TravelingRetninger

Miraklet planet - Table Mountain

Cape Town - er den anden mest folkerige by i Sydafrika. Det ligger meget tæt på Kap det Gode Håb. Her er det sydafrikanske parlament. Cape Town er blandt de smukkeste byer i verden, og alligevel er det den mest besøgte turistby i Sydafrika. I første omgang, byen opstod fortsat vinder styrke som en transit base for hollandske skibe på vej til Østafrika, Indien og andre dele af Asien. Og spiller meget vigtig rolle indtil åbningen af Suez-kanalen i 1969.

Cape Town blev grundlagt af den hollandske opdagelsesrejsende Yanom Van Riebeeck i 1652, som en base for skibe af den hollandske East India Company. Efter gentagne og lange krige, i 1814 byen til sidst begyndte at tilhøre Storbritannien og det blev hovedstad i Cape Colony. Men denne rolige ikke er etableret. I 1869 i landet blev opdaget rige forekomster af ædelsten og metaller samt begyndelsen af "diamant" og "guld" kapløb. Vi begyndte at intensivere modsætninger mellem de forskellige politiske kræfter og brækkede den anglo-Boer-krigen. I sidste ende vandt han den britiske, og blev etableret i 1910 sydafrikanske Union, og Cape Town blev dens lovgivningsmæssige centrum. I 1961 landet begyndte at bære navnet Sydafrika.

I dag, fra det økonomiske synspunkt, byen fejrer den hurtige udvikling af turismen, samt intensiv udvikling af markedet for fast ejendom.

Table Mountain i Sydafrika er faktisk et symbol på Cape Town og endda afbilledet på sit flag. I stedet for skarpe toppe slående en flad overflade. Hvis afstanden tættere på byen, det vil først blive set Table Mountain, Cape Town kommer i syne senere som du nærmer dig.

På grund af det faktum, at en stor flad bjergtop, ser det ud til, at det ikke er høj, men i virkeligheden, det er ikke sandt. Den højeste sted på en flad overflade er i en højde af 1087 meter over havets overflade. Opstigningen op ad stejle skråninger tager mindst to timer. Men, selvfølgelig, for dem, der foretrækker en bekvem løft, Table Mountain tilbyder en moderne svævebane.

I øvrigt er det interessant at bemærke, at hele verden kaldes dette navn bjerge af denne type. Der er også en konstellation kaldet "Table Mountain". Af den måde, det lokale sprog er en naturlig vidunder er en helt anden navn "Höri quagga", som betyder "Mountain Sea".

Beliggende på skråningerne af fynbos - den tætte bush, der består af et stort antal plantearter. Han, desværre, den meget brandfare, men for ham er det en naturlig måde at blive opdateret. Han var begyndt at fortrænge importeret af fyrretræer her. Prøv nu at begrænse deres antal, så de ikke forstyrrer den naturlige balance. Skråningerne af bjergene udstenede med mange huler.

For at beskytte dette unikke naturlige kompleks, blev det i 2004 besluttet, at Mesa blev centrum for et naturreservat "Table Mountain".

Det meste af tiden på toppen af bjerget er dækket med et hvidt tæppe af skyer. Det menes, at årsagen til dette er de varme og kolde strømme passerer i havet i nærheden. Det er mærkeligt, at denne naturlige fænomen forklares ved hjælp af en legende. De siger, at en person Fan Hanks, en lokal beboer, var meget glad for at ryge. Og han var glad for det så meget, og tobak det lugtede så modbydeligt, at han blev sendt til bjerget. Ifølge legenden, der mødte han djævelen, og de holdt en konkurrence, som sætter en røg pause. De siger, at det er, med afbrydelser, fortsætter den dag i dag.

Nu Mesa er perfekt udstyret til turister. Udover de allerede nævnte svævebanen, der er en visning teleskoper og restauranter. For elskere af at gå, er der talrige vandrestier. På bjerget fandt vi omkring 1470 arter af planter - et fantastisk udvalg. Det er hjemsted for en fin lille dyr kaldet "Heffalump". Han ligner en gopher, men fem gange større end det, og er ikke bange for mennesker. Fra dette bjerg med en betagende udsigt over de forskellige dele af byen. Særligt slående skønhed af byen og havet ved solnedgang.

Table Mountain - er en unik monument af naturen. Dette sted fortjener at se den.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.