FormationGymnasier og universiteter

MSU - hvad er det? Fakulteter. En passerer score. Åbent Hus på Moskvas Statsuniversitet

En af de ældste og mest berømte universiteter i landet - Moscow State University. Det er den største klassiske universitet, centrum for russisk kultur og videnskab. I 1940 blev den Moskvas Statsuniversitet opkaldt efter den store russiske videnskabsmand Mikhail Lomonosov. Det fulde navn på universitetet sjældent udtalt, forkortelsen "MSU" - et symbol på en bedre uddannelse, vant til det, men fordi det bliver brugt mere bredt. Forbundsstat budgetmæssige uddannelsesinstitution af denne institution kaldes kun i dokumenterne.

struktur

MSU - en femten Forskningsinstitut, Det treogfyrre, seks datterselskaber (herunder i udlandet), mere end tre hundrede stole. Aserbajdsjan (Baku), Tadsjikistan (Dushanbe), Armenien (Yerevan), Usbekistan (Tasjkent), og i byen-helt Sevastopol. Før 1995 var han en gren af Moskvas Statsuniversitet i Ulyanovsk, nu i stedet en særskilt universitet. Indtil 2013, seks år i træk en filial i Pushchino, men resultaterne af overvågningen har vist sig at være ineffektiv og ophørte med at eksistere. Moscow State University - en af de bedste biblioteker i hele landet, med et komplet sortiment af litteratur af alle områder af menneskelig viden, som er repræsenteret ikke kun på russisk, men også i næsten alle sprog.

AESC MSU (afskrift: Specialized Educational og Videnskabelige Center) - grundlagt i 1963, en kostskole, åbningen af som blev overværet af de største sovjetiske videnskabsmænd, herunder A. N. Kolmogorov, forbereder en ændring for universitetskandidater. Det er i dag den mest prestigefyldte skole for ungdomsuddannelserne. Alle deltagere skal besøge museer i Moskvas Statsuniversitet - Åbent Hus (2017 - Januar 15) havde ingen nogen ligegyldig. På universitetets hjemmeside kan du se oplysninger om, hvad, hvor og hvordan opstod i alle fakulteter. Fortolkning af ordet "MSU" er kendt af alle, selv de elever, studerende kan der ikke dække alt, hvad der sker der, selv troede. For stor skala.

kort om

Det vigtigste - naturligvis MSU History Museum. Åbent Hus 2017 viser hvordan det er interessant for fremtidige deltagere. Også en masse anmeldelser tilbage i Research Zoology Museum, Museum of Earth Sciences, University Herbarium er forbløffende, og Botanisk Have elsker ikke kun hele Moskva, men også turister besøger det. Universitetet har organisationens interesser. Der er en elev teater, en masse kreative klubber: poetisk, "Golden Forest", bjergbestigere klub, sejlklub og mange andre.

Eget orgel - "bulletin Moskvas Statsuniversitet", hvor det hele tiden belyst alle aktiviteter på universitetet. Hertil kommer, den mest kraftfulde computer - en supercomputer SKIF MSU. Studerende skaber lokale organisationer til aktivt at deltage i landets hovedstad og liv. For eksempel er der en trup, for at beskytte naturen (fakultetet for Biologisk), frivilligt brandkorps. Næsten hver elev af fakultetet for Historie arbejder i arkivet - den største af alle universitetet. Økonomi Fakultet Moskvas Statsuniversitet udfører en bred vifte af universitetspersonale workshops og videnskabelige seminarer. Filologer og historikere gå i folklore ekspeditioner. Livet bogstaveligt bugner overalt. Siden 1992 holder stillingen som rektor, akademiker VA Sadovnichy.

