ComputereSikkerhed

0x0000005 (fejl): hvordan man løser det?

For nylig har mange brugere af Windows-operativsystemet stødt på et problem i forbindelse med manglende software til at åbne filer med forskellige udvidelser. Den nederste linje er, at systemet efter at have genstartet eller tænder en personlig enhed under vejledning af et produkt fra Microsoft, nægter systemet fuldstændigt at åbne filer og samtidig frembringer et vindue med koden 0x0000005. Fejlen siger, at "akse" har rettet en ugyldig hukommelsesadgang. Hun kan ikke tage yderligere skridt.

Fejl 0хс0000005 er ikke kritisk

Vil bare bemærke, at fejlkode 0x0000005 ikke er kritisk, og det er ikke en undskyldning for at geninstallere softwaren med alle de følgeskader. Årsagerne til denne form for konflikt kan være flere:

 • Problemer med registreringsdatabasen.
 • Operativsystemskader ved ondsindede programmer (vira).
 • Et mislykket eller uforeneligt RAM-kort.
 • Konflikter printerdriveren, videokortet eller en anden perifer enhed med systemet.
 • Brug af en ældre version af Symantecs anti-virusprogram.
 • Opdatering af computersoftware.

Det er det sidste emne på listen, der kan give en masse problemer, og det vil være han, der vil være løveandelen af hele artiklen. Men først, lad os overveje alle mulighederne i rækkefølge.

Problemer med registreringsdatabasen

Vinduet med meddelelsen "Fejl ved start af applikationen 0x0000005" kan tale om
Det faktum, at operativsystemet registreringsdatabasen har nogle skader, der skal løses. Denne operation kan udføres på to måder, såsom:

 • Manuel rengøring og fejlfinding af registreringsdatabasen. Det består i at korrigere alle fejl ved start, brug eller forkert sletning af enhver form for programmer. Denne metode anbefales ikke til uerfarne brugere, da det kan føre til et fuldstændigt nedbrud af Windows.
 • Automatisk registrering rengøring. Det udføres ved hjælp af speciel software fra tredjepartsudviklere. Hjælper smertefrit at fjerne alle fejl i systemet og optimere operativsystemet. Nogle af de mest almindelige værktøjer i denne klasse er Auslogics BoostSpeed eller CCleaner.

Operationssystemets nederlag ved virus

Dette er en anden faktor, der kan forårsage en "applikationsfejl" besked. 0x0000005 betyder, at systemet har blokeret udførelsen af en bestemt kommando, hvor en usædvanlig adgang til hukommelse er lavet til standardprogrammer. Dette kan kun betyde, at en ondsindet kode er kommet ind i computeren. Teknikken til at "behandle" denne slags "sygdom" i systemet er ret simpel. Det er nødvendigt at teste alle logiske diske i en personlig enhed ved hjælp af den nyeste version af antivirusprogrammet. Den mest ideelle mulighed er at scanne før computerstøvlerne. Det giver dig mulighed for effektivt at bekæmpe ondsindet kode.

Af den måde kan brugen af den forældede version af Symantecs anti-virusprogram også forekomme i opskriften "fejl 0x0000005". Sådan repareres det? Alt er enkelt og simpelt. Hvis filen SAVRT.SYS desuden er angivet i vinduet, skal du i dette tilfælde blot opdatere antivirusprogrammet. Og bedst af alt, erstatte det med et mere almindeligt og pålideligt beskyttelsessystem.

Et mislykket eller uforeneligt RAM-kort

Dette er ikke en meget almindelig årsag til kode 0x0000005. Der kan opstå en fejl både ved installation af et nyt RAM-modul og ved brug af eksisterende bestyrelser. I dette tilfælde anbefales det at udføre diagnostik ved hjælp af MemTest86-hjælpeprogrammet. I tilfælde af at testresultaterne viser forekomsten af fejl i et af modulerne, skal det udskiftes. Dette betyder dog ikke, at RAM'en er helt ude af orden. Ofte kan konflikten opstå på grund af at overskride grænsen for moderkortets kapacitet eller inkompatibiliteten af de installerede dele ved arbejdets klokfrekvens.

Konflikt i den perifere driver med systemet

Ofte opstår der en fejl ved start af programmet (0x0000005), når brugeren efter opdatering af operativsystemet forsøger at begynde at arbejde med de programmer, der bruger eksterne enheder (printer, scanner). Og selv forsøg på at geninstallere programmer, enhedsdrivere eller endda hele systemet som helhed vil ikke give det rigtige resultat. Problemet er, at standardinstallationspakken indeholder den samme brugerprofil, hvilket er problematisk. Den eneste rigtige løsning er at oprette en ny brugerprofil og derefter bruge den.

