TravelingHoteller

Hotel borgmester La Grotta Verde Grand Resort 4 * (Grækenland, Corfu.): Anmeldelser, beskrivelser, tal og anmeldelser

Hotel borgmester La Grotta Verde Grand Resort 4 * af mange årsager, er den ideel til din ferie i det. For det første er det i en god placering. For det andet henvender sig til alle dine favorit-system "all inclusive". For det tredje, på trods af dette, er der en nogenlunde rimelig pris. Opregne fordelene ved det kan være lang. Men på det vigtigste punkt at fokusere.

placering

Borgmester La Grotta Verde Grand Resort 4 * er placeret på øen Korfu - den nordligste i Grækenland. Her er der et sted som Aghios Gordis. Denne ferieby ligger i den vestlige del af Korfu. Dens særkende - en lang, bred strand område med fremragende infrastruktur. Her er der utallige tavernaer, barer, caféer og hoteller. Her er borgmester La Grotta Verde Grand Resort 4 * og er placeret på kysten. Til havet - bare et stenkast væk.

I nærheden er også hovedstaden på øen. Og omkring 15 minutters kørsel væk, og den internationale lufthavn. En anden nærliggende seværdigheder såsom er Palads Achillion, byzantinske museum, Church of Panagia Vlahernon og mange andre interessante steder. Før alle af dem kan nås på 10-15 minutter. Endnu kun 400 meter fra busstoppestedet.

Af den måde, at mange mennesker nysgerrige se Grækenlands hovedstad - Athen. Det er værd at vide, at fra Korfu lufthavn for at flyve fly. Hvis du bruger "Aegean Airlines", kan du købe en billet eller andet sted for 20 euro. Det tager kun en time.

Værktøj og tjenester

Borgmesteren La Grotta Verde Grand Resort 4 * har alt, hvad gæsterne kan få brug for. Startende fra parkeringspladsen og efterbehandling med Wi-Fi (alle gratis, naturligvis).

Hotellet har et kammer til opbevaring ting og bagage, valutaveksling kontor, non-stop modtagelse. Der er et vaskerum, et kontor med en fotokopimaskine og en faxmaskine, en mini-marked og et par butikker, biludlejning, en souvenir stall og endda en skønhedssalon. Mulig mad levering organisation med en drink i dit værelse.

Personalet taler engelsk, fransk og græsk. På de russiske arbejdere ikke talte, så det er bedre at tage med på ferie parlør. Men personalet, men venlige - rådgivning og bistand vil ikke give op.

underholdning

Gør til borgmester La Grotta Verde Grand Resort i Korfu bedømmelse, skal det bemærkes, opmærksom på den måde, dette hotel du kan have det sjovt. På hotellet er der en swimmingpool og en solterrasse. Der er en god gym med en bred vifte af træningsudstyr og betingelser for fuld beskæftigelse ved fysisk anstrengelse.

Du kan gøre aerobic, spille billard eller tennis. Hvis du foretrækker en mere rolig atmosfære, bør du gå til SPA-center. Der er en sauna, massage, jacuzzi og faciliteter vandaerobic og gymnastik. Mere har en indendørs opvarmet swimmingpool.

Om aftenen kan gæsterne nyde levende musik. Animeret show er ikke her, men her er de visninger for kendere af fine kunst i deres sted.

Barer og restauranter

Borgmesteren La Grotta Verde Grand Resort (Corfu, Grækenland) der er et par institutioner, hvor folk kan nyde lækre måltider. Som nævnt ovenfor, hotellet henvender sig til gæster på "all-inclusive" systemet, så at nægte dig selv noget, du ikke bør.

I Androniki restaurant gæster bliver behandlet til retter af internationale og middelhavsinspirerede retter. Men der er en vegetarisk menu. The Olive Tree restauranten selv behandle traditionelle retter. Og i landet bar Kukutsi, som du kan gætte fra navnet, tjener japanske retter.

Hvis du ønsker at forkæle dig selv med cocktails, drinks og alkohol, er det nødvendigt at gå til en af søjlerne. Her er tre af dem. One - den pulje, kaldet lagunen. For det andet - Calypso lobbyen. Der er et stort udvalg af aperitiffer. Og i tunnelen bar, der ligger i det fri, kan du nyde is og drikkevarer.

Gæster ernæring

Et par ord skal siges om, hvad slags indtryk tilbage barer og restauranter, i henhold til de mennesker, som bor på Hotel borgmester La Grotta Verde Grand Resort. Mange hævder - alle lækker og varieret. Morgenmad, som andre steder, standard - bacon, spejlæg, røræg, kogt æg, pølse, yoghurt, korn, friske grøntsager. Til frokost og middag, ud over de vigtigste retter, kan du smage forskellige frugter - meloner, vandmeloner, grapefrugt, kiwi, abrikoser, ferskner, æbler. Og desserter er også varieret og velsmagende.

Til frokost og middag og serverer forskellige retter fra kød, fjerkræ, kaniner, ænder, fisk, skaldyr. Lidt færre gæster er forkælet og shpikachki svinekam på grillen.

Hvad andet er god den største restaurant - der er tema aften af italienske, græske og andre køkkener.

2 lokale standarder

Hotel borgmester La Grotta Verde Grand Resort tilbyder værelser i forskellige kategorier. De er alle i deres eget bedste. Standarder, for eksempel, er budgettet.

De har et boligareal på 21 kvadratmeter. m. I lyset stilfulde soveværelse har en 2-værelses king-size seng og en sofa. Lejlighederne har adgang til en møbleret balkon med fantastisk havudsigt. Der er også en sanitær enhed med toilet, bad (eller brusebad), hårtørrer og hygiejneartikler (shampoo og geler). Der er også en dvd-afspiller, plasma-tv, satellit-kanaler, kraftfuld klimaanlæg, pengeskab, og endda en telefon. En lille køleskab er også installeret i rummet.

