Mad og drikkevarerOpskrifter

Som tørrede svesker for at holde deres gavnlige egenskaber?

Det er ingen hemmelighed, at en af de mest nyttige er de tørrede frugter svesker. Det kan kaldes naturlig medicin med fremragende smag. Den består af pektin, cellulose, et stort antal af vitaminer og mineraler. En anden positiv kvalitet er, at selv i tørret form er det meget nyttigt og ikke mister sine egenskaber. Lad os tale om, hvordan man korrekt tørrede svesker.

Storehouse af næringsstoffer

Svesker skal spises med anæmi og vitaminmangel grund af den store mængde jern i sin sammensætning. Det er et uundværligt værktøj for tarmsygdomme. Alle ved, at svesker er en god afførende. Det kan anvendes som et antibakterielt middel. Desuden justerer metabolisme og er en god toning produkt. Men, skal du vide, hvordan tørrede svesker, at alle disse kvaliteter er bevaret.

Gem alle de vitaminer

du kan bruge enhver frugt til tørring. Du kan endda tage perespevshie eller beskadiget. De skal vaskes og fjern stilk. Derefter sat ild en stor gryde, hæld det i vand og tilsættes citronsyre (5 g per liter). Vi er nødt til at gøre det koge. Efter det, vi sætter i et dørslag og svesker udelade det i kogende vand i 20 sekunder. Dernæst vi flytter det straks i koldt vand. Hvis frugterne af en masse, og gentage denne operation flere gange, opdele dem i dele. Så er det nødvendigt at beskære tørt. Nu fortsætter vi til den vigtigste proces.

Før tørring svesker, må vi beslutte, hvad måde at gøre det. Der er flere muligheder. Den første - er ved at tørre naturligt i solen. Det er en lang og besværlig proces. Du kan tørre det i ovnen, men der er nogle nuancer. Det er nødvendigt at sikre en ensartet tørring ved en lille temperatur. Det er også nødvendigt, at der var tilstrækkelig ventilation og fugt fordampning. Det er meget vanskeligt at opnå, når tørring i ovnen. Desuden kan dette produkt ikke være overtørre.

Da tørrede svesker hurtigt og effektivt? I en særlig tørretumbler. Æglæggende deri og tør frugter 5 dage ved at sætte en temperatur på 40 grader. I løbet af denne tid, bør det rynkede skorpe. Så, for at få frugt og lad dem blive luftet i luften. Nu er de nødt til at få fugt. Fem timer senere vi sende det igen til tørrere på samme tid, men med en temperatur på 75 grader. Efter 5 timer tegne det til afkøling. Så lagde den tilbage til tørretumbleren i 5 timer. Temperaturen er 70 grader. Det bringes til beredskab ved en temperatur på 60 grader. Her er hvordan tørrede svesker. Resultatet er et kvalitetsprodukt. Tørrede svesker bør være moderat hårdt og ikke for blød. Hvis hans squeeze, så bør der ikke være nogen revner. Nå tørrede svesker fritager ikke saften når klemt.

Sådan opbevarer

Det er nødvendigt at kende ikke kun som tørrede svesker, men også som en butik. For at holde det i lang tid, ikke umiddelbart efter tørring, dyppe den i siruppen (en liter vand og et kilo sukker). Efter 5 minutters madlavning, slukke ilden og lad svesker i sukkerlage. Den næste dag, igen opvarmet, vaskes og tørres. Dernæst tørrede blommer anbringes i krukker og steriliseres.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.