ForretningVirksomhed

Visuel merchandising: beskrivelse, jura, regler, og især brugen af

I dag er kunsten at salget er en af de vigtigste teoretiske fundament, der anvendes i handelen. Hver butik ejer, hver leder af handel afdeling gør alt for at blive gjort for at øge antallet af solgte varer og, på samme tid, tiltrække flere kunder. Vigtig rolle i dette ved den visuelle merchandising spillet.

Lær mere om, hvad den disciplin, såvel som på de centrale punkter, som det Studies, vi beskriver i denne artikel.

Merchandising - det er ...

Måske ved du, at merchandising kalder mennesker, der arbejder i salgsområdet af dit supermarked. Det er de mennesker, der er ansvarlige for produktplacering på hylder. Da enhver butik (og især - supermarked) har en temmelig bred vifte af produkter, kan dens indstilling tage lang tid. Derfor den opgave til specialister, der har tilstrækkelige kvalifikationer.

At arbejde som et team, kan merchandising være et par timer til at sprede tusindvis af enheder, der er gemt i kasser på hylderne den mest præcise måde. Som et resultat, en kunde kom i butikken og intet har ingen idé om, hvor meget arbejde det koste, og hvor meget arbejde blev investeret i produktet skal placeres lige så.

Derfor kan vi sige mere specifikt, hvad der er merchandising. Hvis vi starter fra definitionen af arbejdet, struktur, er det - videnskaben om, hvordan du placerer produktet og hvilke principper skal følges af den person, der udfører et sådant arbejde. Også inkluderet her er måske teoretiske elementer og hvordan en sådan opgave kan udføres hurtigt og effektivt.

visuel merchandising

Om det, hvad merchandiser, og hvad er dens mål, vi talte. Lad os nu finde et andet centralt punkt. I denne artikel er der et tale om fænomenet visuel merchandising. Hvad er det, og hvordan det kan være knyttet til den definition, som er givet ovenfor, så læs videre.

Så dette er - er en anden gren af videnskaben, som, igen, igen, er ved at undersøge, hvordan varerne skal placeres enheder. Men i denne sammenhæng, den udtrykkelig henviser til en detail hylde i stedet for arrangementet af mekanismen. Det vil sige, visuel merchandising bestemmer, hvordan skal se ud shopping hylder, hvordan man bedst kan placere elementet (visuelt), der, som et resultat, er det muligt at øge salget og tiltrække flere kunder. Praksis viser, at en sådan videnskab er ganske relevant.

Anvendelse i praksis

Det viser sig, at butikkerne ikke er involveret i placeringen af produkter på hylderne tilfældigt, eller "som ønsket." Faktisk det sted, hvor er det ene eller det produkt, nøje defineret sæt af forskellige faktorer. Og den prioriterede værktøj til at hjælpe med at bestemme positionen under hver af de kategorier af goder, er den visuelle merchandising. Med hans hjælp butikker gøre salget.

Alle lederne af salgsafdelinger i forskellige virksomheder lære de grundlæggende regler, der styrer, hvordan varerne skal placeres, hvor disse eller andre produkter, end de har brug for at blive vejledt i denne sag skal placeres. Og vi må indrømme, at disse principper er på arbejde! Og salget faktisk vokser, hvis redskabet, der tilbyder visuel merchandising. Bøger, parfumer, mad - hver af de varekategorier, har sine egne kendetegn, som også bør overvejes.

Målet med merchandising

Så har vi overvejet de generelle oplysninger i tilstrækkelig detaljeret om, hvordan varerne skal placeres på en sådan måde at tiltrække flere kunder og tilskynde dem til at købe i store mængder. Men væksten i salget og som et resultat, butikkens overskud - er ikke det vigtigste mål. Derudover er der også ting som let at finde det ønskede produkt enhed køber samt følelser besøgende butik, der er etableret som et resultat af købet.

Korrekt afstand varer kan hjælpe køberen til at bruge mindre. Ledere, der tager sig af en kompetent strategi enheder arrangement kan faktisk reducere den tid, besøgende, hvis du anvender den klare logik af sidstnævnte. Det er tilstrækkeligt at en gruppe af lignende produkter ligger tæt på hinanden; såsom: te, kaffe, mælk og kødprodukter, grøntsager og frugter.

Det andet punkt - bare den følelsesmæssige komponent. Besøger supermarked, kan kunden få en positiv eller alternativt negative følelser - afhængigt af, hvad han ser, og hvad der vil mødes. Hvis for eksempel, blev den rigtige ting at ham placeret i gruppen af "irrelevant" til hendes produkter - det er snarere en stor ked af køberen, da det højst sandsynligt ikke vil kigge efter den, hvor du har brug for det.

Fra generelle begreber til at videregive instruktioner om hovedpunkterne i kunsten at placere varerne på hylderne.

