ComputereSoftware

Hvad er het - ventilator fiktion og ikke kun

Ordet "het" har forskellige betydninger i det moderne russiske sprog. Overvej de mest populære.

Grundlæggende betydning

I het litterære russisk sprog - er:

  • Thrakien repræsentant for et gammelt folk (ikke at forveksle med goterne!);
  • Repræsentative racer i verden af "Mass Effect" spil;
  • et synonym for ordet "skilsmisse" i jødedommen, samt et dokument, der bekræfter opsigelsen af ægteskabelige relationer.

Hvad er het i form af moderne slang? Denne barbari - lån fra det engelske sprog, ligesom ordet "okay" eller "vin". Hvis "vin" betyder sejr - over fjenden, fjenden i selve spillet, eller situationen, "het" henviser til udvinding, produktion. Oftest er det en afslappet og mindre arrangementer på internettet. For eksempel kan du prale "geth" i chatten, hvis du har indtastet tag med en tilfældig værdi og var en succes is.

Litterære frembringelser i netværket

Som du ved, på internettet der er så mange ungdomskultur, og mange af dem bruger deres egen slang ord. Hvis du vil medtage subkulturer og samfund fikrayterov - fan fiction forfattere.

Fanfic - amatør litterært værk i prosa eller vers. Et sådant produkt kan bestå af kun et par linjer, og kan være et reelt problem, det er en solid roman, eller endda en romanrække.

Hvad er het i fanfiction? Det er et begreb, der beskriver karakteren af forholdet mellem fiktive karakterer.

Het, Jen ... og noget andet

I fanfiction traditionelt præsenteret tre (betinget - fire) typer af relationer mellem litterære helte. Den mindst populære type - Jen, det engelske ord "generel" - «fælles». Det er ganske harmløse historier om hverdagen og eventyr, for det meste uden nogen antydning af romantik. Jen selv små børn kan læse - medmindre, selvfølgelig, er forfatteren ikke beskrive fanfic i sin skabelse vold og skaber ikke i det atmosfæren undertrykkende mentalitet (sådanne teknikker er karakteristisk for "horror" genre (horror)).

Lad os overveje, hvad het sammenlignet med Jen. I dette tilfælde går oprindelsen af udtrykket tilbage til det engelske ord "heteroseksuelle" -. «Heteroseksuelle" Det kommer derfor til den traditionelle forhold mellem en mand og en kvinde. Men i het fanfic kan være ganske "bløde" og har en antydning af romantiske følelser.

I modsætning til Geta - skråstreg (slash), og femslesh (femslesh). I fanfiction af disse arter er beskrevet af samme køn relationer.

Det er bemærkelsesværdigt, at udtrykket i fanfiction ofte opstår, så hvis du er interesseret i, hvad der er het, er du sandsynligvis til at tænke på at læse amatør arbejde.

computere

Ud over de ovennævnte værdier, kan udtrykket "het" henviser til et computerprogram, hvor titlen er ordet "Get". Et almindeligt eksempel - MediaGet.

Hvad er "rem medier"? Dette er ganske praktisk torrent-klient med indbygget bibliotek af nye filer og en hurtig søgning på enhver torrent tracker. Download programmet fra den officielle hjemmeside.

Fordele i forhold til analoger:

  • Stilfuld og intuitiv brugerflade.
  • Evnen til at downloade fra flere torrent trackere af valg.
  • En regelmæssigt ajourført udvalg af de nyeste torrents.
  • Kontinuerlig udvikling og forbedring program.
  • Indbygget audio og video-afspiller.
  • Tilgængelighed af bibliotekets division downloads efter kategori.
  • Evnen til at styre uploads fra enhver enhed - herunder din telefon eller tablet.

andre værdier

Du mødtes med udtrykket i butikken og ikke ved, hvad der er het til salg? Glem ikke, at det engelske ord "få" er ganske universel karakter, og bruges derfor ofte i navnene på forskellige produkter (og ofte gør, er en hel produktets navn). Jeg var ingen undtagelse, og det russiske marked for varer og tjenesteydelser, hvor der var "Het" - et middel til flyvende insekter, og "Het" - en taxa.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.