BilerBiler

Ford Probe: specifikationer, fotos og anmeldelser

Ford Probe - denne bil er en fælles udvikling bekymringer "Mazda" og "Ford", som er identisk med en model kaldet Mazda MX-6. De gjorde et lignende design (fordi grundlag af "Ford" Mazda 626 platformen blev lagt) og udseende generelt. Først så lyset af denne bil i 1988, men udgivelsen blev afsluttet i 1997.

design

Ford Probe bil til offentligheden i 1979 - længe før problemet startede. Men så var det kun den aerodynamiske konceptbil. Generelt med hensyn til udformning var en masse polemik. Manual "Mazda" udseendet af køretøjet er godkendt, men de specialister i "Ford", fortalte, at det allerede forældet. De ønskede at gøre det til et mere sporty og aggressiv. Derfor har amerikanske designere forvandlet forruden, vinduerne fjernet rammen og foretaget alle de nødvendige ændringer på sidedørene. Og lad "Mazda" lederskab var utilfreds med, at amerikanske eksperter har bidraget til den fælles sag, tage et designforslag "Ford", de havde. Som et resultat, udseendet bekræftet.

Men så var der uenighed om, hvor modellen vil blive produceret. Repræsentanter for virksomheden "Mazda", tænkte at bygge en fabrik i USA, men "Ford" er blevet lukket din gratis støberi i Michigan. Som et resultat, han købte den japanske bekymring. Lokalerne er blevet omdannet til et lager, og blev bygget ved siden af en moderne fabrik.

Funktioner af den første udgivelse

Debut model af Ford Probe Den vendte sporty og aggressiv. I disse køretøjer, systemet med succes kombinerer kabinen klimaanlæg og fartpilot med tripcomputer og fuld magt tilbehør. Standarden har været bremseskiven (på hvert hjul), ABS, turbokompressor. I versioner LX og GL var strammere krop, blød affjedring, smallere dæk og automatgear. LX-versionen pralede justerbare sæder og ratstamme, el-spejle og alufælge. Men alle modeller, uden undtagelse, har en elektronisk instrumentbræt.

Efter sin løsladelse, Ford Probe mødtes med alvorlige konkurrenter, såsom Nissan 200SX, Honda Prelude og Toyota Celica. Ikke desto mindre var det en succes.

Tekniske funktioner

Nu skal du fortælle os, hvad har Ford Probe karakteristika. Til at begynde, skal det bemærkes, at det fuldt udstyrede model (kaldet GL) koste omkring $ 17 600 på tidspunktet for 1988. Et par år havde en lys restyling. Kosmetiske forbedringer forvandlet lille krop og tilføjet en ny motor. På LX versioner nu etableret endnu og 6-cylinder 12-ventil V-formet motor. Dens volumen er tre liter. Et slående træk er den elektronisk brændstofindsprøjtning.

Denne model er kendetegnet ved et avanceret ECC-IV motorstyring. Kraftenheden udarbejdede 140 hestekræfter. Det er interessant, at 80% af drejningsmomentet rekrutteret 1.000 omdr / min (!) -. Og det er en stor indikator. To år senere, i 1992, forbedret motoren. Han blev lidt (5 l. Med.) Kraftfuld.

anden generation

I de 90 år begyndte udviklerne af japansk-amerikanske selskab til at tænke over, hvad der vil være den anden generation af bilen Ford Probe. Arbejdet var i fuld gang. Planlagt for 1993 til at præsentere for publikum er allerede fuldt forberedt en nyhed. Som en platform, der anvendes den samme 626-th "Mazda". Nu udviklere "Ford" gør design, og japanske forskere begyndte at beskæftige sig med de forbedringer chassis og motor. Som følge heraf er det nye produkt steg med 5 centimeter i længden og 10 cm - brede. Vægttab med så meget som 60 kg.

Basisversionen udstyret med en 4-cylindret 2-liters motor. Det var en 16-ventil, 115 hestekræfter, nice enhed. Men en langt kraftigere motor monteret under kølerhjelmen "opladet" version af GT. Det blev afsluttet med en 24-ventil 2,5-liters V-formet motor, genererer 164 hestekræfter.

Desværre, da jeg gik ud en helt ny "Mustang" i 1994, i lyset, Ford Probe, hvis billeder blev leveret ovenfor, ophørte med at være så populære. Producenter selv ønskede at stoppe for at frigøre den. Men indtil 1997, er det stadig eksisterede. Og i marts samme år, "Ford" lavet en officiel meddelelse, at modellen ikke længere vil gå ud.

sidste udgave

Men retten til at "det sidste ord" bil optjent. Om Ford bil Probe anmeldelser var meget god og positiv. Tilsyneladende, producenterne besluttet, at det ikke er nødvendigt at begrænse produktionen så hurtigt. Fordi udviklerne planlagt at opdatere tidligere uudgivet i bilen lys. De kaldte det den tredje generation. Den blev opført på platforme Mercury Mystique og Ford Contour. I 1998 virksomheden "Ford" præsenteret for offentligheden en helt ny sonde som en restyling af bilen, kendt som Mercury Cougar.

Funktioner Bil

Den første version af Ford Probe forskellige 3-egede rat, prangende side lister og kofangere samt aluminiumsfælge (edderkop - som en mulighed). Folk, der er blevet ejere af denne model var tilfredse med bilen, men fik at vide, at det mangler komfort og modernitet. Fordi der i 1990 i lyset er blevet frigivet, hvis udvikling alle bilister ønsker blev taget i betragtning. Modeller fik ABS, automatgear, automatisk skulder bælter og Manuelt gear skifte erstattet af knap regimeskifte. Flere biler udstyret med baggrundsbelyste (spejle og dør låse knapper), cd-afspiller, bagsæde bælter. Den læderindtræk var tilgængelig som en mulighed.

I 1992 blev der ikke observeret eksplicitte ændringer. I 1993 - det samme. Tilføjelse kun airbag som standard, og muligheder omfatter opvarmning sidespejle, døråbning uden en nøgle, samt anti-tyveri system. I 1994, en ny automatisk transmission til en 2-liters motorer og klimaanlægget. I 1995 Ford Probe specifikationer er bedre - der var en varmelegeme motorrummet, 16-tommer krom hjul og nye trim.

Generelt er "Ford" - den perfekte bil til folk der kan lide den originale sporty, multifunktionelle indretning og behagelig tur. Negative kommentarer om det en lille smule, og derefter - her snarere et spørgsmål om smag. Af den måde, og nu kan købes. Priserne er temmelig beskedne - fra 80 tusind rubler til 200-250 i brugt stand. Omkostningerne vil variere afhængigt af årgang og montage. Og, selvfølgelig, på den betingelse. Det er meget vigtigt at betale, når de køber opmærksom på det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.