HjemlighedVærktøj og udstyr

Conditioning systemer. Split systemer: hvordan man vælge?

Traditionelle klimaanlæg gradvist presset ud af markedet mere teknologiske og nem at bruge apparater. I private huse og lejligheder er i stigende grad fundet en split-system. Sådant udstyr er i høj grad bevaret principperne i de gammeldags klima enheder, men på grund af nogle ændringer i konfigurationen af de arbejdende elementer fabrikanter har fordele såsom lav støj, kompakthed og nem betjening. Men det er ikke alle fordelene besat af moderne klimaanlæg. Split systemer af sidste generation er aktivt at absorbere nye teknologier til at forbedre de tekniske parametre og ergonomi.

Det særlige ved split-systemer?

De første repræsentanter for et segment af klimaanlæg var en monoblok design. Faktisk er observeret en vis efterspørgsel efter sådanne modeller i dag. Disse ulemper er betydelige begrænsninger i form af magt, ubehag, når de anbringes i rummet og høje støjniveauer, som de vigtigste driftskomponenter findes i rummet, ikke på gaden. Til gengæld split system klimaanlæg tilvejebringer adskillelse struktur i to blokke, den ene, som er lagt ud uden for. For en flok komponenter, der anvendes særlige ruter er baseret på kobber isolerede rør. Give en sådan interaktion kan ikke gøre uden at danne en tilsvarende åbning i væggen. Af den måde, at det er nødvendigt shtrobleniya under installationen er den største ulempe ved sådanne design.

Som for den indendørs enhed, udfører funktionen af en fordamper og er installeret i rummet. Det skyldes split-split system luftkonditioneringsapparat er kompakt vigtigste funktionelle enhed og lav støj.

udvælgelse Tekniske og driftsparametre

Den første overvejelse magt værdi, som i gennemsnit 500-600 watt. Dernæst er det vigtigt at være opmærksom på resultatindikatorerne, som er udtrykt i kapacitet til køling: Household modeller som regel have en effekt inden for rammerne af 2000-3000 watt. For at undgå fejl i valg af udstyr til disse indikatorer bør i første omgang fokusere på serviceområder. Fabrikanter, for eksempel, kan indikere muligheden for optimal drift af rygere til 20, 30, 50 m 2 eller mere. Også det har en værdi driftstemperaturområde. I den konventionelle udformning af split-conditioning system til hjemmet kan tilvejebringe fra 18 til 40 ° C. Men her er det vigtigt at tage hensyn til evnen til at arbejde på to måder - til opvarmning og køling.

Sorter af split systemer

Det vigtigste klassifikation af sådanne systemer vil give de kommercielle, bolig- og erhvervsområder modeller. Til brug i hjemmet, indenlandsk brug af systemet, som i dette tilfælde kan være inverter og ikke-omformer. Denne opdeling er baseret på styringsfunktioner: i det første tilfælde antager diskret indstilling af driftsparametre, og den anden - glat tilpasning. Ved første øjekast, muligheden for en skarp ændring i indstillingerne og vælge at være at foretrække inverter klimaanlæg. Split systemer af denne type, specielt gøre det muligt hurtigt at nå de optimale parametre for mikroklima. Men for denne fordel kommer til en pris højere strømforbrug. Hertil kommer en jævn ændring i temperaturen komfortable med hensyn til brugeroplevelsen.

Valg af installationstype

Selv den mest udbredte model under antagelse af en typisk vægmontering, i nogle tilfælde er det tilrådeligt at bruge andre udformninger. For eksempel, væg, loft strukturer har høj produktivitet og kræver mere plads til installation. Derfor er de ofte installeres direkte på loftet. Hvis du ønsker at helt at skjule fra øjnene af det udstyr og spare plads så meget som muligt, ville den bedste løsning være en kassette split klimaanlæg. Hvordan vælger jeg det klimaanlæg, der kræver et minimum af installationsomkostninger - et af de vigtigste emner i den moderne forbruger. I dette tilfælde giver det mening at henvise til teknikken med kolonnen type. Sådanne systemer kræver et minimum af samleprocesser imidlertid optager mere plads i rummet.

Multi-split klimaanlæg

Installationen og konfigurationen af placering i forhold til split-systemer har en vigtig fordel. Det forhold, at en fjern kompressorenhed er i stand til at betjene flere segmenter af fordamperen. Det multikonstruktsii involverer tjeneste op til 8 interne komponenter. Og det er vigtigt at tage hensyn til adskillelse af sådanne systemer i den faste og opsætning. En første udførelsesform involverer installationen færdig sæt med en vis mængde interne fordampning segmenter. Composing en split aircondition-system, til gengæld giver mulighed for individuel pakning af den udendørs enhedens interne komponenter. Sådanne strukturer er normalt anvendes i land huse.

Yderligere funktionalitet - hvad man skal overveje?

Producenter af klimastyring ikke hvile på laurbærrene og regelmæssigt lære nye teknologiske udvikling. De nyeste versioner af sådant udstyr kan findes ionizers, filtre, flertrins oprensning og styresystemer med en bred vifte af muligheder. Timer, automatisk justering af parametrene, der er flere driftsformer - en grundlæggende del af e-fyldning, som er forsynet med moderne klimaanlægget. Split systemer er også ved at blive udviklet på den del af de kommunikationsmuligheder. Især er udviklere forsynet med den nyeste version af deres trådløse kommunikationsmoduler der tillader dig at styre klimaet via mobile enheder.

konklusion

Den stigende popularitet af denne type klima enheder skyldes ikke kun de designmæssige fordele, men også det faktum, at der ikke er nogen reel konkurrence på markedet. Monoblok installation gradvist forlader i retning af producenter og specialudstyr til isolering og fugt mister præstationskriterier. I dette tilfælde er der ulemper, som har moderne klimaanlæg. Split-systemer, som allerede nævnt, kræver, at du udfører installation aktiviteter, der indebærer oprettelsen af huller i væggen. Hertil kommer, at omkostningerne til sådant udstyr, selv i det midterste segment sjældent falder under 30 tusind. Gnid. Selvfølgelig er det er en teknologisk avancerede modeller fra velkendte producenter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.