ComputereProgrammering

Knibning - dette er en stor del af typografi

Hvis du ikke er coder og designer, mest sandsynligt, ikke hørt ord som skriftstørrelse, der fører, kapital, glyph knibning. I dag vil vi undersøge, hvad knibning.

Knibning - et element af typografi. Hvis ordet eller logo placeret i nærheden af komplekse karakterer, der har fremspringende elementer, der skaber en stor afstand mellem dem, ville den perfekte løsning være at sætte dem tæt på hinanden, så at tætheden af ord, visuelt var mere ensartet. Med andre ord, knibning - en ændring i intervallet mellem en række breve stående. Det kan være negativ - når bogstaverne tættere sammen, og positiv - når bogstaverne fra hinanden.

Knibning - er i edb tegnafstanden, som kan henføres til en af tre indstillinger: kompakt, tynde eller normale. Det normale interval er defineret for skrifttypen automatisk. Gør skrifttypen sparsomme eller forseglet, kan være manuelt.

Hvad der er vigtigt i udformningen af teksten plays knibning

Afstanden mellem tegnene - dette er en meget vigtig egenskab ved teksten. Du oplever effekten af knibning lige nu, mens du læser denne artikel. Korrekt valgt afstand mellem bogstaverne gøre teksten let at læse, og hvis oplysningerne i teksten arkiveres korrekt og spekulerer på, hvad alt dette sammen vil lette optagelsen af nye oplysninger.

Et fremragende eksempel kan tjene Kernig Adidas firmalogo: en tæt og stærk, han inspirerer læseren en følelse af ro og tillid.

Hvilke typer af knibning der?

Knibning kan gøres ved hjælp automatiske funktioner optiske (Optical) eller metriske (Metric) knibning.

Optisk knibning justerer fokus på form af breve, og i lyset af denne formular er valgt og optimeret afstand mellem tegn står side om side. I nogle programmer, giver detaljerede anbefalinger til knibning, men hvis i en skrifttype mindst indbygget knibning oplysninger, eller han ikke indeholder dem, eller hvis en linje eller et enkelt ord bruges med forskellige pins og headsettet, skal du ansøge til den latinske tekst af optisk regulering.

Når metrisk knibning bruger specifikke par af breve, som omfatter de fleste af de eksisterende skrifttyper. De indeholder oplysninger om den krævede interval mellem bogstaver i specifikke bogstavpar, såsom: Ty, Tr, Ta, Til, La, Wa, Yo, etc.

I nogle tilfælde, når brugen af automatiske knibning ikke forbedrer situationen, kan du bruge den manuelt (manuel) knibning. Hvis en færdighed finpudset til perfektion, er det at foretrække at manuel knibning eller optisk metrisk. Interessant spil at finpudse færdigheder - KERNTYPE.

Microsoft Word

Knibning i "Ordet" er simpelt nok. For at anvende knibning, skal du:

  1. Fremhæv den tekst, du vil ændre.
  2. Gå hele vejen: Forside → Font → Mere (i 2007, "Ordet", skal du gå til "Tegn afstanden").
  3. Etablere en skovflåt "knibning" tegn for størrelse og type i det ønskede nummer.

Ejendommen font-knibning i cascading

I CSS, knibning er realiseringen af ejendom font-knibning. Syntaksen er:

  • font-knibning: none | normal | auto | indledende | arve | frakoblet

I tilfælde af auto (eller første) kundens browser selvstændigt bestemme behøver knibning eller ej. Brug ingen deaktiverer browseren til at anvende knibning, og normal, tværtimod, sagde, at teksten vil gælde knibning. Indledende eller frakoblet - tekst arver forældrenes værdi.

Knibning for afsnit

Mange tror, at knibning bør kun anvendes med store bogstaver, og kun visse alfabetiske par, men som knibning - en måde at forbedre læsbarheden af hele teksten, denne udtalelse er forkert. I de amerikanske og europæiske traditioner accepteret anbringelse knibning for små bogstaver i det kyrilliske alfabet er ikke en automatisk indstilling. Indtil nu, er internettet accepteret at få overskrifter i store bogstaver, og det er en atavisme. Små bogstaver ser normalt smukkere og bedre kapital. Teksten, skrevet med store bogstaver, læse værre, som en person opfatter ikke det skrevne ord selv og sit image.

I stedet for en konklusion ville vi minde om, at skrift blev født for længe siden. Tidligere brugt til lydoptagelse stylus og lertavler, læder, boards, ruller af birkebark. De blev erstattet af papir og pen. Arbejde med en pen, en person skulle være forsigtig, fordi en forkert bevægelse ødelægger hele teksten, og det skulle skrives om. Men folk ønskede at dekorere og markere teksten, selv i sådanne vanskelige forhold. Caps lavet af røde cinnober. Tekst dekoreret med krummelurer, tegne ornamenter på markerne. Der var kalligrafi.

trykning proces var også meget vanskeligt. Manuskripter trykt i typografi, og dette krævede en pladskrævende og dyrt udstyr samt mange faglærte arbejdere. Publish hans manuskript var i sig selv umuligt. Det var først med fremkomsten af computere og deres generelle tilgængelighed af trykteknikker er tilgængelige for alle. Regulering - er den mest almindelige eksempel på at forbedre læsbarheden af tekst, og bare har brug for at bruge, hvis du ønsker at tiltrække sig opmærksomhed fra læsere til deres publikationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.