historie

Moskva Universitet blev oprettet på opfordring af M. V. Lomonosova og I. I. Shuvalova. Discovery skete efter underskrivelsen af dekretet af kejserinde Elizabeth 24 Januar 1755. Siden januar 25 er altid fejret MSU studerende som Tatyana Dag, og efterfølgende alle universiteter tiltrådte i denne fest. Den allerførste foredrag blev givet på universitetet frem til udgangen af april. Den første direktør var AM Argamakov og kurator - I. I. Shuvalov. Underordnet de største universitet i landet kun til regeringen - Senatet. Professorer, kunne ingen fortælle, bortset fra high school, og det skulle være på den sanktion af direktør og kurator. Kapitel er en kurator, som er udpeget lærere og godkende programmer og foredrag. Direktøren havde også til at engagere sig i økonomiske aktiviteter.

I første omgang er det MSU ligger i det tidligere Zemsky ordre (bygning vigtigste apotek), i hvad der nu Historiske Museum (Den Røde Plads). Ekaterina Velikaya havde taget ham til en særlig bygning opført af arkitekten Kazakov, om Moss Street, på den modsatte side af det. I det attende århundrede, blev det opdaget, kun tre fakulteter: jura, medicin og filosofi. I 1779:e blev det grundlagt af en ædel digter Kheraskov pensionat, som senere blev omdannet til en gymnastiksal. Inden for murene af universitetet offentliggjorde den mest populære af landets aviser - "Moskva News". I det nittende århundrede, nye institutter på MSU: matematik og fysik, verbal videnskab, medicinsk og moralsk og politisk, i alt - fire fakulteter. I det tyvende århundrede, i 1949 det begyndte opførelsen af en ny hovedbygning på de bemærkelsesværdige Spurvebakkerne.

konstruktion

Nu betyder MSU? Afkode alle det samme, men universitetet er beliggende i mere end seks hundrede bygninger. Det samlede areal af bygninger - mere end en million kvadratmeter. Territory kun i Moskva beløber sig til et hundrede og tyve tønder land. Hvordan kunne sådan en drøm universitet dens grundlægger, Mikhail Lomonosov? Den enorme hovedbibliotek - Intellektuel Centre genopbygget i 2005. Housewarming fejrede tre fakulteter. Der er en ny - statskundskab. Bygget fem bygninger Medical Center - Polyclinic, analytiske og diagnostiske centre, hospitaler på tre hundrede steder og pædagogisk bygning. I 2009 modtog han sin tredje bygning af studerende på fakulteter humaniora, og i 2013 den fjerde krop MSU Juridiske Fakultet flyttet. Hostel for seks tusinde sæder, stadion og to ringe af bygninger omkring Hovedbiblioteket er blevet bygget. Hertil kommer, den gamle og den nye territorium det største sammenhængende med en underjordisk passage under hele Lomonosov Avenue. Novoselov på MSU: det økonomiske fakultet, forskning og laboratorie bygninger.

Denne sweep er værd, fordi det højere niveau af uddannelse af kandidater i landet, og der er meget få i verden. Det faktum, tale og vurderinger, herunder international. MSU er repræsenteret i stort set alle globale ranking system. Blandt universiteterne i Rusland, han konsekvent og i mange år i det første sted, næsten altid. Den eneste universitet i CIS, hvilket agentur "RA" har tildelt en klasse "A" rating. I 2016 omdømmet rangordning Times Higher Education MSU bragte kun 1/30 plads blandt de universiteter i verden, men det skal erindres, at den russiske universitet position altid vil være lavere end den britiske eller amerikanske.

Faculty of Economics

MSU, som det er blevet sagt - det er en klassiker, den ældste universitet i Rusland med fyrre-tre afdelinger, hvor perfekt kogte rammer bred vifte af områder, hvis professorer og kandidater til gavn for deres land gjort en enorm og uvurderligt bidrag til nationale videnskab. Økonomi Fakultet Moskvas Statsuniversitet - den største af antal studerende tilmeldt første lag træning. Bachelorer udføres i universitetets fire år. De udgør omkring 2 300 studerende på Moskvas Statsuniversitet. Master - et to-årigt program, det har omkring 650 mennesker. Otte teser fakultetsrådet fremmer forsvaret af afhandlinger om fremtidige kandidater og læger for videnskab, og indskrevet i forskerskolen omkring 450 mennesker.