Hvis opstartsfejlen (0x0000005) opstod efter opdatering af driveren til videokortet eller anden indbygget hardware, er det i dette tilfælde nødvendigt at rulle tilbage til den gamle version og straks rapportere en fejl til fabrikanten af produktet.

KB2859537 i Windows Service Pack

Nu er vi kommet til hovedårsagen til alle problemer, som ingen havde tænkt på. Forestil dig en situation, hvor meddelelsen "0x0000005 fejl" efter at have tændt eller genstartet computeren. Windows 7 er lige blevet opdateret! Ved første øjekast kan dette simpelthen ikke være, men det er stadig fast. Dette er den situation, der overhaler de "heldige ejere" af 64-bit "syv".

Fangsten er, at MS13-063-bulletinen til denne version af produktet indeholder opdateringen KB2859537, der er designet til at forbedre ydeevnen og sikkerheden i Microsoft Windows. Og selvom skaberne af softwaren enstemmigt erklærer, at dette mirakel ikke er et trick for at finde og blokere "piratkopierede" kopier, men stadig ... På licenserede versioner af software er sådanne problemer fraværende.

Lad os starte i orden. For at fjerne problemet direkte i Windows, skal du gøre følgende manipulationer.

 1. Gå til menuen "Start".
 2. Derfra skal du gå til "Kontrolpanel".
 3. Gå derefter til "Programmer og komponenter".
 4. I vinduet, der åbner, skal du finde varen "Se installerede opdateringer".

Nu er det op til den lille ting. Du skal finde de seneste sikkerhedsopdateringer (KB2859537 eller andre, hvorefter problemerne startede) og slette dem. Efter alt ovenstående skal du genstarte computeren, og efter at have passeret samme sti, skal du sørge for, at alle unødvendige opdateringer slettes.

Nogle gange viser det sig, at det er nemt at fjerne ovennævnte opdatering, og efter genstart fremkommer koden 0x0000005 stadig op. Fejlen er ikke blevet rettet. Fortviv ikke med det samme. Der er en anden, mere kompleks, men stadig effektiv metode - fjernelse af opdateringen ved hjælp af kommandolinjen. Her er tingene lidt anderledes.

 1. Gå til menuen "Start".
 2. Derefter åbnes alle programmerne.
 3. I den åbne menu finder vi mappen "Standard".
 4. Vi aktiverer musen "Run".

Skriv følgende kommando i vinduet, der vises: wusa.exe / uninstall / kb: 2859537. Vær særlig opmærksom på at skrive denne linje. Det skal være præcis som angivet her, det vil sige med mellemrum før "skråstreg" tegn. På anmodningen om rigtigheden af fjernelsen af opdateringen, besvares bekræftende. Når du har gennemført denne procedure, skal du genstarte computeren og kontrollere, at systemet fungerer.

Fjernelse af KB2859537 med installationsdisken

Som praksis viser, er denne opdatering "hårdere", og det er ikke altid så nemt at slippe af med det. Måske er den mest pålidelige måde at klare det med en distribution. For at gøre dette skal du starte fra disken, åbne kommandolinjen og indtaste der DISM / Image: X: \ / Get-Packages, hvor X er drevbogstavet, som systemet er installeret på.

Så kopier fuldstændigt filnavnet, som begynder med Package_for_KB2859537.

Derefter skrives DISM / Image: D: \ / Remove-Package / PackageName :, og indsæt efter kolon det navn, du kopierede. Start derefter systemet i normal arbejdsstilling, og kontrollér, om opdateringen er fjernet.

Råd til udviklere

Der kan opstå en situation, når der ved test af et nyt program vises undtagelsen STATUS ACCESS VIOLATION 0xC0000005. Fejlen kan være i konflikten med applikationen, der udvikles med databehandlingsforebyggelse. I dette tilfælde bliver det nødvendigt at køre programmet i debuggeren og søge efter den kode, der forårsager konflikten.

Og endelig

For at undgå denne slags problemer bør man holde sig til
Nogle tips:

 • Umiddelbart efter installation af operativsystemet, deaktiver automatisk opdatering. Selv om dette ikke anbefales, er det ret effektivt.
 • Hvis det var nødvendigt at slette et eller flere programmer, skal denne proces udføres i overensstemmelse med alle reglerne. Slette filer fra computeren manuelt betyder ikke en fuldstændig afinstallation af applikationen.
 • Test regelmæssigt din "jernhjælper" for ondsindet software, kør programmer for at rense og optimere registreringsdatabasen.

Gennemførelsen af disse enkle anbefalinger hjælper med at undgå forekomsten af kode 0x0000005. Fejlen opstår simpelthen ikke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.