SundhedSyn

Scleral linser til at forbedre og ændre øjenfarve

Linse dækker hornhinden og øjet synlige del af proteinet kaldes - scleral linser. Korrekt monteret scleral linser er ganske behageligt for langvarig iført, på trods af deres størrelse. Oftest er denne model, der anvendes i øjensygdomme og medfødte defekter i øjet til kosmetiske formål.

Scleral linser - fordelene

Fordelene ved sclerale modeller omfatter:

1. Sløring af kosmetiske defekter i det beskadigede øje.

2. Simulering type sunde øjne.

3. færdiggørelsen af mangler en lille mængde af øjet.

4. Centrering kunstige elev på det rigtige sted i skelen.

Scleral linser - ulemper

1. Det vigtigste "negative" af sclerale linser er, at deres valg tager lang tid, høj kvalitet udstyr producent.

2. Risiko for cornea ødem. Scleral linser fremstillet af PPMA materiale uigennemtrængeligt for oxygen. Dette fører til fare for cornea ødem. PPMA materiale er acceptabel i tilfælde, hvis du ønsker at ændre formen. model, kan emnerne justeres. Scleral linser "gentage" overfladen af øjet og viser folk, der lider keratoconus (hornhinde krumning).

3. lang produktionsproces (i gennemsnit seks måneder). I denne periode er følgende milepæle opfyldt:

- Under de nøjagtige dimensioner.

- montering af første transparente linse. Hvorefter patienten tager hende med sig til at adskille fittings. Processen med tilpasning til den sclerale linse er strengt individuelle og afhænger hovedsageligt af graden af følsomhed af øjet.

- I løbet af de efterfølgende besøg fremstillet ved at se patientens grad af tilpasning.

- at foretage små ændringer i dimensionerne af modellen for at opnå maksimale resultater. Linsen skal være meget komfortabel og har et æstetisk udseende.

- Det endelige montering. På dette stadium, udføres introduktionen af de sidste "slag" og mærkning på forsiden af den del.

- Anvendelsen af farve. Det overfører alle detaljerne i et sundt øje: det vaskulære net, skygge og farve korrigerer proteinet del.

Scleral linser giver kosmetisk virkning, hvor omgivende, i de fleste tilfælde, ikke at finde forskelle mellem normal øjet og øjet med linsen. drift af produktion periode er fem år.

Scleral linser fremstillet af materialer uigennemtrængelige for oxygen, kan reducere sandsynligheden for hornhindeopsvulmning til et minimum. Men de eksisterende gaspermeable materialer - en varmebestandig plast, som ikke kan behandles under anvendelse af varme og segl. Dette faktum reducerer betydeligt muligheden for anvendelsen af sådanne linser i keratoconus. Præformen skal håndtere en særlig maskine og tilpasset under formen af øjet ved hjælp af diagnostisk udstyr.

Linser, øge øjet

Forstørrelse af modeller bruges ikke med det formål at rettelse eller fjernelse af defekter, og er dekorative. Farvede linser for at styrke øjet kan have et varieret form af hjerter, grafik, web, kroner. Sådanne linser øger øjet med næsten halvdelen. Modeller kan vælge efter din smag, kombinere dem med et karneval kostume eller kjole. Du kan også købe linser, der ændrer farven af eleven. I kommercielt tilgængelige linser til brune øjne. Men de er noget dyrere end for lys.

Kontaktlinser, der bidrager til en stigning i øjet, bør begrænses til at bære i tilfælde af irritation, rødme, sløring eller blødning af billedet. Det skal forstås tydeligt, at sådanne produkter kun anvendes til dekoration, udtrykkene for øjnene, individualitet. Ved korrektion af sclerale dekorative tilbehør har intet at gøre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.