TravelingHoteller

Hotel 3 * Canary Beach Resort (Vietnam / Phan Thiet): anmeldelser, billeder

Moderne Vietnam med magt er ved at udvikle sin turistindustri. I 2011 landet blev besøgt af mere end 6 millioner udlændinge. Turisme er ved at blive den centrale sektor af økonomien i forfølgelsen af landbrugssektoren med hensyn til indkomst. Systematisk udvikle de vigtigste feriesteder i Vietnam: Mui Ne, Dalat, Nha Trang.

Vi er i denne artikel vil tale om en meget anstændig familie hotel Mui Ne udvej.

På et hotel, kan du anbefale turnéen for folk, der foretrækker en rolig, men intens eksotisk ferie? Såsom er kendt, kan prale af en af Phan Thiet. Thiet phan Canary Beach derefter Resort 3 * kan betragtes som en god mulighed. Bør ikke frygte en tre stjerne. Det faktum, at hotellet ikke har fem restauranter på rekord og statslige animatorer, kompenseres af det omgivende miljø. Den består af infrastruktur af mange hoteller, natklubber og restauranter. Her, i hjertet af landsbyen, mange butikker og forretninger. Men efter ti om aftenen alle de restauranter og butikker er lukket, og turisterne vender tilbage til deres hotel. Dette er - en rolig udvej.

Det gunstige klima Mui Ne Resort

Vietnams potentielle gæster stopper ofte regnfulde klima i dette land. Ingen ønsker at nyde resten i løbet af seks uger regn. Du bør dog ikke stole på overtro, inspireret af Hollywood-film! Gæstevurderinger lokale økonomi hotel (med antallet af "stjerner" - 3) - Canary Beach Resort 3 *, i henhold til den fremragende vejr af den udvej. Ingen af dem har ingen klager på nedbør!

Vi er klare. Vietnams klima fra midten af oktober til midten af december er virkelig regnfuld. Men vi ønsker at berolige turister, der rejser til den udvej af Phan Thiet. Om denne 250000:e by, udvej industrien i hovedstaden, ligger hotellet Canary Beach Resort 3 * (Mui Ne). Regnvand passerer foran Fanteta zone. Grunden til dette er den naturlige termiske skjold, dispergere skyer. Det er dannet af den brændende sol klit bælte, der omgiver Fanteta region. Nær forstæder landsby Mui Ne klitter er røde og hvide, lidt længere, danner et bælte af mini-ørkener. Af den måde, i det område af hvide klitter er der maleriske søer, dekoreret med blomstrende hvid lotus.

hotel placering

Tidligere, før opførelsen af et moderne feriested, her i ørkenen smukke kyst Det Sydkinesiske Hav, en lille fiskerby var placeret. Vietnamesiske fiskere smilende og venlige. Fisk fanget herunder direkte nær stranden. Tidligt om morgenen, omkring 06:00, frivillige fra antallet af turister kan ikke kun se hans slags catch-getters, men de selv tage del i det. Hertil kommer, direkte fra fiskerne, kan du købe frisk eksotiske fisk og skaldyr: tun, makrel, marlin, hummer, krabber, blæksprutter.

Landsbyen hviler en masse russisk, ukrainere, fordi den lokale stjerne ferie ganske økonomisk ($ 35 for et dobbeltværelse). Vidunderlige lokale restauranter! På ganske moderate priser i dem - Et paradis for gourmeter: en bred vifte af fisk og skaldyr, kunstfærdigt udarbejdet krokodiller (kød ligner kylling og krabbe ad gangen), slanger, frøer, firben, insekter.

Ved siden af en fiskerby, i feriebyen Mui Ne, som ligger på kysten af bugten Mui Ne, anses i denne artikel, Hotel 3 * Canary Beach Resort. Den er bygget på den første linje: stranden til vandområdet i det Sydkinesiske Hav er kun 20-30 meter. Næsten lige fra hotellet stranden begynder.

Købte en tur fra Moskva at få hotellet i 24 timer. Af disse fem timer tager vejen fra lufthavnen med den vietnamesiske Chang (på grund af strenge restriktioner sats i Vietnam, selv om dette er en forholdsvis kort afstand, kun 200 km).

Området hotel

Vi overvejede hotellet hører til midten. I sine 70 værelser.

På de velplejede, anlagte blomst græsplæner, palmer, eksotiske planter område Canary Beach Resort, gæster føler sig velkomne og godt tilpas.

Hotellet har et forretningscenter udstyret med moderne videokonferenceudstyr. Det er en moderne konferencesal til 100 pladser.

Det område i hotelkomplekset er ganske kompakt. To-etagers beboelsesejendomme er placeret overfor hinanden. I midten af haven, pool-området, velholdt landskab designere. Pool-området er en café og en bar.

Strand, pool rengøres dagligt.

