Mad og drikkevarerOpskrifter

"Beef Wellington": hvordan at lave mad derhjemme?

"Beef Wellington" - en virkelig kongelig fad. Med sin højre forberedelse det vil være højdepunktet i enhver ferie bord.

"Beef Wellington": opskrift

For første gang du prøver denne parabol, vil du gøre det igen og igen. Efter alt, er det ikke kun nærende og velsmagende, men også ganske original.

Mange husmødre tror fejlagtigt, at med udarbejdelsen af retter såsom "Beef Wellington", vil være i stand til at klare kun erfarne kokke. Men dette er ikke tilfældet. Hvis det ønskes, kan det gøre næsten enhver værtinde.

Så for realiseringen af den betragtede recept vi har brug for:

 • maksimal fersk oksekød - 700 gram (uden striber, knogler og andre uspiselige komponenter)
 • kviste af timian - efter smag;
 • svampe kødfulde frisk - 200 g;
 • friskkværnet peber - efter smag;
 • løg hvid - 2 hoveder;
 • fint salt - efter smag;
 • bacon - omkring 12-13 skiver;
 • butterdej uden gær - ca. 250-300 g;
 • våd sennep - 2 store skeer;
 • kylling æg - 1 lille (til smøring test);
 • olivenolie - skøn.

komponenter forbehandling

Hvor skal begynde at forberede et fad "Beef Wellington"? Først skal du skære en fjerdedel af friske svampe og hvide løg. Derudover er begge produkter anbringes i skålen i en blender og formales til en tilstand af kød. Også ifølge din smag tilføje peber og salt.

Separat forberedt og fersk oksekød. God og stram stykke grundigt vasket og tørret ved brug af konventionelle papirservietter. Derefter oksekød produkt gnides med salt og peber og efterladt til at varme i 30 minutter.

komponenter stegning på komfuret

Dish "Beef Wellington", opskriften, som vi overvejer, viser det sig meget saftigt og velsmagende. Når de grundlæggende ingredienser vil være parat til at begynde deres stegning på komfuret.

En støbejern stegepande opvarmes grundigt ved høj varme, tilsæt derefter olivenolie. Dernæst spredes i en skål med champignon udstopning og kog det til de er gyldne stat, regelmæssigt omrøring skeen.

I slutningen af svampe og løg smager produkterne. Hvis det er nødvendigt, hæld dem yderligere krydderier.

Når fyldet er brunet, forsigtigt sprede det i en separat skål og hæld i gryden lidt olie. Smide et par kviste af timian i en gryde glødende, vente et par sekunder. Dernæst sprede dem på toppen af oksekød.

Kød stegt på en meget høj varme på alle sider. Samtidig opnår gylden brun. Gennembore oksekød med en gaffel eller en kniv ikke anbefales. Ellers vil alle dens saft flyde ud i gryden.

Så snart kødet får en appetitlig skorpe, tages det ud og efterladt på sidelinjen.

Processen med at danne

Ved du, hvordan at danne en "Beef Wellington"? Til dette formål en flad overflade tilsløret med plastfolie, og sprede skiver bacon på det. Samtidig sørge for, at de gik lidt til hinanden.

Efter disse operationer på baconstykkerne anvendes ensartet lille lag af hakket champignon. Så det sprede den afkølede kød med gylden brun. Til gengæld oksekød grundigt smurt våd sennep. Af den måde, dette krydderi giver fadet "Beef Wellington" særlige pikante.

Når kødet er på bordet, er dens overflade også smurt med champignon vægt og tilsvarende spredt baconstrimlerne.

På de endelige vindinger resulterende skift i butterdej, som er præ-rullet i tynde lag. Kuvert indpakket produkt, det er fjernet i 20 minutter i et kølekammer.

Processen med ristning

Hvor meget skal bages oksekød? "Beef Wellington" - en særlig skål, der ikke kræver langvarig varmebehandling.

Efter det halvfærdige produkt opbevares i køleskabet, flyttes den forsigtigt i gryden med pergamentpapir og smøres med pisket æg. Denne behandling vil give en mere smuk og usædvanlige fad.

Bage kødmel i ovnen ved en temperatur på 180-190 ønskelige grader. Tilberedningstid "Beef Wellington" afhænger af, hvad grad af stegning af kød , du kan lide. Bemærk dog, at butterdej er bagt ret hurtigt. Derfor er de fleste husmødre forbereder et fad i ovnen i ca 20-30 minutter.

Præsenterer kødet i en test til den festlige bordet

Ordentligt forberedt "Beef Wellington" viser sig meget saftigt og utrolig velsmagende. Når fadet er brunet, fjernes fra ovnen omhyggeligt. straks er det ikke anbefales at skære en "kage". Det skal kunne modstå et par minutter ved stuetemperatur.

Det skal bemærkes, at oksekød i butterdej kan leveres til bordet på forskellige måder. Nogle husmødre portrætteret det som en hovedret. Selv om der er kokke, der skærer "Beef Wellington" stykker og bruger det som en snack. Under alle omstændigheder må sådanne en usædvanlig parabol er sikker på at behage alle dine inviterede gæster og husholdning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.