HobbyHåndarbejde

Oprettelse af anvendelser af blade - en af de mest fascinerende klasser med børn

Med udbruddet af efteråret vil gerne fange de lyse farver i de oprindelige artikler. Foretag børn farverige applikationsbroderi af blade. Du har sikkert allerede fyldt naturmateriale nødvendigt at udføre de vidunderlige kompositioner. At tage en tur med sit barn i efteråret park, indsamle farverige blade, agern, forskellige grene. At arbejde anvendelig som plantefrø, frugter af røn, Viburnum. Du behøver kun lidt fantasi - og tørre "kommer til live" blade, forvandlet til interessante dyr og fugle.

Oprettelse ansøgninger fra bladene af træerne - den perfekte måde at introducere børnene til det grundlæggende i kunsten. Desuden er denne type aktivitet er stor udvikler finmotorik. Fangst, børn erhverve i en tidlig alder visse færdigheder, lære nyt materiale, stifte bekendtskab med deres egenskaber. Desuden er det muligt at nemt tilbringe tid sammen med sin familie, først sjov tur i parken og indsamle originale efteråret blomster, og derefter en fascinerende samling af sange, som hele vinteren vil være en fryd for øjet vidunderlige farver og usædvanlige tegn.

Pre-ark håndtering

De kan frisk høstet og tørret. Til ansøgning fra efteråret blade viste sig at være mere holdbar, anbefales det at bruge det tørre materiale. Der er to muligheder for at forberede den til arbejde:

  1. Placer bladene mellem siderne i bøger, brolægning på begge sider af papirservietter. Du kan sætte dem i avisen og sætte oven på lasten. For at tørre bladene, tager det et par dage.
  2. Anvend på jern tørring. Denne metode gør det lettere at opnå det nødvendige materiale for arbejdet. Placer arket mellem aviser og jern med varmt jern, lad afkøle. Det er vigtigt at undgå overophedning, da dette vil føre til, at materialet vil smuldre.

drift

Ved oprettelse ansøgninger fra bladene, skal du tykt farvet papir eller pap til basen, farveløs væske lim, børste, saks, pincet til hjælp for at arbejde med små detaljer. Det er meget vigtigt at børn i forvejen for at overveje placeringen af elementerne i sammensætningen, vælge det rigtige materiale og handlingsplan. Enkel anvendelse af bladene kan ske straks, der udstikker planer image som en mosaik, vælge en god placering, skiftende dele steder. For mere komplekse kompositioner er pre-kompilere emnet, og derefter af dele positioneringselementer baseret på start sæt dem med baggrunden. En mulighed er et spor af det forberedende arbejde med blyant foret materiale langs konturen dele på de vigtigste baggrund.

Specificiteten af nogle af malerierne er baseret på at skabe et billede med sine overvejelser. Ved at skabe sådanne applikationsbroderi af blade som en sommerfugl, træ, indføre begrebet symmetri børn med eksempel på en simpel spejl. Meget små børn kan gøre deres første mesterværker, bare fylde malet kontur fragmenter af blade, mens de voksne vil hjælpe dem i denne fascinerende besættelse. Det færdige arbejde skal være dækket med køkkenrulle og stå under vægten af tiden.

Applikationer, som børn vil være en fremragende gave til bedsteforældre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.