BilerBiler

"Mazda MX5": specifikationer, anmeldelser

"Mazda MX5" er en bil, der fanger tusindvis af visninger. En sådan effektiv maskine er vanskelig at ikke bemærke i strømmen af andre køretøjer. Det er trods alt den erobrer af byveje fra den japanske producent.

Historien om modellen

Før jeg taler om de nuværende versioner af denne populære bil i dag, vil jeg gerne røre ved sin lange historie. Den første generation af maskiner startede i 1989. I ti dage lykkedes det at sælge den årlige kvote af biler! Og det er forresten 75 tusind eksemplarer! Over 25 års aktivitet i den japanske bekymring blev over 940.000 biler solgt! Ikke overraskende blev disse data optaget i Guinness Book of Records. Det er "Mazda MX5" er den absolutte rekord med hensyn til antallet af salg i klassen af 2-seter sportsvogne. Denne model har mere end to hundrede priser og forskellige titler, som hun blev tildelt i mange forskellige lande. Nå hjemme blev denne bil anerkendt som den bedste bil i 2005-2006.

Generel beskrivelse

Hvad ser Mazda MX5 ud? Dette er en unik og kraftfuld roadster med et cabriolet tag, som i sit udseende ligner sportsvogne fra nogle amerikanske film. En rigtig sportsvogn med en moderat aggressiv karakter - "Mazda MX5". Billeder af denne bil fascinerer og tekniske egenskaber - og endnu mere. En tur på en sådan bil vil give stor fornøjelse til enhver person, der værdsætter komfort, god kontrol og hastighed.

Stil og design

For at skabe en sådan unik og fascinerende bil har producenterne længe udviklet et design. De tiltrak ikke andre specialister til at arbejde. Alt, hvad vi kan se i dag, er arbejdet hos professionelle i Mazda-bekymringen, såvel som europæiske og amerikanske designere. Ikke overraskende blev der brugt mere end en milliard dollars til designudvikling. Men udseendet af modellen er simpelthen svimlende.

Strengt taget er designen af denne bil den første ting, der fanger dit øje. Udviklerne satte et væddemål på udseendet og tabte ikke. Tross alt er alle bilister æstetiske, og det er vigtigt for dem, at deres køretøj ser passende ud. Men hver chauffør ser "Mazda MX5" på sin egen måde. Alle finder forskellige fordele og finesser. Rundede kompakte forlygter, foldet top, asketisk indretning, kraftfulde store hjul - alt ser meget harmonisk og endda raffineret. Generelt kan du med sikkerhed sige, at det ikke er sandsynligt, at denne bil vil være en konkurrent, i det mindste på det japanske marked. Og i sin klasse i Rusland har han slet ingen ligestilling.

Teknisk udstyr

"Mazda MX5" er ikke bare en smuk bil. Det er også et kraftfuldt hurtigt køretøj, der vil tilfredsstille mange hurtige elskere. En naturlig sportsvogn er hvad du kan sige om en bil som Mazda MX5. De tekniske egenskaber er virkelig imponerende - Sportslegeringshjul, en kraftig lyddæmper, en støbt form, god dynamik.

Bilen er udstyret med en to-liters benzinmotor, som er langt den mest populære, hvis vi taler om bilproducenten Mazda. Faktisk er 2-liters motorer blevet testet med tiden på mange maskiner af den japanske bekymring. Men de blev brugt for første gang på sportsvognen. En anden "Mazda MX5" er udstyret med en seks-trins manuel gearkasse. Generelt kan vi ikke sige, at bilen er specielt sporty: 160 hk. S, op til "hundredvis" tager accelerationen lidt mindre end i otte sekunder, og hundrede kilometer kørsel rundt i byen bruger omkring ti liter brændstof. Men det forhindrer dig ikke i at nyde sportkørsel, mens du sidder ved et sportsvogn.

Om hvad det er nødvendigt at tale separat, så handler det om suspensionen af roadster. Dette er et helt særskilt emne. Suspensionen af bilen er ikke forfærdelig, ingen potholes, pits og uregelmæssigheder på vejene. Administrationsegenskaber ved højde - bør gives på grund af fabrikanterne.

udgifter til

"Mazda MX5" overrasker ikke kun med gode tekniske egenskaber, men også med prisen. For fans af aktiv rejse, det er derfor, de kan lide denne bil - det opfylder deres behov med hensyn til kørsel og omkostninger billigt (og prisen er acceptabel, og det koster ikke meget, og benzin forbruges lidt).

