HjemlighedKonstruktion

Kit olie-lim: kvalitet og anvendelse

Blandt de moderne byggematerialer er meget populær olie-filler lim. Dette stof har længe været udbredt over hele verden på grund af det faktum, at det har flere funktioner. Det bruges i de vigtigste anlægsarbejder, og i efterbehandling rummet, hvilket skaber det indre, og så videre. Dette materiale er holdbart og ikke-giftige, men taler om alt i orden.

vi mener derfor, det er en kit-klæbende olie. Kendetegnene for dette materiale indikerer dens fleksibilitet, brugervenlighed, holdbarhed og alsidighed. Sammensætningen slutter omfatte olie (hvilket gør det plastisk og let at anvende), blødgørere, der tillader den at klæbe godt til overfladen af enhver type, acryler, vand og andre nødvendige additiver. Blandingen let påføres ved anvendelse af standard spatel, med den samme enkelhed fordelt langs væggen eller loftet, tørrer hurtigt og pålideligt klæber til overfladen. Det bruges til nivellering vægge i ældre bygninger, og til forarbejdning af nye vægge i moderne lejligheder.

Som allerede nævnt ovenfor, olie fyldstof-klæbende indeholder flygtige olier, som kan interagere med kun nogle byggematerialer. Hvis præ-væg ikke vil blive behandlet med en blanding af disse komponenter, vil kittet ikke tjene lang. Det samme gælder for den videre behandling af dekorative vægge. Det er vigtigt, at malingen, som du gør plads udsmykning, indeholdt esterne, da de ellers meget hurtigt begynde at flage eller skalle af lag.

Af alle de eksisterende olie-filler lim det er det mest tilgængelige og samtidig universel. Anvend den til enhver overflade kunne nogen, ved hjælp af en bred spatel. Naturligvis bør denne blanding behandlet overflade tilpasses, ellers slidbanen olie, som indgår i dens sammensætning, og alle stød bliver synlige for det blotte øje. Efter fyldstoffet er helt tørt (tiden afhænger af temperatur og fugtighed, den gennemsnitlige - dag), må det slibes med sandpapir. Da overfladen er lidt ru, så de næste dekorative belægninger et solidt fodfæste på væggen.

Der er flere sub-arter blandinger, der omtales som olie-i-adhæsiv kit. Universal - den mest almindelige blandt de "home" reparationer, da den ikke indeholder giftstoffer, er det let at bruge og er solgt til en overkommelig pris. Til behandling af væggene af produktionsfaciliteter ofte købt blanding eksplosion og brand, som også modstå virkningerne af meget høje temperaturer. De får også af og vægge i køkkener af almindelige lejligheder og restauranter. Alt for nogle produktion baser valgt påfyldning af olie-sne-hvid lim, der ikke mister sine egenskaber i årenes løb.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.