Sport og FitnessOpbygge muskler

Opnåelse af muskelmasse. Hvad er den bedste vægt Gainer?

Mange atleter bruger vægt Gainer at øge muskelmasse. Denne kosttilskud kan hjælpe selv ectomorph. Hvad Gainer bedre? Udvælgelseskriterier eksisterer ikke - i hvert enkelt tilfælde vælges individuelt mulighed. Bemærk at Gainer - en blanding, det vil sige ud over hovedkomponenten repræsenteret af endnu andre elementer. Fra råmateriale, dens kvalitet og proportioner afhænger det endelige resultat, som bestemmer hvilken Gainer bedre.

Kvalitativ blandingen bør være repræsenteret optimale proportioner af proteiner og kulhydrater. Det høje proteinindhold (op til 40% procent per portion) øger muskelmasse, og også hurtig genopretning af magt øvelser. Resultatet afhænger af proportioner, doseringer og hyppigheden af anvendelse af produktet. Før træning de bedste cocktails med et højt indhold af kulhydrater, som du "genoplade". Det aktiverer insulin cyklus og glykogen går hurtigt på muskelfibre. Efter klasse, bør der gives præference til blandinger med højt indhold af protein. En stor mulighed for at - valleprotein, aminosyrer, foder musklen.

For at finde ud af, hvilken er den bedste vægt gainer, må vi først analysere dens sammensætning. Blandingen indbefatter generelt kvalitativ glutamin, taurin, kreatin. Hertil kommer, de indeholder en række vitaminer og mineraler er nødvendige af kroppen. Gainer i en sådan blanding skal være hovedkomponenten, og den anden - yderligere. For at undgå enhver tvivl om kvaliteten af det produkt, fortrinsret til udenlandske producenter.

Hvis du nemt kan tage på i vægt, er det bedre at nægte fra Gainer. Hvis hvert kilo giver dig med besvær, eller du ved, hvad ikke at beherske en stor mængde af mad, så vil du tage på i vægt gainer. Ofte begyndere bodibidlery erstatte almindelige tilsætningsstoffer forskellige sportsgrene. Du må ikke gøre sådan en fejl, ellers gør du uoprettelig skade på deres helbred.

Hvad er den bedste vægt Gainer? Ingen enkelt svar, fordi det afhænger ikke kun af kvaliteten af blandingen, men det ønskede resultat. De adskiller sig i mængden af kalorier. Manden selv har at afhente et produkt, der opfylder alle sine krav. Der er en enorm forskel mellem Gainer 900 kalorier og 300, hvis de anvendes hver dag i en uge. Hvis der er for mange kalorier, vil du ikke blot øge muskelmasse, men fedt. Selv om det også forstås, at for at forøge den "rene" masse af muskelfibre umulig.

Sandsynligvis en slags blanding vil få dig oppustethed, diarré eller andre fordøjelsesproblemer. Dette kan ikke tilskrives de bivirkninger, trods alt, kan almindelige fødevarer for nogen indflydelse på denne måde. Vi kan kun forsøge Kreatin forskellige producenter, at eksperimentere med doseringen og hyppigheden af administration, samt med den væske, hvori du tilføje den. Normalt er det mælk, vand eller juice.

Kreatin Hvad er bedre? Helt sikkert dem, hvor carbohydratkomponenten er optimalt afbalanceret. Kulhydrater bør være en anden glykæmisk indeks, så musklerne får næring i lang tid. Fortrinsvis en blanding baseret på Raman forhold mellem komplekse og simple kulhydrater.

Hvad er den bedste vægt Gainer? Hvad vil være mest effektiv? Disse spørgsmål opstår i enhver atlet, der ønsker at tage på i vægt. Som nævnt ovenfor, er det nødvendigt først og fremmest at fokusere på det resultat, du ønsker at opnå, og din krop type struktur (ectomorph, endomorph, mesomorph).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.