ComputereProgrammering

Attraktivt sider, eller Om, hvordan i HTML for at lave en løbestreng

Eksponeringsbalancen mellem at tiltrække opmærksomhed fra besøgende og animationen af siderne på webstedet er afgørende. Den moderne internetbruger er meget erfaren og følger sine konkrete planer, som passer ind i visse former for præsentation. Det er de mange reklameteknologier for udviklere og webdesignere, der har genereret et passende svar fra besøgende. Dette er vigtigt at overveje. Hvis planerne ikke har til formål at skabe et virkelig aktivt websted, der er i stand til at reagere individuelt på alle, der har besøgt siden, og tilbyder en dialog, som han forventer, er det bedre ikke at vise overdreven flid inden for reklame generelt og dynamikken på siderne i særdeleshed.

Obsessiv animation som et uventet lydspor eller en sætning "skriv et telefonnummer, og du bliver kaldt et minut senere" tiltrækker ikke længere den besøgende, men reducerer i de fleste tilfælde interessen for ressourcen, mens du kan tegne en løbe linje i HTML-kode for at gøre opmærksom på de nødvendige elementer websted.

JavaScript eller HTML

Funktionerne i HTML og CSS giver dig mulighed for hurtigt at få forskellige originale effekter af bevægelige elementer, og du kan ofte gøre det uden simpel JavaScript-kode, for at gøre løbelinjen og det løbende billede tillader markeringsmærket og uden ekstra omkostninger. Oprindeligt blev det vist i Internet Explorer, da det blev implementeret i andre browsere.

Interessen for simpel animation er for nylig blevet reduceret, og mulighederne, der beskriver hvordan man laver en løbestreng i HTML, er kommet til at betragtes som en relikvie af fortiden. Selv om det ikke er kendt, at det er på tide at forholde sig til historien og afsende til glemsel. En anden historisk relikvie kan så lært til samtidige, at interessen vil være højere end fra gadgets af den dyreste smartphone eller nanorobotens intellekt.

Marquee tag

Markeringsmærket giver dig mulighed for at indstille bevægelsen op / ned, fra venstre til højre eller omvendt, inde i hele siden eller en separat blok. Der er attributter til farve, størrelse, hastighed. Udvikleren har en komplet værktøjspalette til at gøre udseendet og bevægelsen af indhold på siden meningsfuld, attraktiv og diskret. Før du laver en lopende linje i HTML, skal du forstå, at dette primært er resultatet af udviklerens interesse for den besøgende, hans ønske om at tiltrække sidstnævnte med godt indhold, foreslået korrekt. Det er dog ikke i løbelinjerne, men hvordan siden udføres, og dens elementer er sammenkoblet.

Idéen om, hvordan man laver en løbe linje i HTML diskret for at lave en live side kommer til hovedet for hver udvikler. I dette element kan du notere den aktuelle information, vise aktiens bevægelse, prisændringer, udseende af rabatter og så videre.

Grundlæggende attributter af Marquee

Marquee tilbyder ikke et særligt stort udvalg af muligheder, der beskriver, hvordan man opretter en rulle i HTML:

  • Adfærdskriteriet angiver bevægelsen mellem elementets sider (alternativ);
  • Scrolling, hvor indholdet i en cirkel kommer ud fra en elementgrænse og går til en anden (scroll);
  • Du kan skrive ord og "lim" dem til hinanden (dias).

Bevægelsesretningen bestemmer retningsattributten, som giver dig mulighed for at definere venstre-højre bevægelse (venstre | højre) eller op-ned (op | ned).

Grænserne for området, hvor indholdet bevæger sig, bestemmes af bredde- og højdeattributterne, som du kan angive "fine" effekter på. это не всегда именно перемещение информации. Trods alt er ideen om, hvordan man laver en løbestreng i HTML , ikke altid bevægelsen af information. Du kan indstille meget små grænser for et tegn (for eksempel "o", "x", "!", ...) og få fuldstændig uventet og attraktiv sammensætning af elementer uden at skulle bruge en enkelt byte af JavaScript-kode.

Indsætte et billede

Du kan flytte ikke kun oplysninger, men også andre elementer i HTML-markup. Du kan opnå originale effekter ved flytning, for eksempel * .gif billeder. I modsætning til PNG og JPG formaterne kan GIF tegninger animeres af sig selv. For eksempel kan du tegne et spinnende hjul i en bil eller en dråbe, der ændres, når den flyver til jorden. Når du har sat bevægelsen langs hjulets vandret, som i sig selv roterer, kan du skabe illusionen af bevægelse. Nå, fire hjul er allerede en levende bil uden en enkelt linje med JavaScript-kode.

På samme måde kan du indstille dråbebevægelsen fra top til bund. Mens billedet "falder", hvis dets ændring svarer til procesens aerodynamik, opnås den ønskede effekt ved fuldstændig ubetydelige handlinger.

Hvordan man laver en løbelinje i HTML valgfri betyder simpel og effektiv? Du kan komme med interessante muligheder for at bruge ikke-traditionelle måder. Det er kendt, at ændringer i farverne på tegn, baggrunde, indlæsning af billeder, manipulation af størrelsen af elementer er tilladt på sider i dynamik. Dette gør det muligt at oprette linjer, for eksempel som en række elementer, der vises på skærmen med varierende grad af gennemsigtighed, ændre deres størrelse eller position på siden.

Hypertekst og programmering: Alt er formelt og strengt skrevet, men selv strenge formelle designs begrænser ikke mulighederne for praktisk, effektiv og dynamisk præsentation af information.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.