ComputereProgrammering

Hvordan man laver en HTML-tabel. farve tabel

Nye webmasters nødt til at stå over for mange udfordringer. Det ser ud til, at vi i dag kan bruge til at oprette din egen hjemmeside skabeloner, men problemet er, at de ikke altid har de ønskede egenskaber, og derefter nødt til enten at oprette en hjemmeside design fra bunden, ellers foretage ændringer i en eksisterende kode. Og så vil det være nødvendigt kendskab til HTML-kode og den mindste idé om, hvordan du indstiller baggrundsfarven og side, indsætte et billede eller en video, lave en tabel i HTML.

Start af arbejdet på bordet

En af de sværeste ting i markup HTML-sider - bordet. Problemet er ikke kompleksiteten af tag, som i virkeligheden, ikke alt for svært at huske, og at når du skriver kode, kan du nemt lave en fejl - at glemme at registrere den ekstra linje eller celle, indtast teksten ikke går, hvor det er nødvendigt, og andre bagateller . Og jo mere bordet, jo større er chancen for at gøre en fejl.

Derfor begynder at oprette en tabel i HTML, anbefaler vi en maksimal fokus og ikke blive distraheret.

For det første skal vi trække en fremtidig bord på et stykke papir, mærkning, hvori celle vil du være, samt at bemærke selv de grundlæggende parametre for et bestemt element.

Det følgende er at beregne antallet af rækker i tabellen og antallet af celler i hver række. Også anbefaler vi at bemærke elementer såsom tilstedeværelsen af billederne i tabellen, baggrundsfarve, grænser, tekst. Først derefter kan du begynde at oprette en HTML-tabel ved hjælp af lagrede informationer.

redaktør

Så du har oprettet et layout tabel. Nu er vi nødt til at vælge den passende editor til at oprette den. Du kan vælge bestemte steder, og designere til at lave en tabel i dem. Ved hjælp af denne software, oprette en tabel er så simpelt som i Word-dokumentet. Du kan vælge et program som FrontPage. På trods af, at programmet er ret gamle, kan det medvirke til at skabe gode hjemmesider, foruden på det kan findes mere end en tutorial.

Hvis du vil oprette en HTML-tabel ved hjælp af en særlig kode, der kan bruges til dette formål, og en normal bærbar eller en almindelig Word-dokument. Men her har du til at arbejde hårdt som at skrive kode ville være lang.

Du kan bruge editoren er indbygget i selve softwaren motor. Så når du opretter en post i mange motorer det giver mulighed for at tilføje forskellige elementer, herunder tabeller. Selv om grundlæggende funktioner editor du ikke er tilfreds, foretage ændringer i koden vil være lettere end at skrive det fra bunden.

tags

Uanset hvordan den editor du vil bruge, før du begynder at oprette en tabel i html, skal du huske de grundlæggende tags. Alle tre af dem -

, og
. Bemærk, at alle tags er parret. Den første tabel viser et tag som en helhed, definerer en anden linje, den tredje - den celle i rækken.

Lidt mere om de enkelte tags. Tabellen starter altid med tagget

og slutter med . Enhver browser er symbolet på, hvad der er et bord foran ham. Dernæst ordineret linjer, der åbner tag og slutter med . I hver række, ved hjælp af mærket
og foreskrevne antal celler.

Således vil 2x2 tabel koden se sådan ud:

Indsæt en tabel i HTML-kode sider kan kopieres fra det valgte editor.

tabeller af parametre, rækker og celler

Så vi diskuterede den grundlæggende kode. Lad os nu tale om, hvordan man kan forbedre bordet, gøre det lysere og mere attraktiv. For at gøre dette, skal du kende de grundlæggende parametre for mærket. De er skrevet i en start-tag, hvor efter hver parameter sidestilles, og derefter registrerer sin værdi taget i anførselstegn. For eksempel er en baggrund i en HTML-tabel defineret som:

.

Vi nævne nogle få grundlæggende parametre, der vil være mest nyttige for dig. Lad os starte med selve tabellen.

Så for at sætte grænsen bredde parameteren grænsen hjælp, som kan tage en hvilken som helst numerisk værdi. Border Color sætter bordercolor. Den generelle baggrund indstiller bgcolor.

Hvis du ønsker at gøre tabellen baggrundsbillede, bruge baggrund Brugt, i dette tilfælde skal du indstille webadressemønsteret.

Juster indholdet af siden rundt om bordet parameteren vil bringe, som kan indstilles til venstre, center og højre.

Sæt titlen tag vil hjælpe parret

, som registrerer umiddelbart efter åbningen tag .

Lidt streng af parametre. Farven af cellerne i træk indstilles med bgcolor. Tekstjusteringen vandret kan gøres ved hjælp parameteren align (venstre, center eller højre), lodret - valign (antager værdier top, midten eller nederst).

Med hensyn til celle kan bemærkes, at baggrundsfarven og baggrundsmønster gives for den med de samme parametre som for hele tabellen. Juster tekst Du kan bruge align og valign parametre.

Der er også specifikke indstillinger - colspan og rowspan. Med den første kan angive antallet af kolonner, der vil udvide cellen. Det andet angiver antallet af rækker, for hvilke en given celle kan strække sig.

Det er alle de mere nyttige muligheder.

farve tabel

Lad os sige et par ord om sådanne nyttige ting som farvetabellen. Med hjælp af siden baggrunden er indstillet, farven på tekst, links og andre elementer. Farve tabel indeholder omkring 216 farver. Hver af dem har sin egen hex kode.

Selve koden begynder med en havelåge og omfatter tre par cifre eller bogstaver. For eksempel er den grønne farve i tabellen har koden # 007F0. Hvert par repræsenterer intensiteten af en af de tre primære farver - rød, grøn og blå. Ved hjælp af tabellen, kan du vælge den farve du ønsker, og sætte det ved hjælp af koden.

Hvis du ikke kan bruge bordet, kan du indstille den farve, ved hjælp af sit navn på engelsk.

indhold

Et par ord om indholdet. Selvfølgelig oftest kan vi se teksten i en HTML-tabel, men det betyder ikke, at det kun er kan vi sætte der. Og cellelinjer kan også indeholde links billeder, lyd og video filer,.

For at placere tekst eller andre oplysninger i cellen (linje), skal sætte det mellem de to tags. For eksempel:

navn . Det vil vise "Navn" i cellen.

Put grafisk information og mediefiler ved hjælp af specielle tags - ,

Tips

Endelig giver vi nogle nyttige tips til at hjælpe dig hurtigt at oprette en HTML-tabel af enhver kompleksitet.

Når du skriver tabel anbefale, at du først registrere sig tags bord og dets vigtigste parametre. Så rækker en liste over de tags. Hvert par starte en ny linje. Så du vil se, hvor mange rækker i din tabel. liste også parametrene for rækken eller rækkerne, hvis de afviger fra den grundlæggende. Så anbefaler vi at begynde at registrere hver celle som en ny linje. Det er ønskeligt at lave en eller to indrykning Tab fra kanten. Således vil du ganske tydeligt se strukturen af koden.

Indholdet af celler og rækker rådes til at registrere så tidligt som slutningen, når rammen af tabellen er klar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.