ComputereComputerspil

. "Død Stalker tværtimod": walkthrough

Ændringer computerspil - dette er et meget almindeligt fænomen. Mange spillere, der har en vis forståelse om programmering, de ønsker at gøre deres rettelser til spillet, for at gøre det mere interessant, spændende, tilføje det indhold, de finder passende. Nogle gange sker dette udelukkende for sig selv, at have det sjovt. Men der er tidspunkter, hvor brugerdefinerede modifikationer er kendt over hele internettet, de begynder at hente andre spillere, er de skrevet i netværket. Naturligvis disse mods enhed, men kvaliteten af de få projekter faktisk er ikke ringere end originalen. Det samme skete med en brugerdefineret modifikation af "Stalker. Dødsforagtende." Passage af dette projekt var så spændende, at det har modtaget universel anerkendelse, og nu en masse spillere med stor fornøjelse at nyde den kreativitet spiludviklere ikke og medspillere. Derfor på denne måde er det nødvendigt at se nærmere.

Grundlaget for modifikation

Som det er kendt, er enhver mod baseret på noget. I dette tilfælde spillet "Stalker. Call of Pripyat" dannede grundlag for oprettelsen af noget nyt. Modificering af "Stalker. Mod Death", vil passagen af som tager dig meget mindre tid end det oprindelige, det er meget forskellige fra den oprindelige udgave. Så først, bør du være opmærksom på, hvad der lignede det oprindelige spil "Stalker". Som med de andre dele, "Call Pripyat" er en stealth-shooter med RPG elementer. Du bliver nødt til at spille rollen som en af de stalkere, overlevende fra en post-apokalyptisk verden, hvor hvert skridt du kan opfylde de forskellige mutanter og anomalier. Hovedvægten i dette spil er at søge efter forskellige poster, finde skjulesteder, samt den tavse bevægelse og forsøger at undgå konflikter. Faktum er, at enhver modstander er lige så stærk som du er, så det er bedst at komme rundt fjenden, end at blive involveret i hver kamp, mister sundhed og dyrebare ammunition. Lang historie linje baseret på udførelse af opgaver, der giver dig forskellige spil tegn. Som du kan se, er dette en glimrende grund for oprettelsen af en sådan måde som "Stalker. Dødsforagtende." Passage af spillet tager et par snese timer, men at begivenheder gjorde det kortere, selv om dette ikke betyder, at projektet er blevet mere overkommelige for masserne.

dens historie

Naturligvis mode har sine egne karakteristika, der gør det originale, unikke og anderledes fra den oprindelige. Det vigtigste særkende - en fuldstændig revideret kampagne. Den oprindelige historie "The Call of Pripyat" blev klogt skåret fra spillet "Stalker. Dødsforagtende." Passage har nu en helt anderledes udseende og karakter. ændring af skaberne har tilføjet din egen kampagne, hvor begivenheder opstår som intet har at gøre med den oprindelige udgave. Det er virkelig imponerende arbejde af fans, da det i de fleste tilfælde sker det, at ændringerne tilføjes kun nogle nødvendige små ting. Der blev også indført historien, samt yderligere sidemissioner. Passage af spillet "Stalker. I modsætning Death" bliver en uforglemmelig tidsfordriv, så alle fans af serien er stærkt anbefales at prøve dette mod.

Andre funktioner i "dødsforagtende"

Ingen skal være i tvivl, at denne ændring ikke kun tilføjet en ny plot. Passage af spillet "Stalker. I modsætning Death" vil nu være endnu mere interessant, fordi skaberne af mode helt nydesignede våbensystem, hvilket gør det mere afbalanceret. Virkningen blev udøvet på lagring af poster i stashes. Andre aspekter af spillet, også er blevet redesignet, og begivenhederne faktisk bragt til brugerne i form af en særskilt komplet spil. Det er værd at bemærke, at over tid, har udviklerne fortsat deres aktivitet modifikation, og frigivet den næste del - "Død Stalker modsætning novice ..." Passage af den første del tager du ikke til den logiske konklusion, og at afvente fortsættelsen. Men første ting først.

Start passerer

Så skal du først passere den første del af spillet, som kaldes "I centrum af djævelskab", så at være i stand til at spille i "Stalker. Dødsforagtende. Novice". Passagen tager ikke meget af din tid, men den er fuld af en række spændende begivenheder, der vil holde dig i spænding indtil den bitre ende. Spillet begynder med at lokalisere et savværk, som er beliggende i Zaton område, hvor han vil være den vigtigste del af spillet. Det giver ingen mening at liste alle for forsendelse fra et søgen efter at en anden - det er bedre at tale om de vigtigste svære øjeblikke, som du var i stand til hurtigt at komme til spillet "Stalker 2 dødsforagtende.". Passagen er sammensat af små opgaver, som hver især du bliver nødt til at tage en bestemt karakter, udføre det, og derefter vende tilbage til det samme tegn for et gebyr, til følgende historie søgen blev aktiv.

