ComputereSoftware

Hvordan man får på en computer "Vaybera": Tre nemme måder

Hver dag program "Vayber" bliver mere og mere populære. Brugere installere programmet på alle tilgængelige mobiltelefoner og pc'er. Efter nogen tid er det nødvendigt at overveje, hvordan man kommer videre med "Vaybera" computer. Ingen ønsker at i hans fravær, beskeder læst en fremmed. Denne artikel beskriver tre måder at løse problemet.

Hvordan man får på en computer med en "Vaybera": en vej

Hvis brugeren ønsker at efterlade en personlig konto, bør den åbne menuen og gå til "Indstillinger". Så skal du vælge Exit og klik på OK. Når dette ikon er "Offline" vises i status. Hvis dette ikke er en mulighed, skal du klikke på "Cancel" knappen.

Hvordan kommer man til en "Vaybera" computer? For at gøre dette, kan du også højreklikke på optiske mus på programmet ikonet i systembakken, og vælg den relevante genvej menupunkt. Efter disse handlinger, vil brugeren ikke være i stand til at modtage opkald og beskeder. Programmet vil starte i begrænset tilstand. Brugeren vil få adgang til alle de muligheder for ansøgningen, næste gang du køre hjælpeprogrammet.

data baggrund

Hvis du bare har brug for at fjerne programmet fra skærmen, kan du klikke på knappen "Luk". Programmet er lukket.

I dette tilfælde vil brugeren modtage oplysninger om indgående meddelelser og opkald. Status forbliver "Online" ikonet. Programmet vil bruge RAM. Denne tilstand af ansøgningen kaldes baggrund.

Hvordan at logge ud "Vaybera" på din computer: Metode 2

Brugeren kan slette gemt på PC kontooplysninger med et program til at rense registreringsdatabasen for. Hvordan man får på en computer med en "Vaybera" og slette alle de filer, der er forbundet med det? For at gøre dette, skal du installere og køre hjælpeprogrammet Revo Uninstaller eller anden lignende ansøgning. Efter rengøring af registreringsdatabasen, kan du oprette en ny konto. Metoden er relevant for brugere, der ønsker at logge på med et andet telefonnummer.

Forlader kontoen, skal man huske, at historien om modtagne og sendte beskeder vil blive slettet. Hvis programmet er synkroniseret med mobiltelefonen, vil korrespondance forsvinde og der. Til gemt, skal du først oprette en sikkerhedskopi er nødvendig.

Metode 3: Konto Deaktiver

Hvis brugeren ønsker at oprette en ny konto, ville det ikke være nødvendigt at slette den app. Du skal blot deaktivere kontoen. Hvordan at komme ud af "Vaybera" på din computer ved hjælp af denne metode? Til at begynde, skal du sikkerhedskopiere de nødvendige filer. Alle ikke-gemte data vil blive fjernet.

Så har du brug for at gå til programmet. I afsnittet "Indstillinger", skal du vælge "Indstillinger" linje. Fulgt gå til fanen "Privacy" og klik på kontoen deaktivering. Efter deaktivering alle fotos, opkald og beskeder, vil gruppen blive slettet konto, samt klistermærker.

Hvis du deaktivere brugerens profil i proceduren programmet afbryde konti i "Facebook" og "Twitter" udføres i en automatisk tilstand. Gendan oplysningerne kan ikke være. For at åbne en ny konto, skal du re-autorisere programmet. Derefter skal du fortsætte med at bruge programmet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.