Kunst og underholdningFilm

Skuespillerinde Gabriella Rayt: En biografi, karriere og personlige liv

Gabriella Rayt - en skuespiller med et lyst udseende og et naturtalent. Hun har mere end 20 roller i tv-serier og spillefilm. For at modtage yderligere information om skuespillerinden og hendes liv? Så bør du læse artiklen.

Gabriella Rayt: biografi, familie og barndom

Hun blev født ind i verden 19 Juni 1982 i den britiske hovedstad - London. Hun kommer fra en kreativ og respektabel familie. Faderen til vores heltinde, Paul Devid Rayt (Anglo-skotte) er en professionel kunstner og billedhugger. Hendes mor, Enn Ketrin, har franske, Mauritius og portugisiske rødder. Kvinde dimitterede med en grad i "Biologi". Det er også involveret i at skrive aktiviteter.

model

Gabriella Rayt (foto cm. Over) har en prangende udseende. Hendes blændende smil, fyldige læber og udtryksfulde øjne og smukke hår. Med væksten i 174 cm vejer 56-58 kg.

I 2011 modtog hun et tilbud om at blive ansigt Poiray selskab, som producerer ure og smykker. Wright kunne ikke store chance.

Hun har deltaget i fotooptagelser for forskellige mærker af tøj. Modellen forsøgte hendes hånd i reklamebranchen. Gabriella medvirkede i videoen til Cartier. Og i 2007, den smukke "lyser op" i annoncen Kenzo Amour parfume.

filmkarriere

Når det først dukkede op på skærme af Rayt Gabriella? Det skete i 2004. Aspiring skuespillerinde havde en lille rolle i den franske komedie "Farlig Albert." Gabriella kollega på sættet var en Kristian Klave.

Nedenfor er hendes filmværker mellem 2005 og 2015.:

  • "Maria" (2005) - manager på TV;
  • "The banditter i forklædning" (2007) - Danielle;
  • "Nomads" (2010) - Nadia;
  • serien "Rani" (2011) - Indra;
  • "Crossroads" (2013) - Odette;
  • "An Ideal Husband" (2014) - Viola;
  • "Carrier: The Legacy" (2015) - Gina.

Personlige liv

Gabriella Rayt - en lys og attraktiv pige. Mange af de mænd, der bor i forskellige lande, at drømmen associere med hendes skæbne. Men er gratis hjertet af den berømte skuespiller og model? Lad os arbejde sammen i det ansigt.

Vores heltinde fra sin ungdom var omgivet af opmærksomhed fra drengene. Men hun var ikke travlt med at opbygge relationer. I 2005 mødte hun en masse kærlighed. Hendes valg var producenten Thierry Klemenyuk. Efter et par måneder efter dating et par formaliseret forhold.

Venner, kolleger og pårørende Gabriella og Thierry var overbevist om, at denne alliance vil være stærk og holdbar. Men skuespillerinden og producer har været gift i kun 5 år. De blev skilt i 2010. Børn parret havde ikke.

På nuværende tidspunkt, Gabriella Rayt skjuler privatliv mod nysgerrige blikke. Fotografer ofte mærke det i selskab med attraktive mænd. Men det er kun hendes kolleger og nære venner. Om ægteskab og fødslen af børn en mørkhåret skønhed endnu ikke har undfanget.

interessante fakta

  • Vores heltinde har etableret en velgørende fond for at hjælpe de fattige i Indien.
  • Gabriella ønsker at spille en Bond-pige.
  • Wright indsamler sko af dyre materialer (fx krokodilleskind). I hendes garderobe allerede indsamlet 60 par sko.

Som konklusion

Vi rapporteret om hvor var født og opvokset i en familie af Gabriella Rayt. Biografi, kreativitet og personlige liv - alt dette blev drøftet i detaljer i artiklen. Jeg vil gerne ønske de nye roller skuespiller og en stor kærlighed!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.