HjemlighedKonstruktion

Fiberforstærkede polypropylen rør: sammensætning, fordele og anvendelser af materialet

Glasfiberforstærket polypropylen rør anvendes mere og mere ofte, ikke kun i konstruktion, men også i industrien. Det faktum, at de har mange fordele. Først og fremmest, er du nødt til at tage hensyn til, at de er sikre for mennesker og miljø. rør har også en lav vægt, hvilket ikke afspejles i deres styrke. Og de har en rimelig pris og kan arbejde meget længere end metalprodukter.

Dette materiale er stort set umuligt for korrosion og rust, rot. Glasfiberforstærket plastrør monteres meget hurtigt. De har øget stivhed, så kan reduceres antallet af understøtninger og lukkeanordning, som også reducerer omkostningerne til installation af systemerne. En lille mål for lineær ekspansion reducerer antallet af forskellige enheder, dilatationsfuger eller opgive dem helt.

Brugte glasfiberforstærket polypropylen rør i vandforsyningssystemer, med både koldt og varmt. leveret produkter anvendes også i spildevand, varme og ventilation. Desuden er de ofte anvendes i landbrug, skibsbygning og industri.

Nu overveje strukturen af disse rør og forstærkende proces. Selvfølgelig er disse produkter fremstillet af flere lag, der er tæt smeltet sammen. Når denne væg skal være monolitisk. Når glasfiberforstærket polypropylen fremstillet rør opstrammende skal skal svejses til den syntetiske base og form, med det en homogen masse. For at forbinde elementerne præsenteres i en enkelt struktur, er det nødvendigt at anvende fittings. I dette tilfælde er du nødt til at forsegle forbindelsen ved lodning.

Fiberforstærkede plastrør forstærket med en speciel forbindelse baseret på cement. Derfor disse produkter har et højt niveau af styrke. For eksempel viste elementer er stærkere end stål. Men for dette er det vigtigt at styrke røret. For eksempel skal glasfibre være mellem den ydre og indre polypropylenlag. Kun i dette tilfælde, den ulempe, skrøbelighed, vil blive elimineret.

Endvidere skal Polypropylenrør med glasfibre skabes ved hjælp af specielle tekniske tilpasninger. Produktionen af sådanne strukturer i hjemmet er muligt. Det skal bemærkes, at polypropylenen, der skal tilsættes, og glasfiber. På grund af dette, er styrken af rørene væsentligt forbedret, og kan anvendes under ekstreme forhold.

For data opnået produktkvalitet under fremstillingen skal løbende overvåge stabilitetsindekset af termiske lineære ekspansionselementer. Desuden har hver forskellig diameter rør har deres egne værdier. Det faktum, at disse data er afgørende for den efterfølgende anvendelse af produkterne.

Polypropylenrør armeret med glasfibre, er stærkere, jo højere procentdel af forstærkningsmateriale i det midterste lag, og dets tykkelse. Det er alle de funktioner i produkterne præsenteres.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.