HjemlighedHavearbejde

Vinter sorter af løg. Dyrkning af vinteren løg

Det er umuligt at forestille sig en have på et lands hjemmeside uden løg. Normalt denne nyttige rod plantet i foråret. Det faktum, at det kan dyrkes som en vinter, der er kendt for ikke at alle. I mellemtiden, denne metode giver en masse fordele. Det eneste, du skal vælge den rigtige sort.

Fordele og ulemper ved voksende vinter løg

Alle gartnere er godt klar over, hvor svært det er at spare løg indtil foråret. Når voksende vinter løg brug for det forsvinder. Intet rådner og ikke frigiver pilen. En anden fordel ved denne metode er opfattelsen, at hovedet vokser meget store, da tiden for plantning i foråret vil ikke gå tabt alligevel. Vanding løg indtil midten af maj, er det ikke nødvendigt, fordi jorden bevarer mere fugt er tilstrækkelig. Frigør tid kan afsættes til plantning og omsorg for andre kulturer. Modning vinter sorter af løg for to - tre uger tidligere end normalt forår. På supper kan tages pærer i slutningen af maj.

Selvfølgelig er der i denne proces med dyrkning og sine ulemper. Det vigtigste er, at udbyttet i vinteren løg er lidt lavere end i foråret. Desuden menes det, at hans hoved holdt lidt værre.

Vinter sorter af løg Seva: regler udvælgelse

Til vinter dyrkning kan kun træffes i hybrider og sorter af kort - medium dagslys. De begynder at danne selv på pæren 12-14 timers arbejdsdag. Southern sorter af løg til dyrkning af vinterafgrøder er ikke egnede måde. Sorter, til udplantning i foråret, er heller ikke anbefales at tage. Det faktum, at de er langt mindre tolerere vinteren og podmerzaya begynde strelkovatsya. Oftest, som i tilfældet med forårsløg, der anvendes til udplantning af vintersorter hollandske valg.

klasse Shakespeare

En af de mest populære sorter er beregnet til dyrkning af vinteren, er Shakespeare. Modne lederne af løg tidligt nok (dyrket i 75 dage). Karakteristiske træk ved dem omfatter en rund form og store størrelse. Hvis vi sammenligner Shakespeare vinter løg med andre sorter, kan det bemærkes først og fremmest meget mere tæt dækning af skalaer. På grund af dette er det kan modstå temperaturer på -18 c. uden et snedække. Til sammenligning - de fleste sorter af vinter løg er begyndt at fryse, selv ved -15 c. Color flager - brun.

Bow Shakespeare adskiller vinter hvid saftigt kød. Smagen af denne sort betragtes halvøen. Omsorg for dem foregår på den sædvanlige måde.

klasse Radar

I modsætning til Shakespeare, en anden lovende vinter sorter - Radar - en gennemsnitlig periode på modning. Dens popularitet skyldes først og fremmest den fremragende smag af løg og meget god holdbarhed. Farveskalaer har denne form for lys gul. Et andet særkende er de store hovedstørrelser. Grow pærer 150 c. der er ingen problemer. I nogle år, kan også med grundige pleje hoved Radar kvaliteter nå 300 g kropsvægt. Høst løg Radar vinter giver mere end god.

klasse Allan

Allan kvalitet refererer til den korte dages formular. Strågul pærer har en afrundet form. Deres vægt kan nå 80-120, kødet er hvidt, har en sød smag. Allan sorten modnes i juni, hvor den gamle bestand af løg forbruges, og hovedet foråret er endnu ikke moden.

andre sorter

Ovenstående vinter sorter af løg sæt kan tilskrives den mest populære. Men der er, andre også fortjener opmærksomhed. For eksempel, meget ofte gartnere centrale Rusland vokser vinter løg senshi. Kan plantes i efteråret og sorter som den populære og velkendte for alle Stuttgart Risen, almindelig i Europa Sturon, gammelklog Centurion modning Kip-Vell og andre.

plantning tid

Som vinter hvidløg, vinter er sorter af løg plantet omkring en måned før starten af frost. I midten zone af Rusland er omkring midten af oktober. På landingen bør ikke forsinkes. I modsætning til hvidløg, løg i en hvileperiode varer indtil Dec-JAN. Så for at frigøre pil og fryse lidt, ikke kunne han i hvert fald. Chernushka plantet i midten - slutningen af august.

Valg af en placering

Vinter plantning løg føle sig godt på den solrige, læ stærk vind lokationer. Sengen på samme tid i alle tilfælde bør ikke være vandlidende forår. Ellers hoved vypreyut. Kan heller ikke vælge at passe, hvor disse steder før, at der for de foregående fem år vokset i det mindste nogle pærer. Uønskede forgængere er også afgrøder som bønner, kartofler og selleri.

Forbered senge

En seng til vinter sorter af løg er nødvendigt at begynde at forberede sig til de to uger før plantning. Jorden skal graves så dybt som muligt. I dette tilfælde gælder gødning i senge. Det bedste er humus. Det er muligt at erstatte det ekofosku (30 g per 1 m2), superfosfat (20 g) og kaliumsalt (15 g). Højere doser af fosfor hjælp af vinteren løg er godt dvale. Den reagerer meget godt denne kultur og aske. Sengene er bedst at gøre høj. Dette vil mindske risikoen for frost.

Hvad skal plante

Uanset hvilken sort er valgt til at vokse, hvorvidt bue Radar vinter, Shakespeare eller Allan, bør du ikke tage sevok diameter større end 1 cm. Små pærer giver ikke en shooter. Hertil kommer, hoved, vokset fra dem, meget bedre holdes i vinteren. Selvfølgelig, der er valgt til at plante løg skal være sundt. Løg farves, beskadiget eller rådne bør afvises.

plantning løg

Før plantning en blomst seng skal være korrekt løsnes. Pærer er plantet hul måde ved en afstand på 10 cm fra hinanden i en række. Mellem rækkerne af blade 25 cm. Nogle gartnere plante vinter løg oftere. Men for at gøre så det er nødvendigt på grund af pladsmangel i haven.

Forbered senge til vinter

I de fleste tilfælde, vinter plantning løg på en vinter barkflis. Dette reducerer risikoen for frysning. Anbefales ikke til brug som barkflis tørv. Det faktum, at graden af varmeledningsevne på et meget lavt og i foråret, han havde lange smelter, forsinke udviklingen af planter. Derfor er det bedste zamulchirovat senge blade, halm, grangrene og toppe. Dette bør ske, når jorden er lidt podmerznet. Rengør barkflis i foråret umiddelbart efter optøning af jorden.

Forår og sommer pleje

Pleje vinter sorter af løg kræver næsten det samme som i foråret. I foråret, efter ophævelsen af barkflis leje af urinstof bør befrugte (10 g per 1 m2). Dernæst løsne pasform. Du kan drys toppen seng af en lille lag af aske.

Efter at planterne vil danne omkring 4 blade skal gøre endnu dressing, denne gang for 10 g kalium gødning og 20 g phosphat. Det er bedst at bøje reagerer gødninger anvendes i flydende form. Derfor bør de være opløst i vand eller fortyndet urtetinktur. Vandes løg efter behov, hvilket forhindrer udtørring af jorden. Efter hver vanding blomsterbed skal løsnes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.