ComputereProgrammering

Sådan lære programmering fra bunden i populære programmeringssprog

Det bliver mere og mere populære programmer tema. Der er mange, der ønsker at prøve dig selv i denne interessante tilfælde, og hvis vi kan nå højderne - og det er godt at tjene. Men det sværeste er at starte programmering. Mange gav ikke sig selv svaret på spørgsmålet om, hvordan man lærer programmering fra bunden. Men svaret er så simpelt!

Hvad der generelt menes med programmering og at lære programmering fra bunden?

Hvad der menes med programmering? Programmering - er overførsel af elektroniske præcise instruktioner, hvad de skal gøre. Mange udviklere, især begyndere, mødes med en sådan situation, at elektronikken gør hvad det programmeret, og ikke fra hendes ønske. Med den erfaring af disse situationer bliver mindre, men er ikke beskyttet selv erfarne programmører fra dem.

Som svar på et spørgsmål om, hvordan man kan lære programmering fra bunden, skal du spørge: hvorfor har du egentlig programmering? Efter alt, er der forskellige programmeringssprog til programmering af forskellige skalaer og til forskellige formål. Samlet artikel 4, vil blive betragtet som et programmeringssprog:

  1. Java (bruges til at skrive enkelte programmer, som det er programmeret til næsten alle husholdningsapparater).
  2. ActionScript (bruges til at skrive programmer, som kan forbedre udseendet af stedet og dets funktionalitet inden for visse grænser betydeligt).
  3. Pascal (sproget systemprogrammeringen; hvis du ønsker at arbejde på software-komponent i en computer, men ønsker ikke at lære C, kan du forsøge at Pascal).
  4. C (universel udgave, er temmelig kompliceret, men de, der har studeret, fortryder det ikke, kan du skrive på det som et program for diverse udstyr, og ganske perfekt software).

Programmering i Java

Sådan lære programmering fra bunden Java? For at starte, du har brug for en compiler. Han distribueres gratis til virksomhedens udvikleren hjemmeside, så du skal ikke tage chancer og download den til ikke få en uventet vedhæftet fil i form af trojanske heste og vira. Næste oznakomittes med god teoretisk regel - rule 5 af 000 sider. For at forstå godt alle det teoretiske grundlag for programmeringssprog, er det nok til at læse 5000 sider, og derefter - kun praksis. Først, kan du blot omskrive eksempler af bøger eller artikler, og efterfølgende - for at skrive deres egen, til gavn for den erfaring du har skulle være tilstrækkeligt. Over tid, efter at have studeret yderligere radio elektronik og eje en hjemmelavet, eller købe mere udstyr, kan du arbejde på dit køleskab eller vaskemaskine. Selv om størstedelen af almindelige Java-eksperter bruger det udelukkende til oprettelse af programmer på din computer.

Programmering ActionScript

Dette programmeringssprog software selskab er den samme som for Java. Et særligt træk er, at der er 3 typer af sprog ActionScript: 1, 2, 3. Den første har aldrig brugt den 2. også udleve sine sidste dage, så at den bedste løsning ville være at finde tutorials og programmering eksempler for den tredje version. Og så hvad der blev skrevet tidligere: praksis, praksis og praksis igen. Og du kan arbejde omkring følgende skema: sæt dig selv en opgave, bryde det op i flere stykker og gøre. I ActionScript 3-kode er indeholdt i klasseværelset, så at denne model er ganske nem at bruge og giver dig mulighed for nemt at navigere i at skrive kode.

Programmering i Pascal

Det er nu ganske ofte undersøgt i gymnasiet og de første kurser på universiteterne, kan det give dig en idé om den relative lethed af sin undersøgelse og praktisk anvendelse. For at lære det grundlæggende, kan du kigge for selv specialiserede bøger og lærebøger om datalogi for kvaliteter 10-11. Det er ønskeligt, at de blev udstedt senest 5 år siden, er der en god idé forklarer, hvordan man lære programmering fra bunden i Pascal, selv i sidste ende det hele afhænger af dine ønsker og praksis.

Programmering i C

Måske den nemmeste og samtidig den hårde del. Hvordan man lærer programmering med C nul? De, der er givet dette spørgsmål og løse det uden at opleve store problemer med andre sprog. I første omgang bør få mediet til at skrive og kompilering. Mens du skriver selve koden kan sikkert selv i en almindelig notesbog. Men særligt udvikling miljøer tilbud en række vigtige og nyttige funktioner, såsom søgning problemer i koden (debagirovanie programmet), fremhævelse programmering konstruktioner og deres ligemænd. Pass regel 5000 pjecer og praksis. Først med lys, så hårdere og hårdere. Begyndte sin undersøgelse med sproget, vil du være i stand til at skabe programmer til stort set alle behov og lejlighed. Men det endelige valg kun for læseren.

Desuden kan du i fremtiden være interesseret i sådan noget som programmering microcontrollere, og så vil du ikke fortryde, at er begyndt at studere C. Han kaldes ofte den mest universelle sprog, fordi det gennemføres så godt at arbejde med programmer og hardware.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.