På fakultetet for mere end 400 lærere, herunder 92 læger og 220 kandidater af videnskaber. Hvert år på opfordring af førende uddannelses- og videnskabeligt arbejde af førende russiske økonomer fra forskningsinstitutter, offentlige forvaltningsorganer fra anvendelsesområdet for big business. Blandt de inviterede mange udenlandske professorer. Fakultetet stol af enogtyve, ni forskningslaboratorier og fem datterselskab. Det øverste ledelsesorgan - Akademisk Råd ledes af dekanen, stedfortrædere, institutledere og laboratorier samt elektive lærere, forskere og studerende. På Akademisk Råd løst mest presserende spørgsmål, beslutninger om liv og aktivitet af fakultetet og hele Moskvas Statsuniversitet.

Olympiade

Moscow State University med støtte fra andre uddannelsescentre gennemfører årlige skole og studerende konkurrencer. For eksempel i det pædagogiske center "universitetets standarder" forberedt to OL - "Conquer Sparrow Hills" og "Lomonosov". Generelt MSU Olympiade foretaget af ti fag: Russisk sprog, fremmedsprog, samfundsfag, geografi, historie, biologi, kemi, litteratur, fysik, matematik. Således forberedes til optagelsesprøver, da programmet omfatter konkurrencer i den forberedende løbet af MSU. Lang kører en sådan praksis, når vinderne og vindere modtager ydelser enten optagelse uden eksamen, eller hundrede punkter i en profil eksamen eller hundrede point for yderligere indledende test. Nogle konkurrencer har mulighed for at fortælle os mere.

Først og fremmest, denne turnering byer, hvor "Konference" afholdt. De er i anførselstegn, fordi der er plenarmøder, officielle program overhovedet. Det er mere som det uformelle møde, som samler vinderne af den internationale matematiske konkurrence. Elever ledsages af en lærer, men de kan ikke spille en stor rolle her. Formålet med sådanne konferencer - kan lære de studerende at handle selvstændigt, at løse problemerne med forskning karakter, undertiden med adgang til de åbne problemer i matematik. Blot for at fortælle betingelserne for en sådan plan vil kræve en hel forelæsning, og det er meget muligt - ikke kun én. Den første dag i arbejde - præsentation af de problemer, der skal løses både individuelt og kollektivt (fri form), og givet det et par dage med to finish - foreløbige og endelige. Efter denne beslutning kontrolleret, og de gjorde en grundig analyse. Sådanne konferencer - aktiv ferie, arbejdet havde en god, intens og kreativ, plus interessant dialog. De går i forskellige områder af landet og uden for dets grænser, fra Pereslavl til Adygea, fra Kaliningrad og Hviderusland til Teberda og Jugoslavien, fra Uglich til Hamborg.

Russiske videnskabsakademi, Moscow State University og School of Mathematics

Siden 2001 holdt han den unikke sammensætning af deltagere og lærere Matematisk School. Så mange som to uger, hundredvis af studerende deltage i foredrag og engagere sig i værksteder, der varer 74 minutter hver session (kort universitet "par", men længere akademisk time). På trods af dette, mange deltage fire klasser om dagen, så det er interessant for dem. Forbi denne skole allerede i stand til på deres egne erfaringer til at forstå, hvad moderne matematik og hvad det betyder for MSU. Afkodning af gårsdagens vindere af olympiader af denne forkortelse allerede er gjort, hver af dem er sikker på, at dette er "Mit State University."

