ModeGaver

Hvad at give den fyr i 17 år? Originale gaver til fødselsdag

Hvad at give 17-årig dreng? Dette spørgsmål bliver ofte spurgt, og unge piger, drenge og forældre. Fordi denne alder anses for at være et grænsetilfælde mellem barndom og voksenliv. Det ser ud til, at personen er en voksen. Men på samme tid er der i hans sjæl noget barnligt.

nuværende gaver

Valg af fyr fødselsdagsgave - ikke en nem opgave. Hvis du allerede har spurgt omkring alle hendes venner, flyttede til hovedet en masse muligheder og stadig ikke kan komme op med noget, anbefaler vi at du læser vores artikel.

I det, forsøgte vi at vælge de mest originale og aktuelle versioner, velegnet fyr i 17 år. Så, hvordan du vælger en gave? Surprise fødselsdag skal være interessant, værdifuldt.

Lad os se på de mest relevante gaver til mandlige (Procent angiver populariteten af en version):

1. en række teknikker, herunder mobiltelefoner, tabletter - 21%.

2. Punkter til fritid (hobby) - 19%.

3. Originale artikler - 16%.

4. Kontant - 13%.

5. gavekort - 10%.

6. Beklædningsgenstande og tilbehør - 10%.

7. Smykker, perler - 7%.

8. Diverse - 4%.

Hvad skal du betale din opmærksomhed?

Unge mænd er meget vigtigt, at de ting, de havde brug for. Derfor tænke igennem alt meget godt. Ellers vil din fyr give dig et skuffet blik, og ferien kan meget vel blive forkælet.

Gave til en ven er at blive udvalgt til at passe til dine følelser for ham. For eksempel, hvis en fyr kan lide dig, men han ved ikke, om det, skal du ikke lægge pres på ham og give noget, der vil tvinge ham til et forhold med dig. Så gav noget uhøjtidelige, fremhæve din opmærksomhed på det.

ideer

Hvad at give den fyr i 17 år? Dette kan være:

1. Søde slips, hvis en fyr bærer en dragt - omkring 500 rubler.

2. bælte af god hud - 1600 rubler.

3. Hvis en fyr ikke kan forestille sig et liv uden handsker, kan give god læder - 1800 rubler.

4. Parfume ved "Letual" Acqua di Gio Giorgio Armani - 1753 rubler.

5. Hvis en fyr går i til sport, er det muligt at give en vandret stang til brug i hjemmet Iron Gym - 1500 rubler.

6. henviser til afslapning (chauffør) - 1190 rubler. MP3-afspiller Apple iPod Shuffle - 2100 rubler.

7. Læder armbånd - det er en god gave til en ven. Det koster omkring 900 rubler.

8. Wallet Læder mænd - 1800 rubler.

9. sportsudstyr tasker - 1600.

En gave fra en pige

Alle ved, at de 16-17 år - en alder, hvor ethvert menneske, hvad enten det er dreng eller pige, der er et bud følelse. Første kærlighed - det er så cool! Derfor, for at en pige, der kan lide at være i stand til at vælge en tilstrækkelig original og nyttig gave. Den præsenterer det kan være små, og det er ønskeligt, at det blev overværet af dine delte billeder eller endda billeder af kvinder, at de unge så meget som muligt fik lejlighed til at se på forsiden af den elskede, og at hengive sig til gode minder om det. For ikke så længe siden var meget populære krus med billeder nu avanceret teknik, så billedet kan gøres på næsten alle overflader, selv på den centrale fob. Sådanne gaver er stadig ikke mistet sin relevans. Så kan du vælge noget lignende.

Gaver fra din favorit

Hvis en fyr ved, at du elsker ham, men det har alt, du kunne ønske, skal du ikke fortvivle. Vi præsenterer dig nogle interessante ideer:

1. Du kan give deres hænder en kasse lavet i form af hjerter med anerkendelsen af kærlighed på indersiden af låget. Selve kassen er nødt til at sætte den kærlighed din kæreste, såsom slik.

2. Hvis stien til hjertet af din mand er gennem hans mave, er det muligt at præsentere en gave af kager, lavet med deres egne håndtag. Ikke dårligt, hvis kagen er i form af en tiger, en løve eller en bjørn.

