SkønhedHår

Enkel og elegant frisure - fletninger til langt hår

Hvordan kan man øge sin skønhed og blive endnu mere attraktiv for andre og for sig selv? Det er meget simpelt. Overvej dette spørgsmål nærmere. På alle tidspunkter, på trods af mode og manerer, er lange kvinders hår betragtes den rigdom og fuldkommenhed. Enig i, at det kan være mere attraktive og mere sexet end spredt af vinden, falder ned skødesløst på skuldrene af håret. På forskellige tidspunkter, kvindelige frisurer lidt radikale ændringer, mange af pigerne ændret deres fancy fletninger lang hår korte klipninger og lasede tråde. Ting ændrer sig, og igen på toppen af deres popularitet er på de lange hår fletninger.

Fashion - vægelsindet dame. Tidligere tilbød hun at piger bare spytte i den nye sæson ramte catwalken blev franske fletninger på lange hår. Enhver moderne kvinde har ret til selv at vælge at behage sine fletninger for lange hår: i dag foretrækker fiskehale, i morgen - spike, en fest - en hestehale, og mange andre muligheder.

Moderne fletninger for lange hår har en masse fortolkninger, men den sande soma populær er den klassiske spyd. Majskolbe er blevet så populær på grund af den alsidighed af at blive skabt ved hjælp af et billede. Flettet enhver form for småaks, vil du være i stand til at give sig selv mod eller romantik, og selv skabe en klassisk rocker billede - det hele afhænger af tøj og makeup.

Som efterstillede fletninger til langt hår? Det er simpelt. Fletninger vil se en vinder, hvis dit hår vil være stærk uden gulv og sektion. Pas godt på dit hår, skal du bruge en medicineret kosmetik, forsøge at reducere brugen af hårtørrere, strygejern og ploek.

Spike fletning er ikke svært. Før du starter vævning skal være godt kæmmet hår, sætte dem tilbage til tilbage. Hvis du har en lang fest, anvende en lidt skum eller mousse, hår bevaret længere. Snup en lille hårlok nær panden, og opdele det i tre tråde uniform. Spike begynder med de sædvanlige grisehaler, hvortil der blev tilsat gradvist låser siden af hovedet. Du kan tilføje små og store tråde, hvilket skaber en helt forskellige frisurer. Prøv også kombinere dele af forskellig tykkelse. Spike kan afslutte normal fletning eller fiskehale konventionel hale. Dekorere de nederste småaks kan bruge vævede bånd, farverige elastikker eller clips, kan placeres på strengen lyse blomster eller bøje.

Småaks er væsentligt forskellige fra destinationen og fornuft. Hvis du ønsker at virke beskedent, fletning en simpel spike, romantisk - gøre skødesløse spike på sin side, en fed og dristige - nogle fletning stramme ører.

Nogle gange kan en pige med langt hår forhindre tråde, der falder over hans øjne. I dette tilfælde hjælper rottehaler. Lav en glat afsked, samle de små låse på siderne og fletning er tynde fletninger. Du kan også lave små laterale småaks, spændende kun en del af håret. Fastgør fletning på nakken - få en smuk og praktisk frisure.

Mode catwalks tilbyde bulk-piger fletning fletninger. Dette er en meget sexet frisure, især hvis du har tyndt hår. Det er meget simpelt: at gøre en meget stram fletning, kan være på den ene side, hendes binde en elastik. Startende fra bunden, træk håret på siderne, vil du være i stand til at opnå nogen tykkelse, let blæser håret og sikre dem med hårspray.

Vær smuk og attraktiv nemt - fletning fletning. Moderne mode byder på mange måder at udsmykke: brug hårspænder, rhinestones, stealth, buer og blomster. Du kan også bære en dekoreret kant, frisere håret på bagsiden af hovedet og fletning fletning volumen, og du vil være den smukkeste.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.