TravelingRejsetips

Waterpark i Jekaterinburg - et hav af glæde og underholdning

Intet behager børn og forældre, som en fælles tidsfordriv og rekreation. Rytmen i livet af en moderne by meget ofte fratager den voksne glæde af kommunikation med deres børn, konstant forårsager at løse nogle vigtige spørgsmål at køre på erhvervslivet, skynder sig at arbejde. Vent på helligdage og ferier til at gå et sted at slappe af i for lang tid, og det er ikke nødvendigt, for i dag kan du plaske rundt i vandet, ikke kun på havet, men også i vandland, som er i næsten alle større byer. Denne ferie vil være meget sjovt for både børn og voksne.

Waterpark "Limpopo" i Jekaterinburg - en kompleks, som omfatter alle beboere i Ural. Her jævnligt kommer til at hvile en familie af Chelyabinsk, Tyumen, Sverdlovsk-regionen, Perm. Ofte i et hotel nær vandland og stoppe udlændinge. Waterpark i Jekaterinburg er et yndet sted for alle studerende, så om søndagen, der er så mange børn boltrede, trak sig ud af sine forældres hjem.

Park området besat mere end 27 tusind. M2, kapacitet på omkring 1.200. Her massen af vand forlystelser og procedurer, men det er ikke alle, der kan prale af et vandland "Limpopo". Ekaterinburg er berømt for sine mange vidunderlige steder for rekreation, f.eks, en biograf, fritidscenter, bowlingbane, og nu denne liste har tiltrådt og komplekse vandaktiviteter, den stolthed over alle Jekaterinburg.

Slap af efter en hård uge på arbejde og komme væk fra hverdagens problemer vil kun rekreation. Waterpark i Ekaterinburg bidrager til dette, selv atmosfæren selv, siden ankomsten til komplekse, ser det ud til, at der er flyttet til en øde ø. Opbygning af sig selv ligner en transatlantisk liner, landede på øen til de indfødte. Børnene kan virkelig godt lide ideen, fordi alt synes at være sandt: kunstige palmer, hytter af Vilde, hængende broer og mange andre sjove ting.

Waterpark i Ekaterinburg tilbyder beboere og besøgende i byen 18 bakker i forskellige størrelser og former, 12 helt forskellige puljer, en dam med spabad, infrarød, tyrkiske og finske saunaer, bade og meget mere underholdning. For sikkerheden for turister ivrigt overvåget af professionelle instruktører, som ikke udelukkende kontrollerer alderen faldende stejle bakker, men også lært at svømme i poolen.

Komplekset kan være ikke kun god sjov, men også for at spise. Indeni er der flere barer, der tilbyder besøgende snacks, is og sodavand. Waterpark i Jekaterinburg er åben hver dag fra tidlig morgen til sen aften. Børn i alle Ural kommer her for at ride på forlystelser såsom "Orange River", "Anaconda", "vandfald", "Zero Gravity", "gidrotruby", og andre. Ferie her kan være alt: en attest fra lægen er påkrævet.

Den samlede længde af de dias er 500 m, tiltrækning "Slow River" har en langsomme omkring 200 m. Børnene kan virkelig godt lide på banen , "piratskib", men voksne er ikke i stand til at opgive spa-behandlinger. Waterpark "Limpopo" vil appellere til absolut alle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.