1. Isolering

En af de vigtigste principper, der opererer i den visuelle merchandising er kunsten at vælge objekter. Dette opnås ved hjælp af forskellige teknikker, såsom farvekontrast i udformningen af produktet, det oprindelige produkt emballage, antallet af enheder pr optages af dem. De to første punkter er klare: hvis du placerer produktet lysere i forhold til andre - automatisk aktsentiruete på det opmærksomhed den besøgende.

Det samme gælder for emballagedesign. Med hensyn til antallet af produkter - er dette indeks konstrueret hele visuel merchandising. Baseret på produktplacering teorier tyder på, at der sættes på hylderne skal være kortfattet som muligt, ingen tumbling alt i én bunke. Selvfølgelig følge dette råd er det vanskeligt på grund af den begrænsede plads.

2. Højden af placeringen

Den anden vigtige faktor, der skal tages i betragtning, at placere produkter - en hylde højdeforhold, hvor den er placeret, kundens øjenhøjde. Så bare i øjenhøjde bør være de mest populære produkter, som vil blive set besøgende i første omgang. Hvis du sælger et produkt til børn - det er bedre at sætte lavere, så børnene kan se og bede deres forældre til at købe det.

3. Variety

Folk, der er involveret i organiseringen af produktplacering på hylder, altid opmærksomme på behovet for at give din kunde et valg. Vifte af produkter - det er den vigtigste faktor, der kan øge salget i din butik. Prøv at udvide det så meget som muligt, samtidig, der tilslutter sig princippet om overnatning lakonisk, som vi skrev ovenfor. Succesfulde visuel merchandising montrer - er evnen til at vise de bedste eksempler på varerne i minimal plads.

4. Grupper - vores alle

Alle produkter skal være strengt inddelt i kategorier og placeret henholdsvis destination. ingen vil lede efter mejeriprodukter i husstanden kemi afdeling, så disse sektioner er bedst placeret væk. I modsætning til mad, visuelle merchandising tøj i denne henseende er noget enklere: mange butikker deler varerne, alt efter hvilken type produkter. For eksempel, vinter sko placeret nær toppen af vintertøj, så køberen kunne holde øje med ekstra enhed.

5. Opret plads

Glem ikke, at enhver køber som tilstedeværelsen af en lille mængde plads mellem hylderne. Det burde være nok til at sikre et behageligt shopping og nem navigation af butikken. Enig, de besøgende ikke ønsker at fortrænge i et lille rum, pakket de samme kunder, som de er. Dette - den uforanderlige lov visuel merchandising: du kan ikke omkring en lille hylde til at indsamle et stort antal mennesker, da der vil knuse og besøgende ville være ubelejligt.

6. Prislister

Et andet meget vigtigt element i handelen - de såkaldte "tags". Betegnelse værdi af varerne - den første ting, der henleder hver anden køber. Så ikke engang tale om, hvad de skal være venlig og behagelig fremtoning, at være ganske oplysende og relevant (ellers den besøgende kan simpelthen trække sig fra køb af varer på box office), samt svarer til produktionen enhed, nær hvor den er placeret.

Så hvis pokleit enorm mængde af pris, den besøgende kan ikke finde ud af, hvem af dem tilhører en bestemt kategori af produkter. Som et resultat, endnu en gang, vil der være forvirring, og det tager en masse besvær for kunden. Undgå denne: placere prisskilte direkte under varen til en besøgende i sekunder forstå, hvad er prisen på et produkt.

fund

Selvfølgelig, bare ved at læse en artikel, er det næppe muligt at lære at professionelt afsætte varer til detail hylder. Som oplevelsen af succesfulde iværksættere i detailhandelen, er det bedst i dette tilfælde til at fokusere på metoden for "trial and error", hvorved et par måneder senere lederen af handel punkt, bytte varer er begyndt at forstå, hvordan man kan sælge et bestemt produkt, mens det i forskellige steder af trading floor. Jeg er dog enig, denne tilgang er meget tidskrævende. Derudover kan det have en negativ indvirkning på dit salg i et stykke tid, indtil du "eksperiment". Efter alt, faste kunder er vant til, hvordan produktet er at opleve ubehag, når det pludselig flyttet. Det er snarere den praktiske side af sådan en videnskab, som en visuel merchandising.

Uddannelse er det - er, tværtimod, den teoretiske side. Under uddannelsen, bør du først læse en masse materiale om, hvad elementer skal placeres i hvilken rækkefølge, og så vil du få en vis generelt billede af, hvordan produkterne vil blive placeret i din butik. Og, selvfølgelig, kan vi anbefale bogen, hvor visuel merchandising er beskrevet i detaljer. Tony Morgan - forfatter til den eponyme bedst sælgende bog, der lærer kunsten at smukke og effektivt at placere produkterne på hylderne. Vi råder dig til at læse denne bog og gøre det deres egne konklusioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.