ComputereComputerspil

Nedfald 4 "molekylære niveau". råd for passage

Spillet Fallout 4 har et stort antal forskelligartede og meget spændende opgaver, som kan være grunden og side. Historien er den mest fascinerende, og det fandt det job, der virkelig fange fantasien. I denne artikel vil vi fokusere på den søgen, som kaldes i spillet Fallout 4 "molekylære niveau". Her vil dit endelige mål blive teleporteret til bunden af Institut - den fraktion ansvarlig for udviklingen og skabelsen af synths, dvs. androider, der ikke kan skelnes fra almindelige mennesker.

Men for at nå dette mål, har du en lang og vanskelig vej. Og hvis du vil opstå nogen problemer, kan du henvise til denne artikel, som vil blive beskrevet i detaljer passagen af denne søgen i Fallout 4. «molekylære niveau" - det er ikke den mest enkle, men meget spændende og vigtigt for fremtiden passerer opgaven, som ikke kun vil bevæge dig længere henne historien linje, men også tættere på at være i stand til at slutte sig til instituttet som et fuldgyldigt medlem af fraktionen.

jæger-chip

I spillet Fallout 4 "molekylært niveau" - en søgen, der giver dig dr Amari efter du har fuldført den tidligere job "jæger / bytte". Inden for rammerne heraf skulle du gå til ruinerne af Commonwealth Institute of Technology, Boston, hvor du skal jage ned Sint-jæger og fjerne det, efter at skaffe chippen. Med denne chip, og du er nødt til at gå til lægen Amari, i håb om at det vil være i stand til at hjælpe dig i organiseringen af Institut for teleportation på base.

Det var en samtale med Amari og begynder spillet Fallout 4 "molekylært niveau" - en opgave, som vil kræve fra dig for en masse tid og tålmodighed, men det er ikke et øjeblik ikke gør kede sig.

Samtale med Amari

Mange gamere mener, at en af de sværeste quests i spillet Fallout 4 - "molekylære niveau". Passage af dette job er årsag nogle vanskeligheder, så du kan konsultere denne vejledning som vi bevæger os igennem jagten.

Så når du, efter at skaffe en jæger chip adresse i Amari, hun kan ikke hjælpe dig. Da det viser sig, selv om hun er en videnskabsmand, men i mit liv aldrig arbejdet med disse enheder, så du kan ikke gøre for dig. Men vi kan ikke sige, at Amari var helt ubrugelig - en kvinde giver dig et tip i metroen. Denne fraktion, som i årevis har kæmpet med Institut så medlemmerne kan være bekendt med et tilsvarende niveau af teknologi. Derfor skal du mødes med Desdemona fra Subway for at fortsætte "Molekylær niveau» Fallout 4.

Ønsket er først lige begyndt, og alle af de mest vanskelige du har forude.

Sådan dechifrere chippen?

Således skal du afkode jægeren chip til at fortsætte opgaven med "molekylære niveau". Fallout 4 - et spil, hvor du altid leveres forskellige måder at udføre mange opgaver, men i dette tilfælde, så vidt alt går helt lineært, bliver du nødt til at vente på den anden del af forsøget på at få mulighed for at vælge. Så længe du bare nødt til at gøre afkode chip, og det kan kun gøres ved hjælp af Subway.

Hvis du ikke har stødt på denne fraktion i afleveringer, bliver du nødt til at udføre en serie af quests kaldet "Path of Freedom". Han vil føre dig til Desdemona, som du og være i stand til at lave en aftale - du giver hende til Hunter chip, og det giver dig et afkast på sin udskrift. Hvis du allerede har bestået "Path of Freedom" tidligere og mødtes med metroen eller endda et medlem i sine rækker, så alt vil være meget lettere - du vil kun tale med Desdemona.

Men der er en anden mulighed - faktisk, med den tid, du vil gøre denne søgen, Subway kan allerede blive ødelagt. I dette tilfælde skal du nødt til at finde Tom terminaludstyr og afkode chip der på egen hånd. Under alle omstændigheder får du din ønskede udskrift, der kan fortsætte med at fremskridt gennem historien om Fallout 4.

Missionen af "molekylært niveau", selvfølgelig, det slutter ikke der - nu er du nødt til at analysere de data og finde en måde at opbygge en teleportere.

tegninger

Hvad du skal gøre for at fuldføre questen spillet Fallout 4 "molekylært niveau"?

Subway har gjort for jer alle, at jeg kunne, så du skal finde en mutant videnskabsmand Virgil, der er klar til at analysere data, men til gengæld beder dig om at bringe ham en serum, der han opfandt og nu ønsker at teste på sig selv. Du kan bruge lidt tid til at finde den serum (så efter et par dage kan du møde Virgil allerede i menneskelig skikkelse, og han vil fortælle dig, hvad der vil iværksætte udviklingen af serum nu for de forskellige typer af virus til at returnere den mutante menneskelig form).

