TravelingRejsetips

Hvor er Komsomol Park Tula?

Den antikke by Tula ligger kun 200 kilometer fra hovedstaden i vores land. I dag i gaderne fredeligt sameksistere historiske monumenter i arkitektur og ultra-moderne bygninger. Mange i denne by og anlagt grønne områder rekreation. Komsomol Park Tula - en af dem. Hvad er historien om denne oase er, og hvordan det er attraktivt i dag?

historiske oplysninger

I midten af januar 1907 godkendt Tula bydumaens forslaget af borgmesteren i skabelsen Tula anden bypark. For nye grønne rekreative områder blev udvalgt sted i udkanten af byen. Parken er opdelt i 7 tønder land, på den ene side, blev det begrænset til de militære lagre på den anden - landsbyen Kurulovka, og den tredje - vejen. Urban oase blev skabt på bekostning af de lokale lånere, en stor del af de midler, der købmand M. A. Salischev, der levede i det samme område. Layoutet af parken og plantning af træer af berømte læger: A. A. Aleksandrov, F. S. Arhangelsky og landmåler MD Krishnevsky. I dag er det ikke alle Tula kender Komsomol Park Tula oprindeligt kaldt Alexander. Dens moderne navn blev givet alene i 1923. Det var dengang, at byen tager sig af medlemmerne af stål parken Komsomol. Rekreativt område med jævne mellemrum at forbedre, plantet nye træer og brudte senge. I 90'erne i sidste århundrede, såvel som mange andre kommunale anlæg, Komsomol Park Tula efterladt uden ordentlig opmærksomhed. Dens territorium ophørte med at regelmæssigt rydde op, for et stykke tid suspenderede deres arbejde underholdning attraktioner og cafeer. Den skæbne en af de ældste rekreative områder af byen regeringen er bekymret over kun i begyndelsen af 2000'erne. En komplet renovation af parkens områder tog det omkring ti år. I dag Komsomol Park er en af de foretrukne steder for beboerne i Tula.

Komsomolsk Nature Park

I parken er der en menneskeskabt reservoir, som næres af grundvandet. Den virkelige stolthed det rekreative område - en fjeder af rent vand, som mange beboere i nærliggende kvarterer vinder til at drikke. Tula Komsomol Park og kan prale med en bred vifte af vegetation. I det rekreative område er der mere end 40 arter af træer og buske. Der er fyr, lind, kastanje, ahorn, asp, poppel, Viburnum, tjørn og mange andre planter. Især smukke i sommeren Komsomol Park Tula. Foto her elsker at gøre mange Tula. Dette er ikke overraskende, at der hvert år ferie pause blomsterbede zone, sæt kunstgenstande interessante, fjernes døde træer og afhente skrald. Walking gennem skyggefulde gyder, kan du høre fuglene synge. Udover aviær fauna oase repræsenteret ved forskellige insekter, padder og mindre pattedyr.

Aktiviteter og attraktioner

Komsomol Park i Tula adresse er som følger: Oktober Street 188A. Den centrale indgang til det område ligger inden for gåafstand af stoppesteder offentlige transportmidler (opkaldt til ære for det rekreative område). Før portene til parken er et lille område. Det er et monument over kontreadmiral V. F. Rudnevu, den øverstbefalende for krydseren "Varyag". I det rekreative område er der en gyde af børns attraktioner, åben om sommeren. Ifølge park vandre-og cykelstier, kan du leje sportsudstyr. Fri af fritidsaktiviteter muligheder til rådighed for besøgende og legepladser, samt et indhegnet område til hundeluftning. en række cafeer, kiosker med snacks og forfriskninger i Komsomolsk Park. Der er også en sommer scene, hvor koncerter afholdes, samt en bred vifte af ferieaktiviteter. Om vinteren, i en favorit rekreativt område kan du stå på ski og skøjteløb.

Anmeldelser af Komsomol Park

Komsomolsk park beboere er meget glade for resten Zarechensky distriktet i Tula byen. I dag er det rekreative område er meget smuk, er der underholdning for enhver smag. Komsomol Park har positive anmeldelser og på grund af dets overkommelige priser. Billetter til rides og måltider på cafe her er betydeligt billigere end i Central Park Tula. Fra turist synspunkt, dette rekreative område er ikke særlig interessant. På sit område er der ingen slående vartegn og arkitektoniske mesterværker. Men hvis du ønsker en pause fra travlhed i byen, og vandre i skyggen af træer, besøge Komsomol Park bør være obligatorisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.