TravelingHoteller

Hotel Sumus Hotel Monteplaya 4 * (Malgrat de Mar / Spanien): beskrivelse og anmeldelser

Sumus Hotel Monteplaya 4 * (Malgrat de Mar) - Hotell i Spanien, som i løbet af sin eksistens har opnået enorm popularitet på grund af de gode betingelser, som leveres her for gæsterne, samt god service fra personalet. Det anbefales til rejsearrangører, der værdsætter deres omdømme. Disse ofte kommer til at hvile med hele deres familier, for her de rette betingelser for dette.

Hvor er Sumus hotel Hotel Monteplaya 4 *

Dette hotel er beliggende i Spanien, i den lille by Malgrat de Mar, der ligger mellem Costa Brava og Costa de Barcelona-Meresme. Det indtager den første linje fra havet, som gør det muligt uden meget spild af tid til at flytte fra det hvilested til stranden for at nyde solen direkte på havet, på havnefronten Maritime.

Nærmeste transportknudepunkter

Sumus Hotel Monteplaya 3 * (Malgrat de Mar) ligger i nærheden af busstoppestedet, hvor campister eventuelt kan gå til ethvert punkt i byen og tage en tur til lokale attraktioner. Det er også kun en halv kilometer væk fra banegården, som er linket til ruten, som løber mellem byerne Malgrat de Mar og andre bebyggelser i Spanien.

For så vidt angår lufttransport, Girona Lufthavn 35 km væk, mens de store Barcelona lufthavn - 75 km.

Hvad er på sitet

På det område af Sumus Hotel Monteplaya 4 * hotel for gæster at slappe af og til solbadning dem er en stor udendørs terrasse areal på 2500 kvadratmeter. m, er udstyret med liggestole og parasoller. Til hendes tilstødende to store swimmingpools: en af dem der er betingelser for badning børn, mens den anden har en jacuzzi og en dekorativ kunstige vandfald. I nærheden af poolen er der en enorm bar, hvor bartenderne forberede forfriskende cocktails.

For de yngste gæster er der et separat børneværelse, hvor de små gæster har mulighed for at tilbringe tid sammen med deres jævnaldrende, at kommunikere med dem og spille spil.

For voksne hotellet Sumus Hotel Monteplaya giver en legeplads for mini-golf. Der er også flere butikker, hvor gæsterne kan købe souvenirs og meget mere.

På grunden er der flere steder, hvor du kan spise. Først og fremmest er det en lobbybar, en snackbar og en restaurant. Der er også en festsal, hvor der kan arrangeres begivenheder. Fans af sociale netværk kan være med alle de faciliteter til at bo i internetcaféer.

For udenlandske turister i Sumus Hotel Monteplaya har en valutaveksling og for elskere af litteratur, har hotellet et stort bibliotek.

Betingelser for børn

Hotellet har en række betingelser, der gør børnenes ophold i det mere behageligt. Først og fremmest, det er et separat område i den store pool, der er udstyret med alle de sikkerhedsmæssige normer opretholde børn under vandbehandling. I restauranter og caféer, som er tilgængelige på hotellet Sumus Hotel Monteplaya 4 * tilbyder individuelle menupunkter - børn. Her er nogle højstole.

På stedet er udstyret med en stor legeplads og spillehal, som har legetøj, pædagogiske spil, og arrangeret alle betingelser for en god tid og ser tegnefilm.

værelserne på

Hotel Sumus Hotel Monteplaya (Costa del Maresme) tilbyder sine gæster 171 værelser på tre forskellige kategorier: Standard, Standard Plus og Superior. Alle af dem er udstyret korrekt: snascheny gode apparater og komfortable møbler.

Hvert værelse har et badeværelse, hvor, bortset fra sjælen, der er en standard sæt af personlige hygiejneprodukter, håndklæder, badekåber og tøfler. Der er også en hårtørrer.

I hvert værelse er der en obligatorisk seng, designet til et vist antal gæster (1 eller 2), stole, skabe til tøj. Alle værelser har god aircondition-system, som giver gæsterne mulighed for at skabe de ønskede klimaforhold.

De klasseværelser Standard Plus, ud over de basale faciliteter, et plasma-tv med satellitkanaler, køleskab og værdiboks.

For et gebyr på værelser Sumus Hotel Monteplaya Adults Only kan gives adgang til internettet.

specielle værelser

I hotellet er der en mulighed for at vælge et nummer, som vil opfylde visse krav. Der er en vis form for lejligheder, som er designet til handicappede og mennesker med handicap. Hotellet også Sumus Hotel Monteplaya er muligt at tjekke ind en særlig type værelse - en familie. De indeholder alle overnatningsmuligheder hele familier: Der er barnesenge og soveplads til to voksne.

