Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Hvordan laver pommes frites derhjemme hurtig og velsmagende?

Hvordan man laver pommes frites derhjemme? Dette spørgsmål er en del af en bølge af dem, der nogle gange kan lide at spise stegt i masser af olie måltid. Efter alt, jeg nogle gange ønsker at nyde den duftende smag af pommes frites, på trods af at denne fødevare er meget usundt. Så hvad gør man, hvis der pludselig var der et ønske om at spise kartofler er ikke nyttigt, men at gå til cafe, hvor det er solgt, har du ikke lyst? Det er værd at bemærke, at en sådan simpel skål nemt kan forberede dig. Du behøver ikke engang at have en dedikeret friture, fordi kartofler kan være stegt i en dyb pande eller i en gryde med tykke mure.

Hvordan man laver pommes frites derhjemme?

Nødvendige ingredienser og attributter:

  • vegetabilsk olie (solsikke bedre at bruge lugtfri) - 300 ml.;
  • Friske kartofler (helst unge) - 500 gr;.
  • en gryde eller dyb pande - 1 stk;.
  • servietter eller håndklæde - skoen;
  • ren wafer håndklæde (køkken) - 1 stk;.
  • saucer og krydderier - at levere til bordet;
  • Havsalt eller natrium - skøn.

Før du foretager pommes frites derhjemme, skal du sørge for at være opmærksom på etiketten solsikkeolie. Det burde have oplysninger om, hvad produktet er beregnet ikke kun for påfyldning af friske salater, men også til bruning retter. Efter alt, er den vegetabilske olie vil være mere modstandsdygtigt over for høje temperaturer.

udvælgelse af grøntsager

Hvordan laver hjemme frites er ikke kun lækker, men også smukt designet med en appetitvækkende skorpe? Dette spørgsmål må du rører op på den idé, at knoldene for sådanne måltider bør erhverve omkring en størrelsesorden. Først da sugerør få en flot og glat.

Processing grøntsager

Før hvordan man laver pommes frites derhjemme, knolde er det vigtigste produkt skal vaskes grundigt, og derefter skræl. Efter at grøntsager bør være en spredning på et skærebræt og skær dem i tynde og lange brusochkov tykkelse på ikke mere end 1 centimeter. Når kartoflerne vil være helt makuleret, anbefales det at sætte i en skål med koldt vand. Dette sker for at sikre, at produktet ikke er tændt sort, og fra det overskydende stivelse ud.

Sådan laver pommes frites: opskriften på et tryk gryde

Når grøntsagerne er hakket, bør tage opvasken, hæld i det en tilstrækkelig mængde af olie, og derefter varme op, så det gik fra lys røg. Dernæst kartoffelkilerne anbefalede en nedre lag i panden, omrøring dem regelmæssigt ved hjælp af skummere. Når kilerne er gyldne og bløde, bør de kasseres i et dørslag, ryst godt over vasken og sat på et stykke køkkenrulle, der skal placeres på en vaffel håndklæde. Efter denne procedure, pommes frites tabe bare fedt, bliver mere sprød og velsmagende.

Inden du indsender en stegte grøntsager til bordet, anbefales det at smag med sort peber, salt og andre krydderier efter smag. Ud over pomfritter anbefales det at indsende en sauce af tomater, hvidløg og creme fraiche med hakkede krydderurter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.