Uge ophold for to personer koster 60.000 rubler ( "all inclusive" service-). Men det er værd at huske på, at priserne kan variere. Det hele afhænger af sæsonen, rejsearrangøren, og tilstedeværelsen / fraværet af rabat (og de er her). For tre personer, ved den måde, vil disse lejligheder koste 20 000 rubler dyrere.

Deluxe og bungalows

Dette værelse har også et hotel Borgmester La Grotta Verde Grand Resort 4 * (en. Korfu). Med ekstra plads - det samlede areal er 29 kvm Indenfor er der alt, hvad der viser ovenstående. Men selv hjemmesko og håndklæder. Hertil kommer, at deluxe se meget mere luksuriøse end standard værelserne. Dette kan ses ved at se på billedet ovenfor. Og mange er faktisk villige til at betale mere for æstetik.

Men det er det værd, i virkeligheden, ikke så meget. Overbetalte sammenlignet med "standard" for to personer vil være 5-6 tusind rubler. Og for de tre - 10 m. S.

Nu om bungalow. Derefter er rummelige - 32 kvadratmeter. M. Gæsterne kan vælge, hvad de ønsker at sove - eller en "kongelig" seng eller to separate, enkeltsenge.

Fordelen af bungalows er, at dens plads er opdelt i en stue, soveværelse, badeværelse og balkon. Normalt bor to mennesker i disse lejligheder, men måske yderligere placering af to personer. De er nødt til at sove på en sovesofa. Da de ekstra senge er ikke tilgængelige. Men alle nye møbler og komfortable - på sofaer masse meget god søvn.

To mennesker i de sidste 7 dage ophold kommer til at betale omkring 80 000 rubler. I tre gæster er prisen 110 000. Og fire kommer til at betale 140 tusind rubler. Men den sidste mulighed - den mest rentable. Da der i dette tilfælde, i alt 5.000 rubler per person per dag (dette er en lille, er det værd at huske om tjenesten all inclusive).

luksus

Naturligvis i et hotel af denne plan, der er luksusværelser. Luksussuiter her, i dag, men ligesom alle de andre lejligheder. Men meget mere. Deres område er 43 kvadratmeter. m. Indenfor er der et stort soveværelse med en dobbeltseng 2. En separat stue, badeværelse enhed med et bad og en balkon med udsigt over havet. Lejlighederne kan rumme to personer. Normalt tager de par eller bare par. Men kan rumme en tredje gæst på sofaen placeret i stuen. Højdepunktet i denne suite - en panoramisk udsigt over havet.

uges ophold for to personer koster 110 000 rubler. Hvis du planlægger at kalde de tre af os, kommer til at betale 150 000.

nyttige oplysninger

Nu skal det bemærkes opmærksom på nogle nuancer vedrørende hotellet. Den er designet til de mennesker, der ønsker at tilbringe en afslappende, rolig og fredelig ferie ved havet, nyde en høj kvalitet og komfortable værelser. Hotellet er virkelig stille, selv i højsæsonen. På grund af det faktum, at det er forbudt for børn. Ved at registrere som en gæst lov til personer over 16 år. Fordi de kommer her for det meste enkelt rejsende, par og grupper af venner.

Check in starter klokken tre om eftermiddagen. Hvis du ønsker at slå sig ned tidligt på grund af en tidlig flyvning, er det nødvendigt at tale om det med administrationen. Bedre på forhånd før afrejse. Når hotellet er ikke fuld, og lejlighederne er booket gæster er fri - de kan nøjes med det samme. Men på højden af sæsonen er det usandsynligt, at lykkes. Check-Out, ved den måde, udført før middag. På den dag, hvor gæsterne forlader, drikkevarer og måltider er ikke til rådighed for dem.

Af den måde, som hotelanmeldelser Borgmester La Grotta Verde Grand Resort, for det meste godt, en masse mennesker, efter at have læst dem, ønsker at gå her. Hotellet er populært - til begyndelsen af sæsonen er næsten ingen frie datoer og tal. Derfor er det bedre at bo i forvejen. Det kan endda være i stand til at få en rabat.

Kommentarer gæster

Hver gennemgang Hotel borgmester La Grotta Verde Grand Resort omfatter en forholdsvis detaljeret beskrivelse af de tjenester, som hotellet. Men meget mere interessant at finde ud af, hvilket indtryk virkelig gjort arealer.

Folk forsikre, at her bør absolut gå for dem, der ønsker at glemme alt og bare nyde din ferie. Hvis gæsterne ankommer tidligt og vil ikke være gratis numre, vil de være i stand til at lade tingene i bagagen og begynde at bruge de tjenester af et hotel - morgenmad, drinks, gå til privat strand.

Af den måde, anbefales det at bestille lejligheder i huset fjernt fra puljen. Så hvad med det lidt støjende. Ønsker er bedre at angive mere, når booking. Og igen, skal du huske at tage med dig en eller to par behagelige sko. Hotellet er beliggende på bjerget, så jeg har en masse gå. Og det er nødvendigt at gå ned til havet. Men på trappen, som er praktisk. Af den måde, hvis det efter en storm skyllet i land tang, kan være ad gangen, indtil vejret bliver bedre, gå til Korfu og se seværdighederne.

Mere praktisk er, at on-site automater er frie til at kalde "taxi" - det dovozit gæster til receptionen eller restaurant.

Behager og holdning til gæster. Alle høflig, høflig. Og ved ankomsten kan forkæle gave - såsom en gratis gavekort til en massage i SPA-saloner.

Generelt er dette en virkelig rart hotel. Anmeldelser bevise det. Hvis du ønsker at gøre dig selv betale for at gå her på ferie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.