RelationerBryllup

Passbook bryllupsrejse: deres hænder gør gave

Ved brylluppet, alle ønsker at udmærke sig med en gave. Og den bedste gave, som du ved, penge. Giv dem originalt - at selv videnskaben. Hvis din gave - en besparelse bog for nygifte, scrapbog hjælpe dig med dette. Gør det meget simpelt, men resultatet vil behage dig. Lad os i dette, og vi vil forstå.

deres egne hænder

Så hvis du er interesseret i, hvordan man gør en bankbog, til at begynde med vi er enige om, at dette begreb er formet. Det er en slags kort, hvor alle gæsterne vil være i stand til at investere de penge gave. Størrelsen af sådanne bøger kan være en hvilken som helst. For eksempel, A4-format giver gæsterne mulighed for også at skrive deres ønsker, autograf og et sted for et foto. Fra det og begynde. Så Passbook til de nygifte: en master class.

Du skal bruge et tykt papir såsom vand farve, klar mappe til papirer, stof, polstring polyester, bånd, stempler og meget mere. Tag den færdige mappe, lave huller i papiret for at sætte det i denne mappe. Dette vil være grundlaget for et projekt kaldet "Passbook for bryllupsrejse, lavet med sine egne hænder." Det er fortsat at dekorere blad stempel bryllup temaer, stikker ud af papiret i en anden farve for at denezhek lommerne og give plads til ønsker. Af den måde, kan lommer sys på symaskine. Arrangere soft cover. For at gøre dette, pak det med syntetisk polstring, så klud. Alle er monteret på lim "Moment" (eller igen kan sys på maskinen). Det er fortsat at vikle den forreste del af låget bånd i en kontrastfarve, tilføje farve fra stoffet, perler og rhinestones. Passbook for bryllupsrejse, lavet med sine egne hænder, er klar.

simpel løsning

Der er en endnu nemmere måde at gøre denne bog. Tag de tomme kuverter, gøre hulle dem og indsamle de to bånd. Bogen er klar, bare nødt til at dekorere det med lyse farver, blomster og fotografier.

C humor og til forskellige behov

Hvis Passbook til de nygifte med deres hænder allerede har gjort, kan du nemt sprede sine forskellige ønsker. På hver side skrive, som her vil blive investeret penge. Der kan være nogle grunde: børn, rejser, hus, bil, underholdning og meget mere. Så det bliver interessant at se, hvad der rent faktisk ønsker dig venner og slægtninge. Hver side kan suppleres med en munter digt om det valgte emne. Indret alle sammen fotos og billeder af unge i emnet.

Vi får i banken

Hvis du er en seriøs person, på det arbejde, du har ikke tid, kan din bankbog til bryllupsrejse (med hænderne) være rent praktisk. Dette er et almindeligt bankkort. Vores sædvanlige udseende Passbook ikke frigives, men du kan nemt åbne en opsparingskonto i en bank i navnet på de nygifte. Og fra den første dag i åbningen tilfalder det. Og hvis du ikke tror, at parret vil snart hæve penge, vil bidraget kun formere konto. Sådan en bank kort, kan du også trække smukt. For eksempel, udskrive på A4-prøve Passbook forbi gange, fold på den måde af lykønskningskort og indsætte kortet i den. Meget flot og nyttig gave vilje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.