SundhedPræparater

Bakteriofag hvis: brugsanvisning, analoger og anmeldelser

I medicinsk praksis, besluttede levnedsmiddelpatogener at kæmpe med hjælp af antibiotika, som ødelægger ikke kun skadelige, men også gavnlige mikroorganismer. Ikke alle læger huske de sikrere stoffer - bakteriofager. En af repræsentanterne for denne linje er en bakteriofag coli. Lad os overveje, hvad der er midler til dens virkningsmekanisme, indikationer og feedback.

Bakteriofager - hvad er det?

Patogene bakterier kan lide af virussen, samt folk fra SARS eller influenza. Disse bakteriofager er virus og - form, acellulær liv bestående af et protein frakke og en nukleinsyre (RNA og DNA). I modsætning til antibiotika, bakteriofager forbruge kun en bestemt type bakterier. Derfor er den ordinere dem først efter valget af arten af sygdomspatogen.

En væsentlig fordel er, at bakterier ikke udvikler resistens over for bakteriofager. Det er i øvrigt anses for at være hovedårsagen til, at interessen for virus bakterier genoplivet for nylig. Bemærk dog, at moderne medicin vedrører bakteriofager immunbiologiske narkotika.

Værktøj Beskrivelse "Bakteriofagplade coli"

Den flydende opløsning, hvori et lægemiddel kan købes består af filtrat fagolizata patogene stammer af E. coli.

Lægemidlet har en specifik virkning og forårsager lyse (sprængning) af celler fra bakterier Escherichia coli. Nukleinsyre trænger ind i bakterielle genom og begynder at reproducere sig selv. Fager som overløb celle rive den indefra og flytte til den næste "offer". Derfor, selv om et mindre antal bakteriofager er muligt at opnå et positivt resultat af behandlingen.

Bakteriofag hvis produceret af indenlandske medicinalvirksomhed "Microgen". Opløsningen kan købes i flasker med 20 ml eller 100 ml. Som et yderligere stof i præparatet anvendte hinozol.

Indikationer

Antibakterielle midler indgives sædvanligvis uden først at sætte afgrøder for at bestemme typen af midlet, bygger på en lang række virkninger af medikamentet. Absolut umuligt under de samme betingelser, der anvendes til behandling af en bakteriofag. Escherichia coli - den vigtigste type af patogene bakterier, for hvilke lægemidlet kan påvirkes. Derfor bør lægemidlet kun anvendes i infektionssygdomme forårsaget af dette middel.

Ordinere en lægemiddel til forebyggelse og behandling af følgende lidelser:

 • ENT patologien af bakteriel oprindelse (otitis media, tonsillitis, pharyngitis, sinusitis, bihulebetændelse);
 • luftveje (bronkitis, lungebetændelse, halsbetændelse, tracheitis);
 • besejre tarmbakterier i fordøjelseskanalen (dysbacteriosis, cholecystitis, gastroenterocolitis);
 • inflammatorisk hud og kirurgiske infektioner (forbrændinger, bursitis, suppuration af sår, bylder, mastitis, absces);
 • urinvejsinfektioner (pyelonephritis, akut og kronisk cystitis, urethritis);
 • genital sygdom (endometritis, coleitis, salpingo).

Til forebyggelse af infektion opløsning "Bakteriofag hvis" manual anbefaler anvendelse til behandling af huden efter operationen. Før du bruger produktet, er det vigtigt at bestemme fagochuvstvitelnost patogen.

Vejledning til brug

De flydende midler kan anvendes til oral, topisk, rektal administration. Også en løsning til dræning hulrum og vandingsanvendelser. I nogle tilfælde bør lægemidlet anvendes, og til topisk behandling af inflammatoriske steder. Modsætning antibiotika, bakteriofagbehandling varer mellem 7 til 20 dage.

Oral opløsning vist med blærebetændelse, pyelonephritis og urethritis. Når dræning af blæren eller nyrebækkenet lægemidlet indgives via drænrøret. Inde vist tage 20-30 ml patienter over 8 år. I hulrummet i blæren kan indtaste op til 30 ml, og bækken - på 6-7 ml per dag.

