HjemlighedVærktøj og udstyr

Trim på vinduerne - skønhed eller beskyttelse?

Når man ser på vinduer af moderne huse, bare øjne fryder sig. Moderne strukturer, vinduer, rammer færdig - alt dette indikerer en høj grad af byggeriet. Men nogle gange kan man se en ikke meget glad billede. Montering af vinduer i en lejlighed og et sommerhus ser lidt ufærdige, medmindre du bruger trim på vinduerne. Åbninger i husene er forskellige, så tilgangen bør også være en person.

Betragt to typer af vinduesåbninger: en kvart og en kvart. I det første tilfælde, væggen har en afsats, gade side er længere end den indre. Window enheder er placeret i denne niche. I denne udførelsesform er de lavet længere med 40 cm end lysåbningen på gaden side. Polyurethan skum, som beskytter en åbning, så varmen ikke gik væk på gaden, i denne udformning, den lukkede væg. Derfor her rammer til vinduer er ikke påkrævet: det er tilstrækkeligt at bruge montageklæb og gips. Men til vinduet kiggede pæn, er det bedst at udføre våde skråninger med gips blandinger.

Hvis åbningen er den samme langs hele omkredsen, dvs. ikke har nogen fremspring, blokken størrelse bør være mindst 50 cm af lyset åbningen. Polyurethanskum, som beskytter mellemrummet mellem væggen og kanten af vinduesrammen, forbliver åbent for sollys. Og det er en meget dårlig effekt på dens egenskaber. Hvis du ikke installerer trim på vinduerne, ikke beskytter dermed det sted, hvor skummet kan ses, så er det mørkere og begynder langsomt at smuldre i et par uger. For at undgå dette, skal du beskytte det trimmer eller facader.

Valget af materiale, varianter af sine finish gør det muligt at trimme på vinduerne er meget smuk. Først og fremmest kan det være lavet af træ. Velkendt for os en trækarm kan males eller lakeres. Det er let at montere og er let vaskes ned til den ønskede vinkel for docking. Udendørs er bedst at bruge plastik tarme. Dette materiale er ikke bange for vejrforholdene, så vil vare længere. Nogle gange er de brug flade strimler af metal. De skal beskyttes med en film af polyester eller pulver malet.

Trim på vinduerne ikke blot gaden side sat. Meget ofte, lukning op ad skråningerne, bruge et hjørne, men du kan gøre indramning et vindue, ved hjælp smal flade strimler. Forbind de vandrette og lodrette rammer på to måder. Det ser fantastisk åbning med produkter, forankret i en vinkel på 45 grader. Men du kan forenkle opgaven og forbinde de to kabinettet ved 90 grader, for eksempel, at det øverste stykke gøre længere, og for ham at bringe den lodrette del. A kan være og omvendt: den maksimale lodrette sider udvide og en øvre horisontal del positioneret derimellem beklædning.

Hvad ser smukke trærammer gjort håndværker! Hus på sådan en vært ligner en fabelagtig dekoration. Normalt er det ikke kun skåret trim, men skodderne og tag - alt er dækket med udskæringer. Kørsel forbi dette hus, ufrivilligt beundre den vidunderlige arbejde af folkemusik håndværkere. Jeg vil gerne banke på døre og ryste hænder med ejeren. Men vi kan og sig selv til at dekorere vinduet åbning. Hvis du ikke kan skære i træ, klar til brug elementer i indretningen og bare lim dem eller spiddet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.