SkønhedHår

Korrektion af øjenbryn og arkitektur i hjemmet

Ikke alle er bekendt med begrebet "arkitektur øjenbryn." Men det er en meget nyttig og nogle gange endda nødvendig procedure. Allerede gået er de dage, hvor de var moderigtige øjenbryn-strenge, såsom Edith Piaf. I flere år, at tendensen naturlighed, og tætheden af øjenbrynene. Men ikke alle piger kan være stolte af deres naturlige øjenbryn. De kan være for "sjældne" eller lys, og så ønsker at have smukke og tykke øjenbryn. Dette vil hjælpe dig og arkitektur øjenbryn. Anmeldelser på denne procedure, overvejende positive. Utilfredse er de kvinder, der forsømmer henna test på et lille område af huden og få en allergi. Eller dem, der fejlagtigt tager sig af de nye øjenbryn, og de hurtigt miste farve. Og, selvfølgelig, hvis føreren af den manglende erfaring, kunden kan også forblive utilfreds med resultatet.

For at undgå alle disse problemer, bør du holde sig til brugsanvisningen for kosmetisk henna til øjenbryn - den vigtigste komponent i proceduren. Arkitektur øjenbryn henna tager ikke mere end en time, og din deltagelse vil kræve kun 5-10 minutter.

Hvordan man vælger en henna maleri øjenbryn

Kosmetiske henna solgt i flere farver, men i maleriet øjenbryn ofte bruge sort, grå og brun.

Hvis en naturlig henna fra en bona fide producent, det er egnet til biotatuazha øjenbryn. Generelt er der ingen dårlig henna. Den eneste forskel i de producerende og emballage.

Den første maleri procedure, bestyrelsen gennemført i det indre, hvor du vil afhente din henna nuance, giver den rigtige form af øjenbryn, og fortælle, hvordan dit eget hjemme til at gøre farve.

Hvordan til at male øjenbryn

Begynd med at give den korrekte form af dine bryn. Du er nødt til at trække sig ud overskydende hår, trimme øjenbryn og kam.

Derefter er det nødvendigt proskrabirovat øjenbrynene, det vil sige at behandle ønskede områder af krat til ansigt eller krop. Brug en scrub uden fanatisme, ikke får alt for intens gnide den sarte hud omkring øjnene, kan det beskadige den og forårsage skade.

Nu skal du affedte øjenbrynene. Du kan bruge specialværktøj, som endnu engang ikke vil tørre huden, men er let at fjerne uønsket sebum. I et ekstremt tilfælde kan det tørre svag alkoholopløsning.

Fortynd en lille henna i en skål med varmt vand, overladt til konsistensen af tyk fløde. Dernæst omhyggeligt, langs konturen af øjenbryn, forsøger ikke at gå ud over deres grænser, gælder henna. Du har brug for et tykt lag af maling, men ikke overdrive det, må malingen ikke drænes. Henna pletter ikke kun håret, men også huden, så omhyggeligt malet over det, hvor det er nødvendigt. Sørg for at fjerne den overskydende med en vatrondel eller en kosmetisk pind.

farvetiden fastsættes individuelt. Du kan ikke vaske malingen fra femten minutter til en time. Jo længere du holder malingen, jo mere intens være farven. Over tid, når du prilovchilis, vil øjenbryn arkitektur tager mindre tid, men for nu er det bedre ikke at haste og gøre alt omhyggeligt.

Henna bruges også som midlertidig tatovering blæk. Derfor kan det resterende blæk bruges til kroppen maleri.

Arkitektur øjenbryn. Hvordan er holdt meget maling

Biotatuazh kan vedvare fra fem dage til en måned. Ofte det afhænger af ejerens fleste biotatu. Hvis du undgår vand på øjenbrynene inden fireogtyve timer, den levetid malingen vil næsten dobbelt. Hvis du ønsker at blive så længe som muligt med maling, skal du stadig følge reglerne for pleje for øjenbrynene.

Pleje øjenbryn efter henna

Arkitektur øjenbryn - en temmelig tilgængelig og en populær procedure, men ikke alle ved, at efter hendes øjenbryn med behov for særlig pleje. Ved korrekt, vil biotatuazh vare mindst en måned.

Når du kommer til at tage et bad eller brusebad, derefter sat på øjenbryn lidt kosmetiske olier, de interagerede mindre med vand, men ikke bruger en vaseline eller creme. Olie godt af det faktum, at henna ikke udtørre huden.

Mindre røre øjenbryn, ikke at smøre malingen. Hvis du vil til havet, så prøv at undgå kontakt med havvand, det strækker sig også biotatu tjeneste.

Hvis du beslutter at male, arkitekturen i øjenbrynene kosmetisk henna - perfekt som et naturligt materiale, som ikke er skadeligt for helbredet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.