ComputereProgrammering

Hvad er en autentificering fejl?

De, der har en smartphone eller tablet til "Android" ville sandsynligvis have mødt med sådan en plage som en godkendelsesfejl. Android - selv om populære operativsystem, er stadig ikke uden sine fejl. Ikke alle brugere er klar over, hvad det er, og hvordan det skal rettes.

Godkendelse sige et ord

Fra et teknisk synspunkt, godkendelsen - processen med at validere sikkerhedsnøglen. Det er nødvendigt at øge niveauet for databeskyttelse, som transmitteres på netværket. Og mødtes med denne procedure, når du bruger Wi-Fi.

Hvorfor er det nødvendigt, sådan mekanisme? Faktum er, at Wi-Fi har en relativ stor aktionsradius, så den kan oprette forbindelse til ikke kun den bruger, der har installeret teknologien, men også angribere. For at undgå uønskede virkninger, og anvende data krypteringsteknologi. Element af denne mekanisme er en adgangskode, der skal indtastes ved tilslutning til netværket.

Hvorfor autentificering fejl

Enkelt svar her. For eksempel kan low-end modeller simpelthen generere interne fejl, der ville medføre de problemer og spørgsmål på udbyderens linje. Et lignende resultat kan opnås i tilfælde, hvor en lang downloade store filer med høj hastighed. Men det er løst i de fleste tilfælde, en genstart af enheden, og i nogle tilfælde - indstillingen af routeren. Ud over dette, kan vi skelne mellem to flere grunde, der skiller sig ud:

  1. Uoverensstemmelse af datakrypteringstyperne.
  2. Den forkerte nøgle.

På de typer af kryptering og sikkerhed adgangskode til Wi-Fi-netværk, kan man sige, at de er indstillet på de parametre, der anvendes af routeren. For "Android" er vigtigt kun at indførelsen af den rigtige nøgle. Intet andet på hans mobil enhed til at foretage eller ikke at blive ændret.

Vi løser problemet med "Android"

Så hvis der er et problem opstår, PDP autentificering fiasko, primært beskæftiger sig med Android-enhed. Først skal vi nødt til at tjekke, om koden er indtastet korrekt. Sørg for, at wi-fi adapter. Lokalisere det ønskede netværk. Klik på den og hold din finger, indtil der vises en menu, hvor du kan vælge "Clear Private Data". Således nulstille alle indstillinger vedrørende netværket.

Så begynder søgningen efter de steder, vi kan forbinde. Vi finder vores netværk og indtaste adgangskoden til det. Men først er du nødt til at sætte et flueben ud for linjen "Vis adgangskode". På grund af dette vil være synlig for at skrive tegn. Du er nødt til at kontrollere og sikre, at alt blev indtastet korrekt.

Det er muligt, at disse handlinger er mere end nok. Men hvis en fejl godkendelse på din tablet eller smartphone er bevaret, så er problemet med routeren. Vi er nødt til at gå til sine indstillinger til at kontrollere den type kryptering.

Vi arbejder med en router

I første omgang, skal du oprette forbindelse til enheden. Dette kan gøres ved hjælp af en stationær computer eller bærbare computer. Begrænsning af metoden til tilslutning (kabel eller Wi-Fi) er ikke. Efter dette, åbne browseren og skrive i adresselinjen IP adgangspunkt. Det kan ses, som regel på enheden, i instruktionerne til ham, og ikke engang hans kasse. Også lære IP-netværk vil hjælpe kontrolpanel. For de fleste enheder, dette er 192.168.1.1. Et vindue åbnes, og bliver nødt til at indtaste dit login og password. Disse data kan også ses på enheden. Du får adgang til det indre grænseflade.

Det skal bemærkes, at dens design vil variere afhængigt af routeren modellen, men generelt er det samme. Yderligere skriftlig instruktion kan anvendes på enhver enhed vil være kun mindre afvigelser i skrift, så det er nødvendigt at orientere i betydning:

  1. Så vi gik til routeren. Først skal vi finde "Avancerede indstillinger" og klik på dem.
  2. flere ekstra vinduer vises. Som en del af artiklen, vi er interesseret i kun det, der kaldes «WiFi». Vi henvende sig til det og åbne posten "Sikkerhedsindstillinger".
  3. Typisk er den første linje går "Network Authentication". Så er den form for kryptering, hvilket ikke opfatter "Android" bruges af enheden. Vælg WPA-PSK / WPA2-PSK2 blandet. Denne blandet type kryptering understøttes af næsten alle moderne apparater. Klik derefter på knappen "Anvend" og genstart enheden.

Hvis det gøres korrekt, behøver de authentication fejl, når de forsøger at forbinde til se mere ikke.

konklusion

Hvis det syntes at korrekt autentificering fejl er svært, så vi tør forsikre dig, at det vil tage mindre tid end nødvendigt for at skrive, så der er, for at læse denne artikel. Men hvis hun ikke var væk, så prøv at frakoble og tilslutte adgangsnøgle fra en stationær eller bærbar computer. Måske simpelthen indtastet en forkert tast. Hvis problemet er, og derefter måske eksisterer den på hardware-niveau.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.