LovOverholdelse om regulering

Saml dokumenter på gammeldags pas

Langt de fleste af vores medborgere har allerede lært lækkerier af en udenlandsk ferie, har en tur til overalt i verden længe været nogen overraskelse. Turen kan vælge for enhver smag, der ville være penge, men dokumenter er i orden. Et pas med den normale "arbejdsliv" - den grundlæggende dokument, der giver dig mulighed for at krydse grænserne i vores land.

I øjeblikket i omløb har et pas som en ny model, og den gamle. Den væsentligste forskel mellem et nyt pas i, at det er et biometrisk - det er integreret elektronisk chip, hvor der udover de indtastede data i passet, kan indeholde biometriske oplysninger (billede af iris i øjet). Den nye pas er gyldigt i 10 år - til 5. Det nye pas 46 sider i den gamle - 36. biometrisk pas, i modsætning til den gamle, ikke passer børn. Alle er velkommen til at vælge, hvad hans pas problem. Hver option har sine fordele og ulemper. Biometriske pas er meget dyrere - statens pligt for hans udlevering vil være 2500 rubler for voksne og 1200 - for børn op til 14 år (for udstedelse af de gamle pas vil blive bedt om at henholdsvis 1000 og 300 rubler). På tidspunktet for ovennævnte handling. For små børn, er det tilrådeligt at vælge passet af den gamle prøve. Dokumenter skal udskiftes i henhold til loven, hvis en persons udseende vil ændre sig dramatisk, og ethvert barn vokser og ændrer sig med tiden. Graden af betydning bestemmes af ændringer i grænsekontrollen, og vil sandsynligvis ødelægge din ferie, så voksen barn ikke vil passere gennem grænsen. Desuden vil de nye pas er nødt til at vente mindst 30 dage, mens den gamle kunne være klar meget hurtigere, især hvis det er for et barn.

Så hvad er de dokumenter for passet af den gamle prøve skal indsamles:

 • Ansøgningen. Fyld i hånden eller på computeren. Information om det nødvendige arbejde for at sikre en plads i ansøgerens arbejde. Signatur i ansøgningsskemaet Sagsøgeren har under tilstedeværelse af en ansat i FMS.
 • Intern russisk pas, som bekræfter identiteten af ansøgeren.
 • Personlige fotografier (3 stykker) af sort og hvid eller farve (valgfrit), størrelse 35 / 45mm på mat papir. Hvis passet bliver nødt til at gøre oplysninger om børn bør være forsynet med 2 billeder af samme størrelse for hvert barn.
 • Kvittering bekræfter betaling af registreringsafgiften.
 • Work-bog (i tilfælde af, at ansøgeren indsender dokumenter til gammeldags pas, ingen steder virker ikke).
 • Militær-id eller et certifikat fra rekrutteringskontoret (Mand for de russiske borgere i militær alder).
 • Opløsning militære kommando (for militæret).
 • Pas (hvis det på tidspunktet for indgivelsen det ikke er udløbet).
 • Børns fødselsattester og dokumenter, der beviser deres statsborgerskab (hvis fremlæggelse af dokumenter ansøgeren ønsker at give oplysninger om børn).

Liste over dokumenter til passet den gamle model for mindreårige:

 • Udsagnet - spørgeskemaet (ingen steder at være certificeret).
 • En fødselsattest eller pas af barnet, afhængigt af opnåelsen af 14 år.
 • Et dokument, der bekræfter nationalitet barnet.
 • ansøgerens interne pas - barnets forælder eller anden juridisk repræsentant.
 • Et dokument, der bekræfter retten til en juridisk repræsentant for barnet.
 • Personlige fotos (2 stk) sort-hvid eller farve (efter eget valg) med en størrelse på 35 / 42mm
 • Kvittering bekræfter betaling af registreringsgebyret (300 rubler per barn under 14 år, 1000 - fra 14 til 18 år). Betaleren er den juridiske repræsentant for barnet.

Hvornår skal ansøge om et pas den gamle model, er børns tilstedeværelse ikke er påkrævet, men hvis barnet er over 14 år, at blive klar pas, skal han underskrive det personligt.

Ansatte i Federal Migration Service, vedtaget et dokument på gammeldags pas, forpligtet til at udstede et certifikat. Dette er - en anerkendelse udsagn, som kan være nødvendige i tilfælde, og løsningen af konflikter situationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.