Separate type værelser - med lydisolering, som gør det muligt for folk at leve i det fuldt frigøre sig fra, hvad der sker udenfor. Disse lejligheder er utroligt populære hos dem, der kommer på ferie med din partner.

Fritid

På hotellet er der mange forhold for gæsternes underholdning. Først og fremmest, her er det muligt at spille billard, der har borde. For sportslige gæster fungerer fint og alsidigt gym. Også for dem er udstyret med tennisbaner, en legeplads for volleyball og squash. Alle har mulighed for at leje sportsudstyr i nogen tid.

Natteravne kan gå til disco, som finder sted hver aften på hotel Sumus Hotel Monteplaya (kun voksne). Gæstevurderinger om sådanne parter viser, at på dansegulvet er noget utroligt: arrangeret fortryllende show, live DJs, og alle de mennesker, der danser til de iørefaldende hits. Log ind på sådanne begivenheder er udelukkende for voksne gæster.

Regelmæssigt til afholdes gæster sightseeingture, hvor deltagerne har mulighed for at se de lokale seværdigheder og lære en masse nyt og interessant.

Service udført af hotellet

Hotel Sumus Hotel Monteplaya gratis, tilbyder en række tjenester, hvoraf nogle er inkluderet i tariffen registreringsnummer. Så hans gæster har mulighed for at bruge lagerfaciliteter, som er til rådighed på hotellet. Alle spørgsmål, der opstår fra gæsterne, kan altid svare på modtagelse personale, der arbejder døgnet rundt.

Hotellets gæster kan gøre brug af bil og cykel udlejning, men det sker på en betalt grundlag. Også på grund af den gæst på hotellet kan tilbyde transport fra lufthavnen til din destination. Det skal bemærkes, at rumfærgen er meget populær blandt turister, besøgende fra andre lande. Om nødvendigheden af hans gæster skal meddele hotellet to dage før datoen for afvikling, og de bør gøre en forudbetaling.

Ydelser i receptionen

Ansatte i receptionen mod betaling specificeret i prislisten, tilbyder en række små, men meget populære og nyttige tjenester for hotellets gæster. Først og fremmest, alle, der har mulighed for at tage fat på personale til at vække ham op på et bestemt tidspunkt - denne service hedder "Wake Up".

Også i receptionen, hvis det er nødvendigt, kalder taxa, modtagelse og afsendelse af post.

restaurant

God Vis madlavning restaurant opererer på stedet Sumus Hotel Monteplaya 4 *. Tilbagemeldingerne her vacationers turister kommentarer specifikt om arbejdet i denne institution er ikke ualmindelige. Ifølge beboere, der er professionelle kokke, der er i stand til at overraske selv de mest krævende gourmet smag buket af det færdige fad.

Restauranten er udstyret med Show Cooking buffet, som rammer en farveorgie og mangfoldighed til stede i IT-produkter. Alle retter præsenteres på en buffet, frisklavet, og kun med kvalitetsprodukter, købt fra pålidelige leverandører tid.

Kokken præsenterer for gæsterne middelhavsinspirerede og internationale retter. Under måltidet er en behagelig og afslappet atmosfære.

lounge Bar

Fra stuen bar tilbyder smuk panoramaudsigt til den åbne terrasse og swimmingpools. Det er her, at gæsterne ofte skjule fra den varme solens stråler i løbet af dagen.

Dagligt fra 10 am til middag her organiseret en kontinental morgenmad. Det var i denne periode, kan gæsterne komfortabelt rumme her og solid morgenmad.

The lounge bar er udstyret med komfortable stole og sofaer til at slappe af og firkantede borde med neonlys. Der er også en stor bar, hvor gæsterne kan bestille selv soft drinks og cocktails.

med en sats på resten "All Inclusive"

Gæsterne på Sumus Hotel Monteplaya (Spanien) har mulighed for at blive på systemet "all inclusive". Så hvad giver dette system?

Først og fremmest, denne plan omfatter naturligvis værelsesprisen. Gæsterne kan besøge Restaurant Show Madlavning og spise fra buffet til morgenmad, frokost og middag gratis. gratis, også for denne gæst er til rådighed hele drikkevarer og snacks i baren (pizzaer, kebab, sandwich, chips, is).