Den første historie quests

Din første opgave i spillet er at kigge efter den døde radiooperatør - selvfølgelig fra starten vil du ikke belaste nogen. Du skal blot følge beacon signal, som vil tage dig til liget - og det er nødvendigt at søge for at fremme handlingen i spillet "Stalker dødsforagtende.". Gennemgang af, vejledning, tips - alt dette kan du bruge for at lykkes, men det er bedst at handle på egen hånd, skal du kontakte de tredjeparts kilder kun når det er absolut nødvendigt. Herefter vil du nødt til at gå på en søgen efter sin chef, der i modsætning til den radiooperatør, kan det være stadig i live. Følg signalet, og du vil finde en bygning med et skjulested - i dem du finde et stort antal af elementer, der anbefales ikke at sælge og beholde. De kan være nyttige i fremtiden på historien, og få dem tilbage, vil ikke være så nemt. Den øverstbefalende for dit kursus i live, men desværre forlod ham til at leve længe. Før sin død, han fortæller om gemmested, hvor du også kan finde en masse nyttige ting for sig selv og for gruppen. Dette afslutter din første historie af spillet "Stalker. Dødsforagtende." Passage af værktøjer, som du altid har på hånden, men ikke svært, men det er kun begyndelsen. Flere quests vil være vanskeligere.

Møde med Achilles

Når du er færdig med den øverstbefalende for den virksomhed, vil du vende tilbage til arbejdet i marken - får jobbet for at finde Achilles, en undercover-agent. Som du kan se, er der ingen forbindelse med det oprindelige spil "Stalker" - arrangementer "dødsforagtende", hvor passagen er imidlertid ikke mindre positive følelser, det er bygget på grundlag af den spilmotor, men indebærer en helt anden opgave. Så, møde med Achilles ender med at få et nyt job - en tur til byen Skadovsk, hvor du bliver nødt til at opfylde to vigtige personer. Før det, gå til opsamlingssted og forberede sig på det værste. På det aftalte sted, kan du kun finde ligene af alle medlemmer af gruppen, men ikke har tid til at sørge - nu er du på egen hånd, gå til Skadovsk. Disse er plottet vrider du ikke bare smide spillet "Stalker. Dødsforagtende." Fuld passage tager ikke meget tid, men skaberne har formået at sætte i det en masse interessant indhold.

Begivenheder i Skadovsk

I denne by begyndte at udvikle store begivenheder - du vil lære om projektet "On-Bevidsthed" og begynder at undersøge sagen, og der vil bringe dig videre. Du bliver nødt til at gå på en hemmelig laboratorium for at få så mange oplysninger om projektet. Men glem ikke, at Skadovsk - en storby, og der kan du tale med forskellige mennesker. Og nogle af dem kan give dig sidemissioner, hvoraf absolut bør ikke give op. Men pas på - nogle af dem er ikke så enkel. Der er for eksempel en søgen, hvor du skal løse det fulde problem i kemi til at lykkes. Og i et andet job, hvis du ikke kan fjerne den usynlige mål, vil lege med dig i en lille og grim spil - tage væk alt det udstyr, og landede på kanten af sted med en eksplosiv chip i hans hoved. Du vil få et par minutter at komme til byen og til at neutralisere chippen, ellers dit hoved vil eksplodere. Det bør erindres, at på den måde, kan du godt møde mutanter i store mængder, så forsigtighed bør ikke glemmes, selv med en chip i hovedet. Af den måde, jo mindre tid før eksplosionen, jo større dens effekt på hjernen, og dit syn begynder at sløre, hvilket yderligere komplicerer opgaven. Som du kan se, ikke alle quests er enkle og almindelige, de er meget komplicere passage. "Stalker PO dødsforagtende." - det er temmelig kompliceret ændring, så tror ikke, at dette vil være en let gang.

Vandretur til hulen

Næste søgen sender dig direkte til hulen, som er placeret under brændte landsby. Der vil naturligvis være et skjulested, men det vil være nødvendigt at finde nøglerne, så ikke alt er så simpelt som det ser ud ved første øjekast.

Kampen med Chimera

Hvis du tror, at du vil være i stand til at gennemføre spillet i stealth-mode, du er forkert. Selv plottet du finder et job, hvor du bliver nødt til at bryde igennem skarer af mutanter, kun til at kæmpe med chefen - en kæmpe Chimera. Det er svært at vinde, men det er muligt, så prøv.

Corsair behandling

Corsair - en karakter, der gav dig opgaven med Chimera, blev såret, mens du bærer den ud. Behandlet af en lokal læge, nægter han, så du er nødt til at gå tilbage til Skadovsk, at bede om hjælp fra Carver WHO Corsair har tillid til. Men her lægen er uansvarlig og nægter at komme til undsætning. Så begynder en meget interessant mini-spil - du skal gemme Corsair med en anordning, som du gav Carver. Dette er en meget vanskelig opgave, som bliver nødt til at pille. Men hvis du ikke vil have det, kan du prøve at give Corsaro dø. På hans lig vil du finde et par meget nyttige ting, så det er ikke alle dårlige.

Den sidste opgave

Den sidste opgave, du bliver nødt til at ødelægge en af de afdelinger af Sin, at klare det er meget muligt, men det vigtigste anbefaling - ikke kommer for tæt på. Det er bedst at lede slaget fra en afstand og holde det så længe som muligt. Forsøg ikke at undgå PAN strejke, fordi han stadig vil hook - du gemmer Noah, der vil afsløre nogle hemmeligheder, forberede spilleren til at fortsætte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.