Behandle ENT sygdomme bakteriofag om muligt ved tvætninger, skylninger og instillation. Særligt effektiv, når administreret medicin turundae gennemvædet i en opløsning i en nasal eller auricular hulrum.

Bakteriofag om der skal træffes dysbacteriosis og andre patologier af fordøjelseskanalen mundtligt 20-30 ml tre gange om dagen, i mindst en time før et måltid. Varigheden af en sådan terapi - 3 uger.

Gynækologiske sygdomme af infektiøse behandles ved indføring af opløsningen i skeden eller uterus. For en enkelt modtagende kræver 5-10 ml opløsning. Når du sætter coleitis bør være to gange om dagen.

Efter tømning byld hulrum præparat indgives i en mængde mindre end den mængde af fjernstyret pus. Bakteriofag hældt også i 10-20 ml viklet osteomyelitis sår efter passende behandling.

Pædiatrisk anvendelse

Effektive retsmidler ville være i behandlingen af unge patienter. Bakteriofag coli bør anvendes ved dysbacteriosis, enterocolitis forårsaget af infektion med Escherichia coli. Opløsningen er egnet til behandling af for tidligt fødte børn selv. I de fleste tilfælde, medicin, som anvendes i form af høje lavementer, indføring af opløsningen gennem en gas røret eller kateteret. Proceduren gentages 2-3 gange om dagen, idet der for hver modtager ikke mere end 10 ml væske.

Oral administration er kun muligt, hvis barnet ikke lider hyppige opstød. Opløsningen blev blandet med en lille mængde af modermælk. Behandlingsvarighed - 5-15 dage. Hvis det er nødvendigt, bakteriofager kombineres med andre lægemidler i behandlingsprocessen. Vira er i stand til flere bakterier, der kan forbedre den terapeutiske virkning af narkotika og til at forøge følsomheden af patogene organismer.

Forsigtig

Bemærk, at hætteglasset med lægemidlet efter åbning ikke underlagt langtidsopbevaring. Før hver brug, skal det rystes og ikke vurdere sediment indhold. I nærvær af sidstnævnte lægemiddel må ikke anvendes.

For at åbne et nyt hætteglas bør være efter bestemte regler:

 • før starten af manipulation er nødvendigt at vaske hænderne grundigt;
 • beskyttelsesdækslet på hætteglasset behandles med en alkohol opløsning;
 • fjernet hætten, uden at røre proppen;
 • ved utilsigtet fjernelse af proppen, kan det ikke placeres på indersiden af bordet;
 • ikke forlade beholderen åben;
 • Hold medicin kun i køleskabet.

væskeindtag bør være steril sprøjte igennem proppen. For hver procedure skal du bruge en ny sprøjte. Du kan ikke forlade nålen i en trafikprop.

analoger

Lov om E. coli er mulig ved hjælp af en anden bakteriofag. Coli bakteriofag protein indeholder en del af flere arter af Proteus (mirabilis, vulgaris), og Escherichia coli. Lægemidlet er tilgængeligt som en flydende opløsning, emballeret i flasker med 20 og 100 ml, såvel som i form af tabletter.

Brug medikament kan være i forskellige sygdomme, det kausative middel for bakterier, som er anført ovenfor. Tabletter bruges ikke til behandling af børn op til 1 år. Doseringen af lægemidlet bestemmes afhængigt af diagnose og patientens alder.

Bakteriofag hvis: anmeldelser

På trods af at de bakteriofager sjældent anvendes i behandling af forskellige smitsomme processer, er det ikke nødvendigt at afvise denne form for medicin og give fortrinsret til antibiotika. Ifølge svarene fra patienter, bakteriofager kan klare selv med kroniske inflammatoriske sygdomme af bakteriel oprindelse. Om nødvendigt kan de indgives i kombination med antibakterielle midler til forøgelse af virkningen af sidstnævnte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.