FormationFAQ uddannelse og skole

Math vejleder finder en individuel tilgang til hver

For at fortsætte videre uddannelse i højere og sekundære specialiserede uddannelsesinstitutioner er nødvendig for at opnå en tilstrækkelig høj beståelsesprocent på tidspunktet for skolen eksaminer. Dette spørgsmål er især relevant for studerende 9 og ellevte kvaliteter. Men i tilfælde af forsinkelser af pensum er også nødvendigt at forsøge at få den nødvendige viden og de studerende selv.

For at opnå de bedst mulige resultater i uddannelse, du kan have brug for en vejleder i matematik, der har en stor erfaring med arbejde og, selvfølgelig, ved, hvordan man finder den rigtige tilgang til hver elev. Af særlig interesse er en klasse om emnet bør give til folk, der ønsker at få teknisk uddannelse i fremtiden.

Hvad der præcist er det arbejdet i en vejleder, og hvad de skal forvente? For det første vejleder behov for at forstå, hvad et bestemt barn. Så den første lektion er kun et indledende trin, hvor interviewene blev gennemført med den studerende og imødegå udfordringerne med stigende kompleksitet. Efter bestemmelse af huller i viden er individuelt designet uddannelsesprogram, som omfatter følgende trin:

1. Trinvis analyse af visse typer opgaver, når der arbejder med en vejleder i matematik og få lektier.

2. Inspektionsopgaver udføres hjemme og arbejde med de bugs, der er designet til at eliminere misforståelse af et bestemt materiale.

De to første faser er cyklisk og gentages så længe, indtil du har opnået de ønskede resultater. Kun fortsætter derefter til den sidste del.

3. Passing testen på alle stadier af pensum. På dette stadium, ikke kun den faste viden, men også identificeret små huller i viden, der bør håndteres ved at føre en række undersøgelser for fuldt ud at forstå undervisningsmateriale.

Og hvordan kan vi fremskynde processen med at lære nye oplysninger? I virkeligheden er det ikke meget vanskeligt, og derfor tilgængelig for absolut alle. For at gøre dette, vil det være nødvendigt at gentage det materiale dækket på en bestemt lektion inden for få timer efter at have modtaget ny viden, men ikke nødvendigvis på samme dag. Dette vil give huske mindst dobbelt så meget nyttige oplysninger, der vil komme i handy i fremtiden. Denne nuance er udelukkende forbundet med de særlige forhold i mindet om nogen mand.

Efter at have afsluttet alle de erfaringer stopper ikke ved de opnåede resultater og komme videre. Og den deraf følgende oplysninger i klasseværelset bør gentages regelmæssigt, da i kraft af hukommelse har en vis viden kan gå tabt over tid.

Således er de enkelte lektioner i matematik lavet et individuelt program til hver interesseret person, der vil beherske en skæringsdato er nødvendig. De kan variere afhængigt af funktionerne i den enkelte. En vejleder vil organisere det hele på en sådan måde, at den studerende ikke kun var interesseret i at lære nyt materiale, men også dens internaliseret effektivt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.