Eller at overbevise ham om, at han ikke hjalp - så du bliver nødt til at skyde ham, efter at han vil give dig tallene. Med deres hjælp vil du være i stand til at opbygge en enhed, der vil fungere som teleportere og vil give dig mulighed for at flytte til bunden af Institut - er præcis, hvad du ønskede.

Gradvist vil du begynde at forstå mere og mere hvordan man passerer den "molekylært niveau" i Fallout 4.

At vælge en specialist

Det kom der en tid, hvor du kan foretage et valg, desværre, det har ringe indflydelse på det. Essensen af valget er, at for at skabe en enhed, vil du brug for professionel hjælp, hvor du kan vælge et hvilket som helst af de tre fraktioner. Hvis du går til Brotherhood of Steel, så får du en meget erfaren tekniker Proctor Ingram, Subway vil være i stand til at afsætte din karakter Teknik Tom (den ene på hvis terminal du afkode chip, hvis fraktionen allerede er ødelagt - selvfølgelig, i hvilket tilfælde vil du ikke være i stand til at kontakte dem om hjælp), men hvad du får fra Minuteman Sturges. Hver af disse tegn vil hjælpe dig med at skabe en teleport, og vil variere kun et par små ting, der ikke påvirker den samlede plot. Derfor kan du vælge enhver specialist, afhængigt af hvilken af dem kan du lide, og hvilke fraktion du føler dig mere attraktiv.

Byggepladsen

I dette spil får du mulighed for at opbygge en bred vifte af bygninger og konstruktioner, men det har udelukkende at gøre på det område af dine bebyggelser, at du opretter og udfylde andre overlevende, der forekommer i løbet af transmissionen. For at oprette en teleport i denne mission, du får brug for en masse bygning slots, så vælg forliget, hvor meget plads, et par klargjorte bygninger.

Hvis du ikke kan bygge på deres bosættelser, anbefales det at tage en assistent Proctor Ingram, som i dette tilfælde, vil Brotherhood of Steel give dig et separat område til opførelse af teleporter.

elementer

Så du har teleport tegninger, samt en assistent, der vil fremme dig i sin opbygning. Det næste skridt - er at få de nødvendige elementer til konstruktionen. Heldigvis kan du shoppe i menuen for at se alt, hvad der er nyttige for dig i opbygningen af hver af de fire dele af enheden. Blandt kan påvises elementerne som en ret almindelig, såsom kobber eller stål, og sjældne, såsom militær kort eller biometrisk scanner. Men bare rolig - din Pip-Boy angiver placeringen af alle de manglende elementer, så kan du ret hurtigt samle dem, for at gå direkte til processen af byggeriet.

byggeri teleporter

Når du vil have til rådighed alle de nødvendige elementer, vil du være i stand til at gøre byggeriet. Til at begynde med den første del, med reflektor platform. Når du har fuldført sin samling, vil din assistent bidrage til, og du vil være i stand til at indsamle nogen af de resterende tre dele. Du er nødt til at bygge en radiator plade og konsollen for at få alle de nødvendige komponenter i enheden. Deres placering er ikke vigtigt, men der er et meget vigtigt punkt - senderen skal være på toppen af reflektoren platformen, ellers din enhed vil ikke fungere. Men det er ikke alt - det faktum, at enheden kræver en imponerende mængde af energi, nemlig syvogtyve enheder. Derfor bliver du nødt til at give dit design elektricitet.

elektrisk strømforsyning

Elforsyning design - det er den sidste fase af jagten Fallout 4 "molekylære niveau". Sådan tilsluttes til netværket teleportere? For at gøre dette skal du først oprette dette netværk, som skal bestå af mindst tre generatorer - den mest magtfulde af dem er i stand til at producere ti enheder af energi, så i hvert fald, skal du mindst tre. Så har du brug for at vælge hvert af de generatorer, at komme ind i studiet mode og forbinde ledningerne fra generatoren til de dele af dit design. Når denne procedure er afsluttet, kan du stolt se på frugten af dit arbejde - en fuldt fungerende teleporter, som vil tillade dig at rejse tilbage til basen for instituttet.

teleportation

Teleport er bygget, strømmen er tilsluttet, og du er klar til at gå til hjertet af Institut databasen. For at gøre dette skal du tale med din assistent, der vil fortælle dig, at du har brug for at komme ind til centrum-reflektor-platform. Han selv vil finde sted på konsollen og vil være ansvarlig for lanceringen af teleportation proces. Hvis din assistent er Proctor Ingram Broderskabs Stål, vil proceduren blive en succes, og du vil blive teleporteret til instituttet. Hvis du hjælper en person fra de to andre eksperter, når du først køre enheden en af de strømkabler kommer ud, og derved at slukke det. Du bliver nødt til at genoprette det, og så har man det andet forsøg stadig blive sendt til bygningen af Institut gennem teleporter. Parallelt med dette, får du et job, hvor du bliver nødt til at hente en virusscanning i den del af computeren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.