Rest med en sats på "55+"

Denne sats er fastsat for de gæster, der er over 55 år eller mere. Det skal bemærkes, at personer i den alder i Sumus Hotel Monteplaya Hotel (Spanien) kommer en masse, og denne takst er populært.

Den indeholder en stue, samt give alle drikkevarer gratis.

Ved indgangen til hotellet på front modtagelse af gæster, der bookede en plads i dette tempo, vil blive bedt om at præsentere legitimation og alder. Hotellet advarer om, at antallet af "55 +" er kun gyldig for dem, der har reserveret et værelse i 4 dage og mere.

Resten af Kærlighed & Selebration sats

Denne takst er beregnet til unge par, der har besluttet at holde en fælles ferie på hotellet Sumus Hotel Monteplaya. I en sådan pakke, med undtagelse af leveomkostningerne i rummet, herunder tjenesteydelser "morgenmad i sengen". Også elsker baren gratis, forudsat at vin og champagne, mens et besøg i loungebar til hver af gæsterne har ret til gratis cocktail "Mojito".

Ud over alt dette, ved indgangen til et par af hotellet vil modtage en gratis erotisk kit, et sæt af kondomer med forskellige varianter, nogle former for smøremidler (jordbær, kirsebær, tranebær), samt massage olie med jordbær og champagne (ikke glemme, at hotellet - kun for voksne!).

reservationer på

Alle, der ønsker at slappe af i hotellets Sumus Hotel Monteplaya kræves for at forudbestille en plads til dig selv. Dette kan ske gennem en rejsearrangør - denne mulighed rekreation er at give den mest bekvemme, fordi de ansatte i rejseselskaber kender ins og outs af denne forretning. Men for at resten var virkelig god, bør du kontakte, rejsebureau kontrolleret.

Men alle kan tage om tilrettelæggelsen af dig selv resten. For at reservere et værelse på hotellet er behov for at gå til hans officielle hjemmeside og i det relevante afsnit vælge den dato, for hvilken der planlagt at bo i komplekset, samt den ønskede takstpakke (hvis påkrævet). Af den måde, for dem, der bestiller et hotelværelse gennem den officielle hjemmeside, det giver en ekstra fordel - mulighed for gratis brug af Wi-Fi på hele hotellet Sumus Hotel Monteplaya.

Gæstevurderinger

Alle, der en gang i rollen som en gæst på hotellet var, deler deres indtryk på sociale netværk og på særlige steder, otzovikah. Det skal bemærkes, at dette hotel modtager meget positive kommentarer, som fortæller om professionalisme personale, der arbejder i det og, selvfølgelig, ledelse.

Hotellets gæster er ofte noteret i hans kommentarer behagelig atmosfære, der hersker i dens vægge. Det er her, du virkelig kan slappe af og fuldt ud nyde din ferie, solbadning ved Middelhavet, eller på terrassen nær den to-delt pulje med et kunstigt vandfald.

Gæsterne på dette berømte spanske hotel ofte bemærke hans gode placering. Faktisk er Sumus Hotel Monteplaya ligger kun 1 km fra centrum af Malgrat de Mar, der tilbyder sine gæster med en gåafstand af store attraktioner og lokal underholdning.

Ofte på internettet kan findes ros, at hotellet arrangerer udflugter til forskellige interessante steder, der er langt fra det. For eksempel har nogle netizens tale om, hvordan de gik til Forest Nature Park Montenegro - denne tur varer omkring fire timer, og dens omkostninger er inkluderet frokost i en lokal lille restaurant. Også de besøgende bliver sendt til en to timers guidet tur i Spanien til den bedste vingårde plantage til prøvesmagning skinke og vin. Men den mest behagelige oplevelse, gæsterne får, til at deltage i en picnic blandt vinmarker, hvorfra en storslået udsigt over Middelhavet.

Hvordan man kan nå os

En af de vigtigste transportformer, som du kan komme til udvej - det er en plan, som kan tage gæsterne til lufthavnen i Barcelona og Girona. Fra lufthavnen kan nås ved hjælp af shuttle service, som udføres på en betalt grundlag. Gæsterne kan også få dig selv ved hjælp busser kører fra lufthavnen til hotellet Sumus Hotel Monteplaya.

Hvis du planlægger at ankomme med din egen bil, så i dette tilfælde, du skal flytte på motorvejen H-11.

Hvis som et middel til transport toget blev valgt, i dette tilfælde, at bevæge sig i retning af Barcelona - Hospitalet de Llobregat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.