Sport og FitnessFiskeri

Fiskeri i Astrakhan i maj - en reel fest for elskere af fiskeri

Den sidste måned af foråret betragtes som en af de mest interessante og frodig på Volga for at levere en uforglemmelig oplevelse for dem, hvis hobby er fiskeri. I april-maj i Astrakhan endelig etableret en stabil varme og solrige vejr uden regn, vind stop, som i marts og april er stærke nok og reducere effektiviteten af fiskeriet. Ved midten af måneden er det allerede begyndt at reducere oversvømmelse, og ved udgangen af vandstanden i Volga-mor endelig kommer tilbage til normal.

De fleste god måned

Fiskeri i Astrakhan i maj ifølge anmeldelser, er meget spændende. I denne periode begynder at gyde mange arter af fisk, der findes i Volga-Kaspiske Basin. Den flommen på den mest "russiske" flod på dette tidspunkt kommer til sit klimaks. Nogle gange endda vandet stiger med fem meter eller mere. Som et resultat har de foreliggende våde enge, hvor flokke og bevæger undersøiske indbyggere. Efter alt, ligesom polo betragtes som den mest egnede sted til gydning.

Det var i denne periode begynder den mest interessante fiskeri. I Astrakhan, i maj, bedre fredelig fanget hvid fisk. Man behøver blot at finde en egnet, med et roligt sted, og vi kan antage, at en god fangst er garanteret. Det er ikke underligt fiskeri i Astrakhan i vild Maj er så populært. På helligdage det tiltrækker elskere af DMPA fra forskellige dele af landet.

Det kan fanges

Hovedsagelig anvendes i denne periode svømmerstangen med en spole, og som dyserne - en orm. Men for dem, der foretrækker bund fiskegrej, maj, især dens begyndelse - en meget gunstig sæson, fordi selv i små Eriks flodslette i den sidste måned af foråret er der mange store fisk. For eksempel kan karper perfekt hakke i en dybde på en meter. Derudover kan fiske i Astrakhan i kan udgøre et trofæ gedde.

Alle fuld strømmende Volga spild i denne periode er fulde af fredelige fisk går til gydning. Denne røde øjne, skalle, skalle, t. D. Floden kommer for at gyde som en kontinuerlig, semi-anadrome fisk og for eksempel sild Caspian og karpe, brasen og brasen. Og i deres fodspor ved smeltevand går og maller, som er beregnet ikke blot opvarmning i varmt vand, men også på jagt i Polo. På jagt efter mad i engene, og ofte falde tilstrækkeligt store gedder. Generelt fiskeri i maj Astrakhan lover at være meget produktiv.

I den sidste uge før begyndelsen af sommeren begynder vandstanden at falde gradvist. På dette tidspunkt at fange de bedste i lavt vand, i en dybde på tre meter. Det er i sådanne områder, at dømme efter de anmeldelser, og på tværs af store gedder til aborre. Sandart på dette tidspunkt skal findes i den oversvømmede krat og asp - hvor fast flow: ved indgangene til kanalerne, kysten eller under Krutoyarov.

hvor at fange

Når vandstanden i Volga stadig høj nok fisk søgestrategi består i at stille nogle justeringer. Derfor kan fiske i Astrakhan i begyndelsen konventionelt opdelt geografisk i to typer: Fiskeri på hovedlinen og lystfiskeri på rungende og små bifloder i Volga-Akhtuba flodslette. Og på grundlag af det sted og den anslåede produktion er valgt ikke blot at tackle, men dysen.

På de vigtigste linje i Volga

Det er præcis det sted, hvor perioden maj hakke aktivt aborre med havkat, chub og aborre og andre aggressiv repræsentanter for den undersøiske verden. Catfish fanget ved udelukkende denne gang til pitten. Den mest passende instrument for sit fiskeri i denne periode anses den nederste tov, og de mest effektive agn - frø, fisk stykker eller bundter Nightcrawlers. Havkat er bidende på de vigtigste linje i Volga aktivt.

Sudak, der fisker i Astrakhan i maj er det bedst at passere nær de oversvømmede buske, samt i såkaldt stablet hvor han jager små Chastikov flytte for at gyde, fanget på jig og flydende lokkemad. Good "værker" og tackle typen tyggegummi. Men det bør være opmærksomme på, at ikke mere end ti kroge kan bruges i maj. Og i løbet af intensiteten af det kaspiske sild, kan henføres til midten eller slutningen af maj, at fange den, "tyggegummi" det er forbudt.

Asp ved denne tid holdes oversvømmede områder omkring træer og afgrunde, undgå steder med stærk jævnstrøm. Denne rovdyr betragtes som en af de mest forsigtige fisk, så fanger det, især på denne tid af året er yderst vanskeligt, da han kun har den fredelige hvide produktion, der i løbet af gydeperioden i mainstream meget.

Fiskeri på de små floder

Som løber ud i Det Kaspiske Hav Volga-floden bryder op i et stort antal af Eriks og små ruller, som, at dømme efter de anmeldelser, i løbet af oversvømmelse periode kører fremragende fiskeri. I Astrakhan i maj, kan være fiskeri, ikke kun i deltaet. Under gydning, mange fiskearter, klatre op ad floden, bogstaveligt "zaryblyayut" alle floder og ærmer. Det er derfor en god bid i denne sæson vil blive leveret over hele Volga-Akhtuba flodslette.

I begyndelsen af maj, under prespawning Jora næsten alle undersøiske indbyggere i vandkanten bare foretrækker agn dyr. Det vigtigste, mest interessant for dem betragtes agn bloodworms eller lille californiske røde orm. I mangel af denne agn kan bruges regnfrakker og små, men ikke stor, som lever af bytte med stor modvilje. Meget produktiv - så mange karakteriseret ved fiskeri i Astrakhan i maj.

anmeldelser

Denne region er den sidste måned i sommer bliver til et paradis for fans af undersøiske jagt. Uden en fangst i maj vil der ikke være nogen fisker, selv den, der først tog en fiskestang. Efter al denne tid mor-Volga bugner i fisk. Dette bekræftes af alle, der nogensinde har været til disse steder, valgt til sig selv den mest catchability af jord og "deres" slags produktion. Mange mennesker, at dømme efter de anmeldelser, så nydt denne lektion, at de vender tilbage her år efter år. Begyndere kan prøve kræfter med fiskeri baser, fange på både eller direkte på pontoner. Catfish og karpe, brasen og aborre, gedde, chub - i denne sæson næsten alle former for bid. Dimensioner fisk, at dømme efter de anmeldelser, alt for opmuntrende, men især en masse indtryk fra Astrakhan mærke - skalle, fisk, som er særligt interessante i denne tid af året.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.