Værelserne

Hotelværelser 3 * Canary Beach Resort er rummelige. Familie er indrettet med to dobbeltsenge, stole, borde, sideborde, klædeskab. De er udstyret med aircondition, pengeskab, TV, minibar, elkedel, hårtørrer.

Badeværelserne er udstyret til at give maksimal komfort gæster: tre slags håndklæder, tandpasta, gel, shampoo, tandbørster. Gratis daglige rum bringe to par breve kaffe, et par pakker af te, et par flasker mineralvand. Minibar betalt.

Næsten alle gæster roser til hurtig Wi-Fi Hotel Canary Beach Resort 3 * Phan Thiet. Anmeldelser indikerer, at dens hastighed er nok til at se tegnefilm børn, og til video kommunikation med pårørende via "Skype". Erhvervelse hotelkomplekset er ikke udviklet, så til at betale for ekstra ydelser har kontanter.

Tip: hvordan man kommunikerer med de Vietnamesisk, ikke at kende deres sprog

Anmeldelser af hotellets gæster, vi lærte om vittig nok til at overvinde deres sproglige barriere. Hvis der ikke er russisk-talende guide, kan hotellet stadig kommunikere. Vietnamesisk sprog er meget kompliceret for europæerne. Det bør anerkendes, at de gode og de ledende medarbejdere, der betjener Hotel Canary Beach Resort 3 * i Vietnam, desværre dårligt fokuseret og på russisk og engelsk.

Derfor, for at de forstår anmodningen af hotellets gæster, de fleste kyndige landsmænd tog til mæglere ... tablet. "Google Translator" omdanne russisk til vietnamesisk nemt. Kommunikationen har hjulpet en god trådløs internetadgang.

catering

Power velsmagende og varieret. Dens tilbud hotellets restaurant og bar.

Restauranten er bygget i en malerisk have med kokospalmer. Her ud over de vietnamesiske fisk og skaldyr madlavning teknikker, øve velkendte for europæerne internationale køkken. I menuen, en masse franske retter.

Morgenmad er nemt nok: korn med mælk, nudler, frugt, røræg, lokale enkle retter.

Til frokost og middag, menuen indeholder fisk og skaldyr, kød og fisk Hovedretter. En masse grøntsager salater. Nok række kager, saft, frugt.

Priser for præmie drikkevarer og retter i restauranten og baren (ikke inkluderet i "all inclusive" systemet) er 2-2,5 gange højere end i butikkerne og butikker i landsbyen.

Udgifterne til frugt i Vietnam, meget billigere end vores. Vacationers forbruge dem i store mængder.

Mens europæerne generelt bør spise velkendt mad for kroppen. Men for den fulde oplevelse af Vietnam, selvfølgelig, går ikke her, ikke smagt krokodille, firben, slange, græshoppe. Omkring hotellet er mange små restauranter med forskellige prisklasser. Picking den rigtige, gæsterne foran os realisere deres fantasi gourmet.

Der ønsker at fejre en fødselsdag "i fuld" blive skuffet: sådanne muligheder i Canary Beach Resort 3 * ikke. Den lokale restaurant er designet til hverdagens måltider.

Alternativt vacationers arrangere en særlig middag med den bragte alkohol og forberedt her grillet fisk og krybdyr i restaurant i nærheden. Denne middag vil koste USD 45 per person.

Alternativ magt. Landsbyen Bocca

Af forskellige turister, der allerede vant til dens menu og gæstfriheden typiske design, gå til den nærliggende landsby Boca autentiske.

Det skabte et turistområde i den nationale Vietnamesisk stil. Talrige eksotiske cafe tilbyder grillet og andre teknologier hummere, skildpadder, rejer, blæksprutter, østers.

Vi anbefaler at besøge den meget eksotiske cafe, beliggende nær den lokale pagode. Det er at lokke turister udsat krokodille udstillet på spid. Reshivshiesya besøge det vil ikke fortryde! Garanti at - simple statistiske kommentarer: Det er besøgt af næsten alle gæster 3 * Canary Beach Resort.

Hotel swimmingpool

Pool komfortabel, rummelig og ren. Omkring det - et tilstrækkeligt antal liggestole og borde.

Pool Bar - et dejligt sted at nyde en solid snack. Pige-saleswoman rask og venlige Service svømmere.

Der er også en børnepool og legeplads. Børn elsker det her. Men der er en børns animation. Alligevel tre-stjernet hotel, og personalet i sin lille.

strand

Beach Hotel 3 * Canary Beach Resort pæn, ren, med en komfortabel indrejse i vandet. Dens vand område ligger i Mui Ne bugt, så havet er roligt. I nogle af de anmeldelser skrevet, at vandet i det Sydkinesiske Hav mudret. Dette er ikke helt korrekt. Hele pointen i tidevandet, valset på den sandstrand. Bølger indfange sand til at danne en sand zaves kyststrækning. Inden for få meter fra kysten vandet meget renere. Et par snese - perfekt renhed.