Resultatet af disse skoler var en lang række bøger og pjecer, lavet videooptagelser af alle sessioner. Naturligvis en af Moskvas Statsuniversitet har været i stand til at organisere denne begivenhed hvert år i et sådant omfang. Dette er kun muligt i samarbejde. Den organisation og levering af undervisere førende rolle ved Moskvas Statsuniversitet og Den Russiske Videnskabsakademi. Altid at hjælpe "Yandex", "Dynasty", "Matematiske Studies" Foundation, Joint Institute for Nuclear Research, og mange andre. Commonwealth, selvfølgelig, bekymret, og gensidigt fordelagtigt, for de dygtigste elever indskrevet ved MSU og senere slutte sig til rækken af videnskabsmænd og forskere, øge deres talenter ry af disse institutioner. Det er den tradition - organisering af sommerskoler, og sand lykke for talentfulde studerende - halv uge til at kommunikere med de bedste russiske matematikere, videnskabsmænd og professorer russiske videnskabsakademi, Moscow State University.

Konkurrence "Lomonosov"

Denne konkurrence første niveau, det giver fordele, når ind i MSU til det maksimale. Held Olympiade "Lomonosov" i 2005, herunder altid sådanne stadier som og opfylder betingelserne intern runde. Udvælgelse sker in absentia, som du skal udføre en indledende opgave, hvis ordlyd hvert år er placeret på hjemmesiden for universitetet. For eksempel matematik, elvte klasse: 2,5 tusinde studerende deltager i første runde, i anden fase er der kun lidt mere end otte hundrede.

Pass sats - fem ud af ti af løste problemer. Dette års forventede 3,5 tusinde deltagere i første runde. Held Olympiade "Lomonosov" er ikke blot det primære, men også i mange regionale markeder, er der aftalt på forhånd med hensyn til profilerne. Ellevte-gradere, der har bestået den afsluttende fase kan vælge det rette sted at deltage på egen hånd. Konkurrencen begynder overalt på samme tid, det samme job. Kontrolleret mod de generelle kriterier og centraliseret sted deltagelse spiller ingen rolle.

Hvor det er

Direkte i Moskva, MSU afholdt Olympiade i filosofi, samfundsfag, psykologi, biologi, fremmedsprog, statskundskab, historie, fysik, jura, geologi, datalogi, økologi, teknik, journalistik, matematik, mekanik og matematisk modellering, historie af russisk stat , kemi, geografi, russisk sprog, litteratur, journalistik, psykologi. Hertil kommer, i Altai State University (Barnaul) afholdt olympiade på samfundsvidenskab, historie russiske stat, historie, litteratur, og kemi. I Rostov ved Don i det sydlige Federal University afholdt olympiade på psykologi. I St. Petersborg Universitet - også psykologi, og ITMO - kemi.

I Tomsk - psykologi. I Belgorod og Vladivostok, foruden Moskva og Barnaul - historien om den russiske stat. Også i Vladivostok - lov, fysik, økologi, geologi, matematik, russisk sprog, geografi, historie, litteratur. I Kasakhstan, i Astana, en gren af Moskvas Statsuniversitet, hjemsted for de olympiske lege i fysik, matematik, russisk sprog, geografi. I Belgorod, ud over historien om den russiske stat, emnet er Fysik olympiade. Den Volgograd State University - fysik, matematik, historie. I Tyumen State University og Ulyanovsk - matematik, og i Kursk, i det sydvestlige State University - Kemi.

Beståelsesgrad

Mekanik og mekaniske afdeling (intern afdeling) at studere på MSU fag i uddannelsen "Matematik" specialitet "grundlæggende matematik og mekanik", ansøgere i 2016 måtte få 342 point. På fakultetet for Computational matematik og kybernetik i Bachelor internt modtaget ansøgere, der scorede 425 point.

Fremtidige fysikere og astronomer i Bachelor scorede 335 point, og kemikere ungkarle - 338. Magistraten - på tres punkter mere. Biologer og miljøfolk i bachelor kunne ikke komme der, hvis du ikke score 438, og geologer - 287. Om de samme høje scores og resten af afdelingerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.