Nyheder og SamfundNatur

Hvad er gift vedbend? Hvad kendetegner denne plante?

Sumac (Rhus) hører til familien Sumakekstrakt, som omfatter omkring 150 arter. De fleste af disse planter er hjemmehørende i Sydafrika, men nogle arter er fundet i det sydlige Europa.

Hvis vi taler om, hvad der er sumac, i form af artsdiversitet, jo oftere det er de lave løvtræer. Der er gamle og vinstokke til buske, men de er meget mindre.

Disse planter har længe tiltrukket sig opmærksomhed fra landskab designere. Ironisk nok, når det kommer til farver, de er bemærkelsesværdigt uhøjtidelig. Blomsterstande er små og bleg, samlet i store toppe.

Men efterlader straks tiltrække øjet, som i nogle arter er de ikke kun yderst smukke, men også nå meter i længden. Ved at lære at en Poison Ivy, vil du helt sikkert være interesseret i muligheden for deres dyrkning.

Som vi har sagt, tilsyneladende disse planter er meget attraktivt, men deres dyrkning i koldere klimaer kan forårsage alvorlige problemer. I den sydlige del af landet kan vokse godt Rhus glabra. Garvning (læder) sumac er helt almindeligt i de bjergrige skråninger i Kaukasus. Der fandt du det duftende sort, hvilket er en slyngplante.

I vores klima er det bedst at slå rod plante Sumac fluffy. Ofte er det stærkt fryser om vinteren, men genvundet efter at sneen uden nogen særlige problemer.

Dette er en meget original og smukt træ, som under passende betingelser kan nå en højde på 10 meter. Delikat og storslåede krone er meget smuk, og skuddene i en bestemt farve, som sænkede næsten til jorden, ligner hjorte gevirer. Blade fløjlsagtig at røre ved og er ret lang.

På trods af enkelheden i farver, de tjener som lokkemad for bierne bestøvende dit websted. Efter blomstring, produceret smuk frugt, hvilket er ganske ligegyldige sangfugle.

Sumac plante, som har billeder i denne artikel, godt tåle tørke og næsten ligeglade med luftforurening. Og så kan det godt være tilrådeligt at skabe hække i byerne. Bemærk, at det jordstængler spredes hurtigt, og fordi Sumak kan fange store områder, fortrænge dem fra de primære arter.

Bedst af alt den vokser i veloplyste områder, men nemt forenes med nogle skygger. Veltolereret jord salthed, men vokser bedre på alkalisk jord.

Så hvis vi taler om, hvad der er sumac, er det bedst at kalde det en plante, der er perfekt til byerne havearbejde. Selvfølgelig, hvis vi taler om forholdsvis varme områder.

Plantet på webstedet bedste kimplanter ældre end tre år. Det skal bemærkes, at anlægget er tvebo, så for at opnå frugter og frø skal plantes straks to frøplanter. Dette gøres bedst i foråret, begravede rod hals i tre til fem centimeter. Mellem kimplanter kan efterlades en afstand af højst en eller to meter.

Særlig omhu kræver ikke planten. Vigtigt råd: hvordan man præcist smuldrende rod cirkel, da den mindste skade på skrøbelige fiberholdigt rodsystem vil resultere i øjeblikkelig dannelse af nye skud. Den nemmeste måde at barkflis jorden med det samme.

Så du ved, hvad Poison Ivy!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.