Den grundlæggende version af sportsvognen vil koste 1 300 000 rubler. Og det er for en helt ny bil! Selvfølgelig kan nogle sige, at dette ikke er så loyalt, men igen se på denne smukke cabriolet roadster og forstå fejlen ved dens godkendelse.

Vi kan sige, at "Mazda Miata MX5" er en universel bil. Det er fantastisk til folk der har brug for en komfortabel bil til daglige ture, og er også en glimrende mulighed for kødere af aktiv kørsel. "Mazda MX5" anmeldelser bliver positive netop fordi det er en unik symbiose af konventionelle civile transporter og sportsvogne.

komplet sæt

Potentielle købere tilbydes to komplette sæt - Sport og Comfort. Mellem dem adskiller de lidt, nemlig det faktum, at sportsversionen er udstyret med en mekanisk transmission, men "komfortabel" henholdsvis automatisk. For denne forskel skal du overbetale syv tusind rubler.

Men begge versioner er chic biler med en veldesignet komfortabel kabine, et fremragende lydsystem, komfortable sportspladser og et behageligt rat. Forresten synes interiøret ved første øjekast meget simpelt. Men det er kun første indtryk. For nemheds skyld er færdige materialer af høj kvalitet skjult, mange forskellige muligheder (dog skal køberen betale for dem) og fremragende funktioner. Så den eksterne "almindelige" er bare en bedrag. Og desuden ved alle, at klassikeren og manglen på overskud er et tegn på god smag.

Opdateret version

Mod slutningen af 2014 gav i september en ny cabriolet "Mazda MX5", der tilhørte fjerde generation. Det er svært at ringe til restyling - verden har en helt ny to-personers sportsvogn. Premieren fandt sted samtidigt i tre lande: i Japan (hvor modellen blev præsenteret som Roadster), i USA (MX5 Miata) og i Spanien (der kaldes denne bil simpelthen - MX5). Lidt senere i oktober sidste år blev bilen præsenteret i Paris.

Begyndelsen af salget begynder i foråret, så fans af den japanske bekymring allerede kan tune ind for at købe. Faktisk er en af de mest populære og ønskelige biler i den japanske producent til dato "Mazda MX5". Karakteristika for bilen og dens udseende i forbindelse med en loyal pris er så inspirerende sportsvognentusiaster, at mange har udtrykt ønske om at købe denne model for sig selv.

Funktioner af nyheden

Den nye "Mazda" (2015-2016) bør simpelthen være en fremragende bil. Under alle omstændigheder ikke værre end hans forgænger. I sit arsenal er et komplet sæt af værktøjer, som er nødvendige for højkvalitetsfremme af biler over hele verden. Alt her er på toppen: både design og yderside, lavet i den populære KODO-Soul-stil, og det ergonomiske interiør, moderne udstyr og chassiset - faktisk virkelig alt.

Ingeniører-udviklere, der tænkte på oprettelsen af den opdaterede MX5, besluttede at indføre moderne teknologier i den, men samtidig bevare virksomhedens traditioner. Så den nye bil vil være utrolig nem at betjene, hurtigt, men med et traditionelt design, en lille vægt og en kraftig motor. Kernen i modellen er et unikt chassis med baghjulstræk, der har en 2-taktsophæng, og det viste sig for at opnå fremragende håndtering. Desuden vil jeg gerne notere en ideel vægtfordeling på to akser.

anmeldelser

En bil til fans med aktiv kørsel og komfort - så ejerne beskriver Mazda. Sammenfattende alle ovenstående, vil jeg gerne sige, at denne bil er virkelig værd at købe, hvis du vil have en sportsvogn, der kan bruges som en mulighed for daglige ture. Under alle omstændigheder klager ejere af denne model på dem - de hævder selvfølgelig, at Mazda MX5 er designet til at få fornøjelsen af at køre på den. Derudover bemærker mange mennesker bilens fremragende udholdenhed - det er også vigtigt, og selvfølgelig pålidelighed. Af minerne - bortset fra at en lav landing (dette er ikke godt af alle). Men hvad kan man forvente af en sportsvogn, fordi dette er træk ved biler i denne klasse.

Sammen giver alle fordelene simpelthen ingen tvivl i den potentielle køber. Så det er ikke underligt, at Mazda MX5 er aktivt interesseret i og selvfølgelig erhverver det. Held og lykke på vejene!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.