ForretningLedelse

Hvad er merchandising? Tre vigtige etaper

Hvad er merchandising? Direkte oversættelse af ordet fra det engelske sprog lyder som "kunsten at handel", det vil gøre alt for at lette kundens udvælgelsesprocesser og erhvervelse af varer. Med andre ord, merchandising - et system af procedurer. De går i en butik og give kunderne bekvemmelighed og komfort, mens shopping. Den korteste svar på spørgsmålet om, hvad der er merchandising: et salg uden deltagelse af sælger. Merchandise skal sættes således, at handlen har været muligt enten uden sælgeren eller dennes minimal deltagelse. Hvad merchandising behov, blev det bevist efter at have gennemført markedsføring forskning. Det viste sig, at omkring 66% af købsbeslutninger er lavet af kunder, mens den på skranken. Overvej de tre faser af merchandising i butikken.

organisatorisk

  1. Et vigtigt øjeblik i åbenbaringen af spørgsmålet om, hvad der merchandising, er det faktum, at et bestemt produkt bør indtage et bestemt sted på hylderne, til køberen, være foran et udstillingsvindue, let kunne finde vej. For eksempel, hvis auto dele butik, den styretøj skal være på det samme sted, og det bremsesystemet i den anden. Eller på den ene side af rack dele på "Toyota", og på den anden side - til "Mazda".
  2. Fremme kommissionen af uforudsete og gentagne køb ved at udvide sælge plads til sæsonvarer eller produktgrupper, der er i høj efterspørgsel. Og glem ikke om tilbehør indkvartering ved siden af vigtigste reparationer.

håndterbar

  1. Forudsat forslag, der vil opfylde kundernes forventninger. Hvis køberne forventer at se et produkt eller tilbehør på et bestemt sted, skal det være der, og ikke et andet sted.
  2. Yde økonomisk afkast fra hver plads, som produktet. Fortjeneste skulle bringe hver centimeter af butiksareal. I forbindelse med dette produkt er i efterspørgslen, bestemmes til et bedre sted.
  3. Kræver en logisk og godt gennemtænkt sekvens, når placere produktet. Forestil dig, at butikken - det er en bog-guide til landets produkter. Og forfatteren af denne bog - du. Forstå eller ikke forstår din køber, vil afhænge af kvaliteten af at skrive en bog. Jo enklere og klarere vejledning, det lettere og hurtigere vil foretage et køb.

forførende

  1. Non-stop udvikling. For at overleve i dagens konkurrenceprægede, skal hver butik konstant udvikler sig. Denne diversificering og efteruddannelse af personale og organisering af parkering, og forbedring af service og rabat mv
  2. Til hver kunde skal behandles venligt. Oplysninger om de prisskilte og skærme let at læse. Være mere opmærksomme på det produktplacering placering. Der er nye elementer? Tiltrække sig opmærksomhed fra reklamemateriale og plads i det mest iøjnefaldende sted. Kunderne vil være meget taknemmelig!

Nogle har ikke råd til at forstå, hvad der merchandising, og anvende dets principper i praksis. I dette tilfælde skal du henvende sig til fagfolk. Og hvis specifikt merchandising agentur. Samarbejdet med virksomheden vil øge salget uden en betydelig bruge dit budget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.