RelationerBryllup

Støbejern bryllup

For et år siden, et ungt par fejrede jubilæet med en træ bryllupsdag - og dette er den første "metal" jubilæum. Hvert år bliver vigende længere grøn bryllup (dag i brylluppet), parforhold blive stærkere, og det afspejles i navne bryllup dato: Calico, papir, læder, linned, træ. Alle ældre familien, mere og mere ser det ud til de fælles erindringer, skikke og familie traditioner. Et ungt par er nu binder mere. Typisk for denne jubilæum i familien allerede har et barn, og, muligvis, ikke én. Støbejern bryllup - det er en dato, der skal forene mand og kone, for at hjælpe dem til at tro, at alt i livet kan overvindes, for at være sammen med hinanden. Det er i denne periode - 6-7 år efter brylluppet - du har tid af familierelationer krise. De, der overlever og vil overstige denne grænse i seks eller syv år, har en chance for at leve op til de dyrere "metal" jubilæer: tin, stål, sølv, guld og andre.

Seks år sammen: familie fundament er lagt, er det kun tilbage at styrke det hvert år, så beskyttet mod enhver modgang. Støbejern bryllup: venlig og stærkt metal - jern, men stadig skrøbelig, ru, og grimme udseende, sort. Han smelter, og derfor kan tage nogen form. Og forme fremtidens familierelationer kun afhænger af parret: om der vil være revner i "jern" eller det "omsmeltning" i en stærkere metal. De vigtigste ting prisushivatsya til hinanden, give efter, tage sig af partneren - og derefter "støbt" i sidste ende vil blive mere holdbare og lettere. At leve med sin partner i livet til det næste, "metal" bryllup dato, må vi ikke glemme en enkel sandhed: lykke af familien består af daglige småting, for offer og venlighed, tålmodighed og evnen til at tilgive.

Støbejern bryllup - ikke en grund til at samle en stor og larmende selskab. Normalt invitere forældre, vidner, pårørende og gode venner. Venner og familie kan tilberede tegneserie konkurrence program til at teste ægtefællerne at kontrollere deres viden om de vaner og karakteristika ægtefællen. Tillykke til støbejern bryllup kan sættes i vers, sange eller chastushka formular.

Dette bryllup kone til at polere hele støbejern retter til at skinne. Retter er anderledes. Det er dog ønskeligt, at de (eller en del af dem) blev fremstillet på skåle af jern (pander, Bageforme og lignende).

Fra navnene på brylluppet dato - jern bryllup - er det klart, at man kan give til brylluppet på denne dag en ung familie. Og det besluttet at præsentere ting lavet af støbejern. Det kan være praktisk køkkenredskaber, altid ønskes i lokalerne (pander, gryder, osv utyatnitsu). En god gave ville være små husholdnings- og køkkenmaskiner (aerogrill mejetærsker, blender, damper, mikroovn, brødrister, etc.). En behagelig overraskelse for de unge at være trendy smedejern møbler (stole, borde, etc.), originale interiør dekorationer (lysestager, smedejern dyrefigurer, fotorammer, lamper, små skulpturer og skulpturelle grupper, vaser, æsker, væg, står for paraplyer og så videre.). Hvis en ung familie i årenes løb fået sin egen hytte, eller dacha, vil original gave være for dem rist af støbejern og det samme sæt af pejs (skovl, rive, shiptsy).

Familie stabilitet, jævnhed relationer, omsorg og kærlighed, ansvar for dig selv og din elskede, for barnet (ren) og familiens hjem - alt dette forbinder ægtefæller, der markerer date med en smuk bryllupsdag. Støbejern bryllup - det er en anledning til at huske, når flere de lyseste, lykkeligste øjeblikke i familielivet, se på din elskede med nye øjne og indse, at han vil veje med alle dets søde og ikke særlig vaner, med deres særheder og stemninger. Støbejern bryllup - det er en mulighed for at forny lidt uddød romantisk forbindelse, en gang forenet to kærlige mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.