SundhedSygdomme og betingelser

Lactobacillus spp: satsen for kvinder. Hvad er Lactobacillus spp

Bakterier - er mikroskopiske organismer, der er allestedsnærværende. De lever på alle punkter, lever i vand og luft, og også er i kroppen hos mennesker og dyr. Bakterier kan være af tre typer. Den første live i kroppen permanent og ikke bringe ham nogen skade. For det andet - betinget sygdomsfremkaldende bakterier - også bor i os hele tiden. Deres forskel er, at de forskellige endogene og exogene faktorer (fx reduktion af immunitet, hypotermi, tilstedeværelsen af foci af kroniske infektioner), begynder de at formere sig og skade kroppen, der forårsager forskellige sygdomme. Den tredje gruppe omfatter sygdomsfremkaldende bakterier, de trænger udefra og altid medbringer en slags infektion.

Hvad er mælkesyrebakterier?

Lactobacilli er den naturlige mikroflora. De er nødvendige for normal metabolisme, er så konstant i os. Habitat lactobaciller er hele fordøjelseskanalen, samt de eksterne kønsorganer hos kvinder. Disse mikroorganismer kan antage mange former, oftest de findes i form af pinde. Lactobacilli er Gram (+) og anaerobe bakterier, de er ude af stand til at danne sporer. Disse mikroorganismer tilhører gruppen af mælkesyrebakterier sticks, på grund af sin evne til at behandle lactose og andre kulhydrater. I løbet af dets metabolisme de udskiller lysozym - desinfektionsmiddel, hydrogenperoxid og andre metaboliske produkter, der har antibiotisk aktivitet. Deres vigtigste egenskab - dannelsen af mælkesyre, som forhindrer udviklingen og proliferationen af patogene bakterier og svampe.

Habitat Lactobacillus spp

Lactobaciller i stort tal findes på slimhinden i de indre organer. De er fordelt i hele fordøjelseskanalen, startende fra munden. Endvidere Lactobacillus spp overført til slimhinden i svælget, spiserøret, maven og tarmene. Deres plads med størst trængsel er slutningen af fordøjelseskanalen. Dette skyldes i tyktarmen er særlige celler - enterocytter, der tillader interaktion med mukosa erstatning proces, dannelsen af kroppens forsvar og ved dannelse af en lysozym specifikke immunkompetente celler (cytokiner). En anden levested for Lactobacillus spp er vulva og vagina. Tilstedeværelsen af mælkesyrebakterier på de ydre kønsorganer hos kvinder er nødvendig for at beskytte slimhinden af de patogene faktorer og giver forhindringer at komme ind i infektionen.

Lactobacillus spp: satsen for kvinder

I den kvindelige krop mælkesyrebakterier er mere i forhold til samfundene i mænd. Da genitalier piger er en åben port til en række forskellige infektiøse midler, skal der være tilstedeværelsen af Lactobacillus spp. Normale kvinder er - 10. juni - 10 9 CFU / ml. Hvis udstrygningspræparater af vulva, vagina og urethra afslørede disse tal, er det ikke en anledning til bekymring. Disse bakterier er til stede hos kvinder i alle aldre, men det største antal observeret i unge piger, ikke har startet seksuel aktivitet. Tidligere i vaginal podepind på renhed målt et samlet antal af mikroorganismer og fermenteret kaldt Dederleyna deres pinde. Med udviklingen af moderne medicinsk teknologi gjort det muligt at udvælgelsen af hver type bakterier, blev det konstateret, at et betydeligt antal af dem - en Lactobacillus spp. Normen i kvinder, der er seksuelt aktive, lidt lavere end hos piger. Det bør dog ikke være under 10 juni CFU / ml.

Ændring af antallet af mælkesyrebakterier

Lactobacilli, ligesom andre organismer, har en vis mængde, der betragtes som normal. Hver del af fordøjelseskanalen slimhinde, denne værdi er anderledes. For eksempel indholdet af lactobacilli i mavesaften på kun 10 2 -10 3 cfu / ml, mens tyktarmen indeholder 10 6 -10 7 cfu / ml Lactobacillus spp. Norma disse mikroorganismer i skeden er størst, i forhold til andre slimhinder. Derfor påvisning af mælkesyrebakterier i kroppen, er det nødvendigt at vide præcis deres kvantitative indikatorer for hver afdeling. Normale flora af Lactobacillus spp - normen for en rask person. Ændring af antallet af lactobacilli i nogen afdeling af kroppen indikerer en patologisk tilstand.

Hvorfor ændre antallet af mælkesyrebakterier?

Hvis indikatorerne Lactobacillus spp udenfor det normale område, behøver eller ikke nå dem, du har brug for at finde ud af årsagen til denne tilstand. Normalt forøgelse af mængden af mælkesyrebakterier på vaginalslimhinden forbundet med dysbacteriosis, som udvikler sig i irrationel brug af antibiotika. Endvidere kan det bemærkes under konstant spise yoghurt, citrusfrugter eddike og t. D. I dette tilfælde bliver antallet udvindes efter at reducere surheden af produkter. Reduktion af lactobacilli i tarmen er også forbundet med en dysbacteriosis. Ved at sænke dem ned i skeden og urinrøret bør tænke over tilstedeværelsen af infektion i kønsorganerne.

Diagnostiske metoder lactobacilli

Hvis du har mistanke om en ændring i antallet af mælkesyrebakterier skal altid konsultere en læge. Moderne diagnostiske metoder muliggør hurtigt etablere den kvalitative og kvantitative sammensætning af mikroorganismer. I gynækologi materiale til undersøgelsen er svaberprøver fra urethrale slimhinde, vulva og vagina. Først udsættes de for mikroskopisk undersøgelse, og til ændring af antallet af stænger Dederleyna foretaget mere nøjagtige diagnostiske teknikker. Metode, der gør det muligt hurtigt og nøjagtigt at bestemme tilstedeværelsen af bakterier, er en PCR. Den er baseret på isolering af mikroorganismen hans DNA. Lactobacillus spp, samt andre komponenter microbiocenosis genital bestemt med 100% nøjagtighed.

Anvendelse af mælkesyrebakterier

Mælkesyrebakterier anvendes i flere industrisektorer, samt i medicin og farmaci. Som bifidobakterier, disse mikroorganismer indbefatter specifikke stammer - probiotika - stoffer, der anvendes til at opretholde den normale kvantitative sammensætning af bakterier. De anvendes i lang brug af antibakterielle stoffer og tilsat i vitaminkomplekser at styrke immunsystemet. Lactobacillus spp - hvad er det? Da mælkesyrebakterierne er naturligt forekommende mikroorganismer, kan de anvendes sikkert til behandling og forebyggelse af sygdomme i fordøjelseskanalen, samt betændelse i de kvindelige kønsorganer.

Lactobacillus i fødevareindustrien

På grund af underernæring og forekomsten af dysbiosis, de fleste mennesker lider af fordøjelsesproblemer. Af denne grund, lactobaciller begyndte at anvende til fremstilling af syrnede mælkeprodukter, der ikke kun godt for kroppen, men også hjælpe tarmene arbejde hurtigere. Endvidere i fødevareindustrien, bliver de brugt i bejdsning af grøntsager, salater, syltede produkter, pickles. Nogle mælkesyrebakterier bruges i landbruget til foder. I dette tilfælde deres anvendelse er i fermentering af ensilage, som bidrager til langtidsopbevaring, og fraværet af formen. Lactobacilli er nødvendige i mange områder af menneskelivet, som at forsvare kroppen mod sygdomsfremkaldende virkninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.