SkønhedHår

Frisurer til kort bob: foto

Alle, der gjorde kort bob haircut, før eller senere nødt til at stå over for behovet for at diversificere mulighederne for hår styling og hår. På trods af de åbenlyse begrænsninger langt hår, kan ideer og muligheder være masse, især hvis du får kreativ. Frisurer til kort bob enkel og nem installation. Der er en mulighed for at eksperimentere med teksturer, bangs optioner inddelinger, placering Streaked tråde og diverse tilbehør til håret. I søgen efter nye ideer til at style det er værd at overveje den oprindelige version af længden og tykkelsen af hår tykkelse, har et ovalt ansigt og den ønskede effekt af æglæggende. Efter alt, kan den justeres som hver dag, og til kontoret eller en festlig lejlighed. Præsenteret nedenfor et udvalg af ideer vil kaste sig muligheden for styling en kort bob og oprette en ny og levende billede til ethvert humør.

Kort bob med glat laid ovenpå forreste del af håret

Højdepunktet i denne placering i en glat, skinnende tekstur af hår og åbne den øverste del af ansigtet, der tiltrækker opmærksomhed og understreger område af kinderne og øjenbryn. Denne frisure vil passe ejere af den ovale og trekantede form af ansigtet. Det bør videreudvikle øjet zone og øjenbryn, hvilket gør dem den mest udtryksfulde. Frisurer til kort bob er ekstremt prangende med forstærket glat hår tips. Styling jern er påkrævet, serum til opnåelse af glans, lang tynde kæber i en "usynlig".

Af vasket og tørret hår påføres termisk beskyttelse, utjuzhkom tråde bragt i en retning bagud og nedad i frontal og side områder, henholdsvis. Den øverste del går op og stikker sig selv usynlig. Hår drysset serum til at give glans og glat længde. Den øverste del kan desuden drys lak, for at undgå forekomsten af udstående hår ved den mindste vinden blæser. Frisure vil passe til hver dag og til kontoret. Hun behersket og praktisk.

Kare- "Malvinka" i en bevidst skødesløs stil

Enkel og samtidig glamourøse frisure for korte haircut firkantet. For dens gennemførelse er det nødvendigt, at de forreste tråde kan afhentes sammen i toppen af kronen. Frisure vil passe hver dag i huset, gåture eller shopping. Gør det muligt for et par minutter, lige nok konventionel tyggegummi eller klip. Frisurer til kort hår (quads) er gode, fordi de ikke behøver at arbejde ud et hundrede procent tråde behøver kun tildele et bestemt område, og de resterende komponenter i klipning tilbage i sin oprindelige tilstand. For at udføre lægning bør være let tousle håret, kam gennem deres fingre bagud og løft ved rødderne. Den øvre del opsamles i en "Malvinka" og fast eller elastisk klemme. Halen kan foldes på midten og efterlade tips henkastet stikker ud i toppen. Bagsiden af haircut skal være glat og lige, i modsætning til toppen. Et område med en person kan udstedes flere tråde til side, gøre dem til frynser, hvis ikke givet i første omgang.

Kort bob med snoet ind i bundter på toppen streng

Dette er en enkel og praktisk frisure for hver dag, og til kontoret, som gør det muligt ikke blot at fjerne hår fra ansigtet, men også til at dekorere toppen af det oprindelige element stabling zone. Beskedne vandret fletning ser ganske imponerende på baggrund af det kuperede tråde tekstur. Frisurer til kort bob (billedet er i denne artikel), med krøllede låse er også velegnet til lejligheden, især hvis du dekorere dem med ekstra festlig indretning. For at udføre stabling er nødvendigt at forberede bølget hår tekstur. Den templer zone adskilt af to strenge af medium tykkelse og twist til løs bundter mod occipital område. Tilslut derefter enderne af hår, faste ben. Desuden fast ledningsføring usynlig vandret. Det skal ruske op i enderne af håret på bagsiden for at tilføje volumen. Lægning lak fastsættes i den sidste fase.

Korte firkantet med lateral flagellum

Denne frisure er perfekt til en fest, prom eller andre særlige lejlighed. Usædvanligt gjort indretning element gør det originale og tiltrækker den ønskede opmærksomhed. Frisure anderledes fyldighed og nogle skødesløshed i kaotisk stabling. For at udføre den nødvendige for at forberede teksturen af håret med mousse og krøllejern eller hår curlere. Frisure bob-bob kort hår gør det muligt at eksperimentere med forskellige bredder af bølger og krøller. Strandet hår pisket i længden. Særlig opmærksomhed skal rettes, og den basale volumen. Afhængigt af placeringen af afsked, vil blive lagt, og den vandrette sele. Adskilt af en bred streng fra templet og bagud og inde i hendes vævede ekstra fine tråde, som på billedet. Ende af snoren fastgøres ved hjælp af stifter og usynlig. Figur frisurer fast lak.

