ComputereComputerspil

Hvordan man laver en portal til månen "Maynkraft", og at der er behov for dette

Det er ingen hemmelighed, at de "Maynkraft" der er ikke én verden. Mange uerfarne spillere til at tro, at de kun vil undersøge det rum, hvor de engang var, men de er forkerte. Efter alt, i de nye versioner af spillet er blevet tilføjet ekstra verdener, hvor du kan gå, hvilket skaber en portal. Desuden er der en række mods, der giver dig adgang til et endnu større antal verdener at udforske. Disse bekymringer og Månen - placering, hvor mange drøm at få i det virkelige liv. I spillet bliver det en realitet. Du skal blot lære , hvordan man gør en portal til månen "Maynkraft" - og du kan gå på en uforglemmelig rejse.

Indstilling modifikationer

Som tidligere nævnt, er den grundlæggende version af spillet ikke bestemmelser om tilstedeværelsen af denne attraktive beliggenhed. Derfor, hvis du ønsker at lære at gøre en portal til månen "Maynkraft", skal du passe på installation af en speciel mode. Han tilføjer verden af spillet, og du kan besøge det til enhver tid. Ændring fuldt kompatibel med alle versioner af spillet, så du ikke behøver at opdatere klienten eller downloade en nyere version. Vi skal bare pakke de mod filer i spillet mappen. Så vil du have nye elementer, der vil tillade dig at komme til satellit af Jorden og blive der i lang tid. Og du kan kun lære at gøre en portal til månen "Maynkraft". Derefter kan du gå til at erobre nyt land.

Kraft måne portal

"Maynkraft" - er en konstant og kontinuerlig skabelse af forskellige objekter, værktøjer, blokke og så videre. Det er ikke overraskende, at portalen til månen vil du også nødt til at blive udformet. Funny faktum er, at du skal huske din barndom, at lære at lave portalen til månen "Maynkraft". Sagen er, at det kommer til at bestå af ost - han er den vigtigste komponent i Månen, i det mindste så sige forældrene til børnene. Du har flere muligheder for at udformet ost blokke. Hvis du har et overskud af mælk, kan du slå ni spande i to blokke af ost, men det tager for meget ballade. Det anbefales derfor at gøre blot fire stykker ost en ost blok - det er nemmere og hurtigere. For at konstruere strukturen i disse blokke, og du er næsten klar til at rejse. Det er fortsat kun at aktivere portalen til månen. I "Maynkraft" det er ganske simpelt.

aktivering portal

Enhver ændring bringer i spil noget nyt. Tilføjelse "Maynkraft" tilstande på Månen, vil du integrere ind i spillet, nye opskrifter, som kan være at udforme en række nyttige ting, der vil være nyttige for dig til turen. Først og fremmest skal du tænde et skruetrækker - det er gennem emnet, og du vil være i stand til at aktivere portalen. Kraft er på en forholdsvis enkel og ukompliceret ordning - to Råjernsingots tilføjet Redstone, hvorfra kommer en skruetrækker klar. Hertil kommer, at hvis du har de ekstra materialer, kan du bygge og betaling for deres skruetrækker. For at dette kan hende på bænken, du ønsker at tilføje lidt mere rødt støv, som vendte opladeren. Med dem, vil du være i stand til at udføre i spillet "Maynkraft" på månen mission så mange gange som du ønsker.

forberedelse Flight

Hvis nogen stadig tvivler på, at "Maynkraft" i høj grad efterligner virkeligheden, begivenhederne på månen beviser det endnu en gang. Efter alt, vil de love, der gælder i den virkelige jord satellit respekteres i denne verden. Dette betyder, at der ikke kan trække vejret, men du kan hoppe højt. Så du skal bruge en særlig dragt, hvor du kan være på overfladen af månen i lang tid. Udformet det vil give dig mulighed for at nye materialer og opskrifter, tilføjet til spillet mod. Desuden er der andre elementer, der er nyttige for dig på månen. For eksempel bør du få en speciel lampe, som stort set alle de enheder fra jorden ikke handle i denne verden. Du kan også udformet sig en særlig telt, som ikke vil arbejde alle de love, der er, kan du slippe af dragten. Men desværre, til at sove i dette telt kan ikke, så du ikke får at leve på månen i lang tid.

Årsagerne til flyvning

Vi regnede ud, hvordan man gør en portal til månen, hvordan du aktiverer det, som du bør tage med dig for at overleve, men spørgsmålet er, hvorfor alt dette er nødvendigt. Selvfølgelig årsagen til flyvning til Månen - en nysgerrighed, forskningsmæssig interesse. I den nye verden vil du støde hidtil usete mobs vil finde interessante emner, og vigtigst af alt - får en chance for at finde en særlig arbejdsgruppe droid, som vil operere på kul. Han kan udføre mange opgaver, så det vil være meget nyttig. Og, selvfølgelig, der ikke har ønsket at glemme alt om tyngdeloven og hoppe til store højder? Her er det meget muligt. Du kan hoppe meget højere, uden at miste sundhed Fall ved landing. Alt dette gør månen en af de mest eftertragtede steder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.