Hjem og familieTilbehør

Lampeskærm til lyset - valget af en passende model

Diffusorer bruges til at dekorere lysekroner og lamper i lang tid og ikke mister deres relevans. Med kun de materialer, som de er lavet, stilarter, figurer af produkter ændrer sig over tid. Lampeskærm til lampen udfører ikke kun en dekorativ funktion, men også løser nogle af de praktiske opgave med at skabe en behagelig belysning.

former for Plafonds

Loft kan opdeles i produkter til downlights til vægmonterede modeller og universel loft, velegnet til alle former for lysekroner, lampeskærme og andre belysningsprodukter. Den bedst kendte materiale, der anvendes til fremstilling af lampeskærme - et glas. I dette tilfælde er der loft af plast, øko-læder, metal. Stort udvalg af modeller giver dig mulighed for at komme ind i loftslampe i en hvilken som helst, selv de mest originale indretning.

Ud over materialer, der er mange former i dag produceres loft. Ball - for armaturer, der er i et lille rum. Loft firkantede form, næsten flad, ideel til dekoration af den loftslampe, indrettede værelser i en minimalistisk stil. For kendere af det klassiske interiør fit model i form af blomster, dekoreret belægning.

Høflighed lys i det indre

Når du vælger et dække for lyset, må vi først fokusere på, hvordan den købte model vil være i harmoni med de indvendige lokaler. Glem ikke om den funktionalitet, som bør bære loftet. For loft armaturer kan vælge en model af en større størrelse og bizar end væglamper. Væg belysning er bedre til at dekorere små pæne nuancer. Undtagelserne er store værelser, møbleret, for eksempel i venetiansk stil. For at dække passer ind i en sådan indretning, kan du vælge en model med usædvanlige former, dekoreret med malet eller metal formet ramme.

Farve og form af lampeskærme

Med lampeskærme lavet af farvet glas, kan du oprette usædvanlige belysning i rummet. Høflighed lys rød eller orange belysning giver en hyggelig varme rødlige nuancer. Lampeskærm lys gul farve selv på en regnfuld efterårsdag skabe sol sommer stemning med skarpt lys. Grønlig glød, som opnås ved brug af grønne lampeskærme, lindrer og giver styrke.

Hvis glasmateriale af dækning for lyset, matteret, vil lyset i rummet være blødt, diffust. Denne belysning er velegnet til soveværelset. Usædvanlige spil af lys og skygger oprette flere lampeskærme med forskellig lystransmission.

En stor rolle er en form for loft og dets orientering. Kan udvides op lampeskærme, som er rettet mod loftet for at skabe en mindre intens og rolig belysning. Plafones langstrakt form, der er rettet lodret nedad, vil dække en vis punktarealprocent ud over hvilken belysning vil være mindre udtalt. Sådanne diffusorer er ideelle til rum med forskellige zoner. du kan fremhæve arbejdsområdet lyse belysning, og opholdsområde vil være harmonisk udseende i en lidt skygge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.