Kort firkant med en vandret-skrå krans

Denne stil styling mere elegant og spektakulær end den sidste. Denne frisure er egnet til udledning, bryllup fest på et andet passende design. Novice gør det vil ikke være så nemt, men med lidt øvelse, opgaven gennemførligt. Mere udtryksfuld hår giver håret farve kontrast og længden af rødder. Det bør tage hensyn til denne detalje, at tilføje gejst til billedet. Frisurer til kort bob er meget let at variere de forskellige varianter af fletninger og tangles. For at udføre stabling skal først udarbejde en tekstur af hår, får dem til at skumme eller mousse. Tips krøller utjuzhkom eller krøllejern og kæmmet hendes fingre forsigtigt. Kommer fra højre tempel til venstre vævet fletning, der som du flytter de øverste tråde bliver taget mere og mere, og bunden er gratis at falde ned. Den anden tempel fletning er fastgjort med nåle og usynlig. Frisure drysset lak for yderligere fiksering.

Kort bob, samlet i en knude i nakken

Ordentligt forberedt hårstruktur gør det muligt at gøre denne frisure er meget spektakulære og slå fra dag til dag på kontoret og selv festligt. Den eneste begrænsning er længden af strengene på bagsiden - de har til at komme til i det mindste en knude synlighed. Med et minimum beløb kan du bruge fleece. Frisurer til kort bob, indsamlet i forskellige varianter noder - er en alsidig løsning for dem, der ikke har for meget tid på installationen. At udføre frisurer skal anvendes i vådt hår og tør mousse bagud og opad fra studiet af basal volumen. Låsene blev derefter kæmmet hendes fingre og går i en knude i nakken. Pre-made letvægts fleece bund forenkle problemet. Node faste stifter og usynlig. Frisure fast med lak.

Square med "beach" bølger

Når du har brug for at gøre elegant frisure til kort hår, og tiden er ikke for meget, komme til hjælp eller curling hår jern. Med deres hjælp linjer bliver bølget låse til 10-15 minutter. Frisurer bob-bob (kort), er et billede af hvilke givet ovenfor, på forskellige måder gør det muligt at slå håret tekstur. Det er, hvad der giver originalitet. Bølger og krøller - er ekstra romantiske og blide accenter i billedet. For at udføre hår styling skum eller mousse påføres ved strygning eller curling udføres krøller. Bredden og tykkelsen af strengene kan varieres ved skøn. Jo mere hår, jo større krølle. Efter afslutning på fingerspidserne igen anvendt mousse, hår kæmmet i en ønsket retning. Du kan drys pakning lak med blød fiksering specielt til bølget frisurer.

Elegant bølget firkanter i retrostil

Aldrig ud af mode billedet vintage skønhed med glatte skinnende krøller, lagt på den ene side og en smukt indrammer ansigtet. Kort bob gør det muligt at foretage en sådan æglæggende hurtigt. At udføre frisurer påføres på håret mousse stærk fiksering, voks eller serum til at bibringe glans. En dyb sideskilning. Brug derefter curling hår pænt krøllet i slangekrøller. Åbn øre og hals linje giver dig mulighed for at vælge en smuk dekoration og understrege harmoni i silhuet. Korte bob klipninger og frisurer (billedet viser det) med låse - perfekt til en aften billede. De ser glamourøse og elegante, understreger stil med den oprindelige.

Kort bob med en kant, en krans eller en bandage

Enkel og original måde at forvandle hendes hår på få minutter. Ingen grund til at bruge tid, især i lægning, bare vælge den passende hårpynt. Bandanas, pandebånd og tørklæder i afslappet stil er egnet til hver dag. Pandebånd med sten og pailletter pryder aften og højtidelig måde. Tynde og brede fælge neutrale mønstre og farver supplerer den stil kontor. Frisure bob-bob til kort hår (billedet ovenfor), accessorizing vil understrege stemningen. I dette tilfælde er det simpelt, alsidig og involverer en række forsøg med teksturen af håret, skiltes i midten, og farve accenter.

Frisurer til kort hår (quads), fotos af som blev anført ovenfor, vil blive en yderligere kilde til ideer og inspiration for dem, der ønsker at diversificere stil eller vælge et nyt billede til sagen. Græsslåning-basis er universel og giver rige muligheder for at eksperimentere. Hår tekstur, placeringen af afsked, pandehår og tilbehør - de vigtigste elementer i det arsenal af en fashionista.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.