Lige på stranden, gæster Canary Beach Resort 3 * (Photo Hotel præsenteret i undersøgelsen) har mulighed for at nyde en prøvesmagning af eksotiske fisk og skaldyr på grillen.

Billig Scooter

Det er rimeligt at leje en scooter for at udforske området (for kun $ 5 om dagen). Udlejning ligger overfor hotellet. Fra hotellets gæster et depositum for leje ikke er taget. Hertil kommer, garanteret det fri og sikker parkering til lejede cykler - på parkeringspladsen af hotellet.

En scooter du kan gå til centrum af Mui Ne landsby (som er 8 km væk) for shopping (det giver mening at sprede din kost med billig frugt og skaldyr). Under turen frem og tilbage med taxi forvente at betale meget mere.

Der ønsker at besøge hovedstaden i Vietnam Ho Chi Minh City er specielt udstyret til lange afstande med bus - sliperbasom, fordi vejen vil tage 5-6 timer i varighed.

Kørsel på en scooter eller taxi til landsbyens centrum, kan du købe nok eksotiske souvenirs - en perler, krokodilleskind, mærkelige flasker med alle former for slanger, oversvømmede balsam.

udflugter

Turister kan, uden at bruge for meget tid, købe din favorit tur direkte på hotellet, direkte fra rejsearrangøren. Men der er et alternativ. I feriebyen er der specialiserede udflugt agentur.
For eksempel, "Rice Dragon". Men stadig stole mere på turen, gæster Canary Beach Resort 3 * (Vietnam). Anmeldelser af bekendtgørelse acceptabel pris vifte af udflugter, professionelle guider, komfort, sikkerhed.

Udflugt til DOLATA (centrum af den udvej af samme navn)

For at opleve kontrasterne i Vietnam, skal du sørge for at købe en tur i bjerget byen DOLATA.

På den måde vil du se vandkraftværket, forskellig fra den sædvanlige os. De er mindre kraftige og repræsenterer et rør, hvorigennem varm flugt fra toppen af bjerget vandløb. Inde i røret - turbine. Dette vandkraftværk feeds el nærmeste landsbyer.

I denne region vokse te og kaffe. Du kan købe kaffe "Arabica" og koster 400 rubler, "Luwak-1." - 750 rubler, "Luwak-2." - 520 rubler. per kilogram. Et udvalg af forholdsvis billige produkter af lokale silke fabrik har længe været populær blandt turister.

På det højeste punkt i byen rejst en statue af Buddha, og omkring det - besøgt af turister skulpturpark.

Der er en storslået naturskøn buddhistisk Temple of Love.

Besøg Nha Trang (centrum af den udvej af samme navn)

For at sprede stille "landdistrikter" ferie i Canary Beach Resort 3 * (Vietnam, Phan Thiet), anbefales dagen før afrejsen til at købe en tur med en overnatning i Nha Trang. På dette 400000:e byen, kan du venligst selv dag shopping lav (mindre ofte - på markedet i Cho-Dame), eller shopping i de mange butikker. Her er det umuligt at bringe prisen ned, men stadig for $ 40-50 kan du købe en ting fra bomuld, silke, bambus, kan det hus ikke købe og for $ 200. Vietnamesisk dong mod den amerikanske dollar kan beregnes ud fra forholdet: 100 $ - 2,1 millioner VND.

Og om aftenen kan man besøge en ganske anstændig klub. Hvis du taler engelsk, så vil du gerne "Silent Club". Hvis du ønsker at hænge ud i et russisk selskab - "Crazy Frog". I virkeligheden, og i et andet tilfælde anbefaler vi at besøge "næsten gangster" bar "Tarantino", hvor der har færdigheder har mulighed for at køle nok til at spille et spil billard.

konklusion

Da strømmen af turister til Vietnam stiger hvert år. En af de foretrukne feriemål af russiske turister er landsbyen Mui Ne (landsmænd, der fører den på ferie i den, normalt kaldet ham vores manerer -. "Mui Ne") Og nogle turister kommer til denne udvej mere end én gang. Og det er - et tegn på fortjeneste spa-ferie.

Navnet på hotelkomplekset, den fordel for indenlandske turister - Hotel Canary Beach Resort 3 * (Vietnam). Anmeldelser sine besøgende fejre en garanteret stille, behagelig, rolig ferie. 84,4% af gæster, der har besøgt her, anbefaler andre mennesker besøger dette hotel. Dette er en forholdsvis høj procentdel, hvilket indikerer en international ferie.

I denne artikel vi talte om den gode kvalitet hotel Mui Ne landsby - Canary Beach Resort 3 *. Anmeldelser kvalificerer det som en familie hotel. de nødvendige betingelser er skabt til alle, der ønsker at finde et roligt hvile.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.