3. Det er muligt, for eksempel for at lave en smuk æske eller flaske, som pænt placeret bundet papirstrimmel. På hver af dem skulle skrive noget rart (for eksempel om deres følelser omkring de gode kvaliteter af helten for dagen, osv). Bands kan være mange (efter eget valg). Hvis du har en god fantasi, gøre mere. Efter alt, alle elsker at læse om mig selv godt. Båndene kan fx være, at tilføje noget godt at spise.

4. checkhæfte begærer. For at gøre en smuk lille bog som barn. På hver side du skrive en mands ønske, for eksempel fiskeri med venner; aften videospil, og så videre. n. Giv din elskede, og når han ønsker udførelsen af en vilje, han trækker papiret ud og giver dig, og du er nødt til at opfylde, hvad der er skrevet der.

5. Foto souvenir. Hvis du har generelle gode billeder, så udgør nogle af dem og give din yndlingssang.

6. Congratulatory collage.

7. Forbundne gaver. Med deres hjælp er det muligt at arrangere middag sammen med dine kære. Dette kan være det samme tøj eller noget andet i den retning. Nu er der masser af muligheder. For eksempel kan det være T-shirts og meget mere.

I forskellige aldre - forskellige gaver

Det er nødvendigt at tage højde for dette. Efter alt, hver alder har sine egne interesser. For eksempel vil en tredive-årig mand være glad for at modtage en hætte til en sauna, en 14-årig dreng denne idé er usandsynligt at nyde.

Så hvad kan du præsentere en gave til 17-året for den fyr? Ud over alle de elektroniske enheder, kan præsentere nogle originale tilbehør såsom et tørklæde eller et bælte, og egnet parfume. Ikke hemmelighed, at i denne alder, børn begynder at interessere sig for deres udseende for at tiltrække en smuk pige. Det er grunden til de anførte gaver vil være meget praktisk.

Og alligevel hver mand vil blive glad gave-følelser, bare give det til brug for en god forståelse af hensyn til de unge. Disse Present er: en billet til koncerten foretrukne rockband, et faldskærmsudspring og lignende overraskelser.

Den oprindelige idé om en gave

Hvad at give den fyr i 17 år, den oprindelige? Lad os se på nogle interessante ideer om gaver.

1. Hvad er en sjælden skive af dit yndlingsband (ca. 250 rubler), hvis den fyr kan lide at lytte til musik.

2. quad cykling og gokart.

3. En session filter ballon eller fly.

4. Den oprindelige vej, stilfuld nøglering

5. samlerobjekt anime figur.

Nå, og lignende originale dimser. Alt vil afhænge af de unge interesse.

Hvad at give den fyr i 17 år fra venner?

Så de mulige gaver fra familie og elskede diskuteret. Nu er det nødvendigt at tale om hvad man skal give den fyr i 17 år fra venner. Efter alt, forbliver venskab for evigt.

Vi tilbyder følgende muligheder:

  1. Gadgets til computeren. Venner af computerens blæser sikkert ved, hvad der nu populært suppe eksisterer. De er naturligvis klar over, at lide den anden. Valg af gadgets er meget stort, lige fra de mest basale ting som geymerovskih mus og slutter med et trådløst tastatur og sådan noget.
  2. Joke gaver. De 17-årige fyre stadig gerne spille fjols. Så denne gave vil have en fødselsdag til deres smag. Det er muligt at præsentere en munter flyvende vækkeur vækkeur eller telefon, men du kan gøre noget mere snævert fokuseret, afhængigt af interesser de unge. Du kan give sæben en stejl ubåd telefon.

konklusion

Efter at have læst artiklen, vil du helt sikkert have gjort dem et par noter om hvad man skal give den fyr i 17 år. Vi håber, at vores anbefalinger var nyttige for dig.

Bare husk, at en fyr i 17 år ønsker at få originale gaver, der vil hjælpe ham til at holde op med tiden. Og, selvfølgelig, bringer deres gaver, så glem ikke om tillykke. Ikke nødvendigvis at gøre digte og oder. Nok oprigtige og varme ord, så rart afhøring af enhver person: "Happy Birthday"

17 år gammel dreng - en stor undskyldning for at have det sjovt med hele hjertet, at se barndom og møde begyndelsen af voksenalderen. Så lad træde på denne vej, vil fødselsdagen være omgivet af kærlige sit folk. Give gaver, jeg ønsker dig sundhed, succes, held og lykke og elsker din familie, venner og kære!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.