Hjem og familieTilbehør

Cykler planteskoler med en pen - en Guds gave til forældre

Cykler planteskoler med et håndtag - det er en ting for hvilke forældre er villige til at bære på hænder af sin opfinder. For det første hjælper barnet til at udvikle de færdigheder af samtidig fuldbyrdelse af flere handlinger (drejning, pedal og bevæge sig mod målet); for det andet, cykling styrker musklerne i arme og ben; og for det tredje kan en voksen styre bevægelsen af velokolyaski.

Fremkomsten af nogle modeller er ikke ringere end udformningen af denne motorcykel. Blandt dens elementer er fundet og forruden, og sirenerne, og selv en "tank". Babes fabrikanter har også givet et arsenal af modeller. Har forladt det uden opsyn og unge tvillinger, så køb en cykel til tvillinger vil ikke være svært. Oftest i sådanne modeller sidt børn den ene efter den anden, men der er muligheder, hvor sæderne er placeret ved siden af hinanden, og selv dem, hvor børnene er ansigt til ansigt.

Valg af børns cykel med håndtag

Design børns cykel kan være meget forskellige, samt materialer, hvorfra det er fremstillet. Vigtigst er det, hvad du skal kigge efter, når de vælger velokolyasku - kvalitetsmaterialer og styrke. Dette vil afhænge af dit barns sikkerhed.

Seat. Høje bagsædet, lavet i form af en taburet, forsikrer en baby fra at falde tilbage. Sikkerhedsseler giver de mindste.

fodstøtter vil ikke tillade barnet at skubbe benene under kørsel. Den sikreste af stoppesteder foretaget i form af paller, men der er også lignende pedalen.

Håndtag. Cykler planteskoler med håndtag gør det muligt for forældre at overvåge og kontrollere flytning af velokolyaskoy. Hvis et barn vil gå en tur, ikke kun min mor, så vælge den model, der er styret af højden af håndtaget. Cykel med aftageligt håndtag - en stor købe for fremtiden, når barnet fylder passende for uafhængig bevægelse. Men håndtaget kan blive løst tidligere i lav-kvalitet modeller, barnet vokser op. Bredt håndtag - perfekt. Mor kan holde hendes to hænder som en vogn, som er bekvem for dens afskrækkende vindstød rytter.

Markise. Beskyttelse mod sol og regn er valgfri, men meget ønskelig. Hold barnet paraply i regnvejr, og administrere velokolyaskoy ganske ubehageligt. Lang regnfrakke - heller ikke den bedste vej ud. En panama ikke altid redde børn fra hedeslag. Vip cykel, som regel aftagelige og foldbare, og kan hurtigt fjernes, hvis det er nødvendigt.

Trunk for legetøj. Cykel til børn er ofte udstyret med denne nyttige post. Racks til legetøj designere gennemtænkt grundigt. Vil det i form af en kurv eller beholder med låg og dåselegeme, som er let vippes af en arm? Du vælger. Barnet vil være der til at bære legetøj, foldning, og du vil være i stand til at slippe væk køb fra butikken til hjemmet.

Ramme. Cykel børn med et håndtag kan tilvejebringes som et plast- eller metalramme. Hvad du vælger velokolyasku, fokuseret kig på hendes styrke.

Hjul. Bedste - brede og stabile hjul med gummidæk. Jo større afstanden mellem dem, jo mere stabil være cyklen, når du kører hurtigt og stejle sving.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.