Sport og FitnessFiskeri

I Rakovo fiskeri - for ægte kønnere

Et meget malerisk sted er Rakovo. Fiskeri her er en favorit tidsfordriv. For at komme her skal du gå vest for Moskva-regionen. Fra byens centrum tager stien 65 km.

Hvordan kommer man her?

Kør langs Novorizhskoy-vejen for at give dig en uforglemmelig fiskerioplevelse i forstæderne. Rakovo er et rigtigt paradis for naturelskere og vandjagt.

I nærheden er der en smuk hyggelig landsby, hvoraf der er strakt to maleriske damme. De er ikke meget dybe, og maksimumet kan nedsænkes med 3 meter. Derudover er der gruber til overvintring og når 5 m.

Kom og få et uforglemmeligt ophold i Rakovo. Fiskeri her er fremragende, men du skal betale for indgangen.

Det er godt her at fange en crucian karpe, du får en smuk karpe og en stor aborre. Mange fans af denne vidunderlige måde at hænge ud venter på opdagelsen af fiskeri i Rakovo. Det mest interessante punkt er en stor dam, hvor der er en ørred, der for nylig blev lanceret og genopfyldte hele sin befolkning. Derudover kan jagt lykkes for korsfisk karpe eller en vidunderlig karpe, som kan være 4 kg vægt på et hvilket som helst tidspunkt af året.

Også et godt punkt er en mindre dam, som kaldes "karpe fiskeri", men opholder sig der er ikke så billig. Men tro mig, det er det værd, fordi der er mange tilfælde, hvor fiskerne fangede individer, der vejer 15 kg.

Nogle regler

Du kan fiske her på kysten. Det er forbudt at svømme og fange fra båden. Hvis du vil lokke fisk med blandet foder eller sorrel, skal du bruge orm i disse tilfælde, men tag ikke agn med dig, du har mulighed for at købe den direkte i Rakovo. Fiskeri her som regel meget succesfuldt.

Du kan begge have det sjovt med venner og nyde naturen og komme i kontakt med hendes tanker, trække vejret, føle sig som en rigtig jæger, der allerede i drømme spiser en stegt fisk sammen med din familie om aftenen til middag.

Tilbagemelding fra besøgende

Et unikt sted er Rakovo. Fiskeri her er så godt og uforglemmeligt, fordi du ikke kan begrænse dig til den normale vægt for fangst. Groft sagt kan du tage så meget som muligt.

Folk kan virkelig godt lide, at de betaler for indgangen en gang, og så afhænger alt af deres evner til denne slags jagt. På mange lignende rekreative centre, hvis du ønsker at afhente mere end den etablerede sats, skal du betale ekstra, men her ved afgangen vil ingen sige et ord til dig. Dit bytte er din stolthed.

Dage her vil bestemt ikke gå forgæves, og hjemme vil du sikkert bringe en fedt karpe, som vil dekorere dit måltid. Du kan bruge så mange fiskestænger som du vil. Det samme gælder for feedere, såvel som zakidushkas.

Et andet godt plus er, at bilen kan efterlades på parkeringspladsen, specielt tilpasset for din bekvemmelighed. Du kan komme her fra meget formiddag, for fra klokken fem begynder komplekset at fungere aktivt. Du kan sætte fiskestangen i vandet om seks.

Alt til en rigtig fisker

Dette kompleks er lidt anderledes end de, der er konfigureret kommercielt. Dette er snarere et sted for erfarne og oplyste mennesker, der ikke så meget værdsætter de eksterne egenskaber, men selve essensen af fiskeri, kenderne.

I løbet af ugen kommer folk her for at fiske, der kender deres forretning godt. Særligt populær er slutningen af sommeren. Dette skyldes den øgede aktivitet af karpe. På dette tidspunkt er fiskene gode for æsler, såvel som fiskestænger. Det samme sker i begyndelsen af efteråret, hvor om natten bliver vandet lidt køligere. På grund af regnen migrer karperen til lavt vand. At være på kysten, vil du have en god chance for at fange denne fisk.

Når efteråret kold kommer, reducere prisen for adgang til komplekset. Igen, alt på grund af fiskens opførsel, som sendes til vinteren. Nu kun i foråret kan vi forvente en stigning i vandindbyggernes aktivitet. Selv fodring karperen om vinteren mister du chancerne for at fange det, fordi det ikke er så interesseret i at spise som i ro. Der kommer en tid med at overvintre og ro. Så på dette tidspunkt er Rakovos arbejde træg.

link

Og hvem har set slags pro og en nybegynder, der kun kender dette fascinerende håndværk, vil meget gerne lide fiskeri i Rakovo. Kontaktpersoner af arrangørerne af arbejde på dette sted kan interessere dig, hvis du vil præcisere nogle detaljer. Du kan kontakte den ansvarlige på telefon: +7 (495) 994-51-83.

Du vil være i stand til at komme i kontakt med naturens dejlige pragt. Og også for at få en vidunderlig fangst, som du skryder til venner og familie.

Kontakt med naturen - det her er det, der mangler folk i vores tid. Når der er en tur mellem vand og jordiske elementer, når man ser kurven gradvist op med din fangst, er der en stor chance for, at du bliver patologisk afhængig af denne vidunderlige ferie og vil komme her igen, som det allerede er sket for mange.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.