ComputereSoftware

Skal jeg installere plugin til Firefox?

Hvis du ikke ved, hvilken rolle kosttilskud for "Fox Fire", så vil du helt sikkert denne browser ikke tidligere haft. Efter alt, filosofien af programmet indebærer anvendelse af et stort antal tilføjelser og udvidelser, der giver afkom Netscape Navigator imponerende funktionalitet. Prøv at finde mindst én bruger af applikationen, som ikke ville have været etableret i det mindste en plug-in til Firefox!

Som eksperter siger, uden udvidelse "Ognelis" er ikke noget originalt. Men med alle de tilføjelser, han er blevet en af de bedste browsere. Det skal bemærkes, at umiddelbart efter udgivelsen af denne udvidelse af programmet var ikke for hende, men efter et par måneder var der hundreder. Dejlig plug-in til Firefox kan ikke blot i høj grad forbedre bekvemmeligheden af at surfe på internettet, men også gøre det meget sikrere.

Skønheden i en browser fra verdenskendte Mozilla Corporation i det faktum, at det anvendes som børns designer. Ved at sætte du har brug for et supplement, kan du oprette en webbrowser, som du virkelig har brug for. Du kan nemt tilføje de funktioner, som udviklerne ikke i første omgang planlagt.

Og det er ikke en banal vejrudsigter, men de mange enkeltstående applikationer. Her er et plugin til Firefox til at downloade musik, samt tjenester, der giver dig mulighed for at arbejde med e-mail uden at skulle installere ekstra software. Dette er især vigtigt for de brugere, der har brug for adgang til personlige korrespondance, i ethvert sted og til enhver tid.

Alle udvidelser er kun tilgængelige for browseren, kan du finde ved at klikke på "Tilføjelser". Alle af dem er gratis, men du kan takke forfatteren ønsket plugin du foretage gratis donation. Tro mig, det er helt frivilligt, og funktionaliteten af programmet ændres ikke fra det. Dette sikrer Mozilla Corporation. Enig, at belønning udviklere skaber plug-in oversætter for Firefox er simpelt, men det kan skænke brugerne regelmæssige opdateringer, hvilket yderligere udvide funktionaliteten af programmet.

Det skal dog huskes, at stikket skal installeres nøjagtigt ved ovenstående menu ikke fristet af tredjeparts sites tjenester. Pointen er, at der allerede var der tilfælde, når brugeren mister deres personlige data ved at installere plug-in til Firefox med "venstre" af ressourcen. Nemlig at beskytte mod upålidelig ansøgning blev etableret rating, som du kan vide præcis, hvordan "respektabel" er en særlige tillæg.

Som nævnt ovenfor, er det dem, der gør det "Fox" af browseren, som er populær blandt millioner af brugere over hele verden (og dens popularitet vokser støt). Det kan være et simpelt værktøj til at udforske internettet, øjeblikkeligt bliver til en kraftfuld web-udviklingsværktøj. Dette er gjort muligt takket være det faktum, at hver bruger kan oprette deres egen plug-in til Firefox. Vi ønsker dig til at føle charmen af den legendariske ansøgning, som bruges af så mange mennesker!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.